Мислих си да не се обаждам, ама ако и тука си мълча няма да стане.
Както казахте повечето, не само родителите а като цяло обществото е виновно, то ние сме си такива какви да са ни децата.Не им се дава възможност да открият потенциала в себе си.Всичко трябва да започне от детската градина, ако там не им се дават достатъчно задачи които да помогнат на децата да открият таланта си, то в бъдеще трудно ще се реализират, да не кажа изобщо.Родителите пращат децата си в детска градина за да могат да си гледат сериалите на спокойстве, не за да се развива детето.Примери много, но този който ще ви кажа винаги ми е навявал приятни мисли.Брат ми е на 6 години, живее в Германия, ходи на детска градина и едната им задача е била да направят линейка с подръчни материали.Е казвам ви няма такова нещо, от половината на еднократна чиния и две кръгчета от цветна хартия са направили линейка.Ето такива задачи подпомагат за развитието въображението на децата, не казвам, че театъра не помага.Оставете настрана, че сериала е турски, той е битов.Питам аз, какво удоволствие ще изпита едно дете от любовни интриги и тем подобни ( не знам за какво иде реч в сериала ) ?

Предварително се извинявам, но съм емоционален и като почна да пиша се губя в мислите си, за това може да са малко разхвърляни.