.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 76
    Повече от фен Аватара на wilks
    Град
    SF
    като цяло си написал всичко онова, което евреите се мъчат (и явно са се справили успешно), да наложат и постигнат
    създаваш впечатление на разсъждаващ човек, но тук си натворил куп "добре промити и полирани" разсъждения

а специално относно този пункт, и по-конкретно в частта за качеството, нещата доста са ти се изплъзнали
    Цитирай Първоначално написано от Canis_Dirus
    7. Ситуацията с Данон е следната - Голям концерн срещу много малки производители. Данон може да произвеждат неща, които не са традиционни за българския вкус, но поне спазват доста по-високи хигиенни и качествени норми. Който е ходил в селската мандра знае за какво говоря.
    ...освен ако за теб "кисело мляко" не означава нишесте и консерванти (и есенции при плодовите варианти)
    I'll take your brain to another dimension

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    Цитирай Първоначално написано от wilks
    като цяло си написал всичко онова, което евреите се мъчат (и явно са се справили успешно), да наложат и постигнат
    създаваш впечатление на разсъждаващ човек, но тук си натворил куп "добре промити и полирани" разсъждения

а специално относно по този пункт, и по-конкретно в частта за качеството, нещата доста са ти се изплъзнали
    7. Ситуацията с Данон е следната - Голям концерн срещу много малки производители. Данон може да произвеждат неща, които не са традиционни за българския вкус, но поне спазват доста по-високи хигиенни и качествени норми. Който е ходил в селската мандра знае за какво говоря.
    ...освен ако за теб "кисело мляко" не означава нишесте и консерванти (и есенции при плодовите варианти)
    Искам да ми посочиш, коя точно земя ще изкупят. Кой предприятия и как ще им носят печалба?
    Искам да ми обориш "полираните" разсъждения с аргументи, а не с елементарна пропаганда против евреите.

Какво означава за мен кисело мляко не е релевантно. Май не си запознат за критериите за продуктите и търговските имена. Кое може да се нарича кисело мляко и кое не е описано в закона.
    Колкото до плодовите млека - те не се водят кисело мляко.
    И понеже май не можеш и да четеш - Говоря за хигиената и качествения контрол. Не за рецептурата и съставките. Данон никога не се претендирали да произвеждат традиционно българско кисело мляко.
    Grumpy old madman

Град
    SF
    2. Всеки българин дори от обща култура знае, какво е положениете с имотите в България и колко едри собственици има,...
    едри собственици, които са изкупили над половината земи в Добруджа с турски капитали, или са подставени лица на фигури, близки до протурското лоби в България
    (за Тракия не знам как точно стоят нещата, но за Добруджа го знам със сигурност от първа ръка - хора, които са имали точно този проблем, вкл. имам роднина, който пробва, но не можа да пробие турските схеми в Шуменския и Добричкия район)

2. Всеки българин дори от обща култура знае, какво е положениете с имотите в България и колко едри собственици има,...
    едри собственици, които са изкупили над половината земи в Добруджа с турски капитали, или са подставени лица на фигури, близки до протурското лоби в България
    (за Тракия не знам как точно стоят нещата, но за Добруджа го знам със сигурност от първа ръка - хора, които са имали точно този проблем, вкл. имам роднина, който пробва, но не можа да пробие турските схеми в Шуменския и Добричкия район)
    Значи евреите идват, за да изкуят земята от турците. Ти турците ли предпочиташ? Та значи говорим за земя, която така и така не е българска.

Ако това, което казваш е вярно де. Понеже имам няколко приятели от там и техните се занимават със земя и не са споменавали за турци. За Добрич става въпрос.

Според теб чий ценности са ни по-близки? Еврейските, ли турските? По-добре да станем мюсюламни, или масони?
    Grumpy old madman

Град
    SF
    Значи евреите идват, за да изкуят земята от турците. Ти турците ли предпочиташ? Та значи говорим за земя, която така и така не е българска.
    Според теб чий ценности са ни по-близки? Еврейските, ли турските?
    Точно това е, че не искам нито турските, нито еврейските. Ако за теб "еврейските ценности" са ни по-близки, то според мен имаме толкова общо с тях, колкото и с турските, т.е. никакви. Нито религиозни, нито културни.
    Мисълта ми беше, че нещата има вероятност да се случат по аналогия сега и с евреите. Kаквото не са успяли турците, сега евреите (масоните, както казваш ти), ще се пробват да изкупят. И ако се пробват, ще успеят.
    Пак казвам АКО. Всичко горе е само хипотетичен вариант.

То е ясно, че ситуацията в България не е розова. Последните години на управление доведоха нещата дотам, че функционираща икономика тук почти няма, и всяко правителство чака на благоволение и "помощ" отвън. Но поради ред причини Европа "няма интерес" да се занимава и да налива капитали при нас. Доказателства за това поне, мисля че няма нужда да посочвам.
    Какво се получава. Сами не можем. Европа (ЕU) не иска. Остава да се надяваме на някой non EU играч - Турция и... Израел.
    И ако хипотезата ми се окаже с НЯКАКЪВ процент истина, бъди сигурен, че те няма да чакат втора покана, и ще го направят. И то без особени затруднения.

Интересно, защо реши, че Европа няма интерес от България.
    Но да де. като идват европейски фирми тук не се вдига врява до бога, понеже на са турци или евреи или в момента е модно и руски капитали да не искаме.

Явно турските и израелските пари миришат. Други пък не харесват французите и италиянците. Трети англичаните. Четвърти германците.
    Няма угодия.

Да имахме бол природни изкопаеми, ама пусто няма...
    Grumpy old madman

Цитирай Първоначално написано от StanSmith
    Канисе,преди 200год не знам,ама до 45-та се е живеело много по-добре. една България е била малка приказна страна и то след 500-годишно турско иго... а след едва 50-годишно комунистическо не приличаме на нищо...
    Е колко е била приказна. Две национални катастрофи, огромна безработица след Депресията, корупция, службогонство. Един поглед върху творчеството на Алеко и други сатирици от онова време развенчава мита за приказна България.
    За Аристокрацията може и да е била приказна, но тогава колко от населенитето е спадало към нея? 5% ? колкото и сегашните новобогаташи. И за тях сега България е приказка. И то след 45 години комунизъм.
    Grumpy old madman

Град
    SF
    Явно турските и израелските пари миришат. Други пък не харесват французите и италиянците. Трети англичаните. Четвърти германците.
    Няма угодия.

Да имахме бол природни изкопаеми, ама пусто няма...
    Парите нямат цвят и мирис, така е.
    Но когато става въпрос за запазване на национален идентитет и територия, определено има значение кой точно ги дава, и за какви свои интереси.

Ами те и японците нямат кой знае колко природни изкопаеми, ама не е да са на нашия хал.
    Както и обратното - примерно в Албания се намира най-голямото в Европа находище на природен асфалт, но положението и при тях не е цветущо.
    При нас лошото е, че и малкото, което имаме + природа, се съсипват, или не се използват рационално.

П.П. предполагам, че StanSmith e наясно с причините, поради които открай време евреите не са обичани и гонени от всякъде, но за Canis почвам да се съмнявам (нямам предвид, и изобщо не намесвам Библейските, разбира се).
    А обяснението е толкова просто.

Парите нямат цвят и мирис, така е.
    Но когато става въпрос за запазване на национален идентитет и територия, определено има значение кой точно ги дава, и за какви свои интереси.

Ами те и японците нямат кой знае колко природни изкопаеми, ама не е да са на нашия хал.
    Както и обратното - примерно в Албания се намира най-голямото в Европа находище на природен асфалт, но положението и при тях не е цветущо.
    При нас лошото е, че и малкото, което имаме + природа, се съсипват, или не се използват рационално.

П.П. предполагам, че StanSmith e наясно с причините, поради които открай време евреите не са обичани и гонени от всякъде, но за Canis почвам да се съмнявам (нямам предвид, и изобщо не намесвам Библейските, разбира се).
    А обяснението е толкова просто.
    Ясно ми е защо евреите са мразени, а на вас ясно ли ви е, че има разлика между патриотизъм и национализъм? И че времената на национализма отминаха отдавна?

Кой ни съсипа природата? Май ние самите.

А японците от къде получават капитали? Май от американците, дето преди няколко години има пускаха бомби.
    Та явно те са успели да направят доста с жадния чужд капитал.
    Та хайде да спрем да прехвърляме вината за положението в България на евреите, турците, американците, руснаците и тн.
    Grumpy old madman

ще ти дам един hint - правителството на САЩ не е американско.

останалото се опитай да се сетиш сам

Жалко, че простите обяснения рядко са верни в динамична и сложна система.
    Grumpy old madman

Град
    SF
    Кой ни съсипа природата? Май ние самите.

А японците от къде получават капитали? Май от американците, дето преди няколко години има пускаха бомби.
    Та явно те са успели да направят доста с жадния чужд капитал.
    Та хайде да спрем да прехвърляме вината за положението в България на евреите, турците, американците, руснаците и тн.
    Пределно ясно ми е, че вината за трагичното състояние на България, е на тотално сбъркания и объркан политически и икономически начин на управление (и на БГ-БайГаньовския манталитет), а и никъде не съм твърдял обратното дотук.
    ПисАнията ми в тази тема до момента не са били в тази посока.
    Въпросът, върху който бяха насочени мислите ми беше дали ще стане по-добре, АКО се случи това, за което писах.

А темата точно пък за "американския капитал" също е доста интересен въпрос - дали, и доколко всъщност е американски, откъде се е появил в нация от заселници с няколкостотин годишна история, с каква цел и как действа, за чии интереси работи и т.н.
    Дали няма някаква връзка с това, за което всъщност говоря, а?

Голям фен Аватара на Wildchildd
    Вижте сега, аз си мисля , че отдавате прекалено голямо значение на България в световната политика, а това не е така. Точно в момента,не сме приоритет нито на еврейте, нито на американците, тея ционистки сили, които Стан Смит много добре описа, са се заели да унищожат Скандинавия и Обединеното Кралство, като с UK постигат доста добри резултати, скандинавците обаче, ме съмнява да се дадат толкова лесно.
    Основната заплаха за нас идва от Турция, и то е така от 650 години. След като не успяха да ни сразят военно, изглежда ще го направят икономически и културно.Освен ако не се събудим.

Аз да ви кажа, че цялата държава САЩ не съществува. Тя е рожба на масова хипноза и част от New World Order. Всичко е ловко замислено и изпипано.

Какви са плановете на евреите за новите икономически сили - Китай, Индия, Русия и Бразилия? Освен филмираните руски неонацисти, дето са уайт пауър и арийско братство и тн. никоя от другите държави не изглежда засегната от световната конспирация.

Освен това защо по дяволите евреите не правят нищо в Африка? Та в дългосрочен план те имат най-голям потенциал от гледна точка на природни заложни и човешки капитал. А сега един brainwash ще е евтин и много ефикасен.

Попкорн ви се усихва
    Grumpy old madman

Голяма работа сте бе, тцтцтц... Изтълкувахте и пренаредихте световния ред.

А баща ви на тия години е гонил мацки и евентуално е поучвал нещо. Кой е по-голям "балък" от двете поколения, а? Или кой е бил по-спокоен, с други думи?
    активизъм/превенция; писане; музика

Повече от фен Аватара на Goebbels
    Снимката е веднъж
    Учуден съм как Канис не спомена, че с безценния си опит в борбата срещу тероризма чифутите могат да ни помогнат в справянето с ислямистите на родна почва
    България (чрез участието във военни мисии ) беше набутана от евреите да воюва със световния ислям, защото пречи за еврейското свръх забогатяване от световните енергийни ресурси. А тук в България дори и подпомаган от управляващите евреи той прониква и се утвърждава без никакви пречки.[/img]
    "Tolerance and apathy are the last virtues of a dying society..."
    -- Aristotle

Канисе, основното престъпление на вас, безродници, е съсипването на морала на българите, запазен до 1944 година.
    Точно имате нещо общо със старите българи, колкото и днешните египтяни са постройли пирамидите.

Нали дядо ти е бил партизанин. Това обезмисля спора.

Чифутският принцип - 'Те даже нищо не опровергават, а просто до край твърдят точно противоположното"
    -- Aristotle

Канисе, стопанското заробване на държавата започна още през 1944г. СъвеЦките окупационни войски откараха в Москва златния резерв на Националната банка.

Да не говорим за пладнешкия грабеж от 1947г. наречен “национализация”, с който богатите българи бяха превърнати в бедни. След това ударът срещу заможните и трудолюбиви български селяни с “кооперирането” проведено до 1958г.
    Не искам да продължавам.

Можем да заключим, че се превърнахме в колония, осигуряваща главно евтин робски труд.
    Българите са работили цял живот за да купят панелен апартамент, Лада (фиат124) или пластмасов “Трабант”

Не че сега още не сте роби де

аре 4Екам про-чуфитските елементи във форума да ме нарочат за промит мозък
    -- Aristotle

Голям фен Аватара на techCandy
    Град
    София

Re: Търсят се: Социалисти, комунисти, анархисти, артЪисти

Затова спрях и да пиша, вече няма какво да кажа в тема "какво ви пише в балночето на скайп ". Не ми се четат седем страници, за да вида какво толкова има наисано в иначе толкова ясното послание на темата. Ако се появяват обаче титаничните спорове с голям кеф ще се включа

Give me your best shot motherfucker!

Значи всички сме роби , освен Goebbels и StanSmith само вие се борите срещу евреите.

Цитирай Първоначално написано от Goebbels
    Канисе, основното престъпление на вас, безродници, е съсипването на морала на българите, запазен до 1944 година.
    Точно имате нещо общо със старите българи, колкото и днешните египтяни са постройли пирамидите.

Нали дядо ти е бил партизанин. Това обезмисля спора.

Чифутският принцип - 'Те даже нищо не опровергават, а просто до край твърдят точно противоположното"
    Ами то вие сте на този пинцип.
    кажете нещо и това е. Няма обосновка, а когато посоча факти и примери, защо не е така и къде куца логиката се изкара ново твърдение.

Дядо ми е бил заместник-кмет 1939-1943.
    Grumpy old madman

Ами то вие сте на този пинцип.
    кажете нещо и това е. Няма обосновка, а когато посоча факти и примери, защо не е така и къде куца логиката се изкара ново твърдение.

Дядо ми е бил заместник-кмет 1939-1943.

дядо ти е бил партизанин,сам го написа преди време. не се учудвам,че си от богато семейство,което те е пратило да учиш в чужбина. всички партизани се нагушиха след 9 септемви 44-та и си осигуриха препитаването на бъдещите поколения...

Дядо ми никога не е бил партизанин. Да, бил е комунист. Но то е голям кяр да си член на БКП в град с 4000 население.
    Но пък богато семейство. До преди 2 години баща ми караше жигула, щото нямаше работа. Сега е с 13 годишен опел астра. Особено ни е богато семейството.
    Направо сме милионери! Не бе. Хилиардери сме. Баварски не, ами швабски.

Ама така е де. Като свършат аргументите и се започва с личните нападки.
    Grumpy old madman

Цитирай Първоначално написано от BrigadeSUD
    Значи всички сме роби , освен Goebbels и StanSmith само вие се борите срещу евреите.
    не сме само ние. има и други будни хора.

докато разни псевдо-кораджии и Ентелитенти твърдящи,че са различни от обществото,са съвсем същите като висящите по цял ден в Мола фешъни,с разликата,че миришат лошо...
    Е явно не познаваш много кораджии.

Искам да те питам как се бориш срещу евреите ?

айде, другари

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=OSfVwSAcO8c&feature=video_response[/youtube]
    jebeš beyonce i neke lady gage dajte trube i rakije!

Супер фен Аватара на ohluv
    Град
    Maina Town
    Конспирация както комунизмът така и демокрацията(у нас) не са цвете за мирисане.Няма смисъл според мен да се хабите толкова кое е по-добро.
    Creative Technologie

Антифата са си живи трупове, не требе и внимание да им обръщаме, толкова са жалки.Истинския проблем са мангалите..
    http://www.youtube.com/watch?v=83WiIi25HVI

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си