- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Извит пенис
Да видим сега... проблема на деня.... Много накратко, пенисът ми е леко извит...
Главичката е извъртяна. Където е цепката на главичката, нали трябва да е надолу, е при мен е леко настраниНякой да е чувал за това явление? Да се е срещал с подобен проблем? Проблем ли е всъщност?
Благодаря много![]()
Мисля че е нормално.Ти да не искаш да ти е прав като кол за доматиМоя например,е извит нагоре,точно като банан :P
имам впредвид че е извит около оста си... всмисъл не че е крив, а че е извит настрани... абе.... като да ти извият ръката... да я въртят около оста и... така имам впредвид.
ВЪЗРАСТ?!Първоначално написано от drakar
нищо ти няма
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
На 17 съмПървоначално написано от batkodoki
Иначе раутата се криви при много лъскане на бастуна ..... и почва след време да гледа на ляво надясно... нагоре....
нищо ти нямаПървоначално написано от drakar
Цветиии
живея с мисълта че си някъде там
снимай да видим
There are days we will remember,there are nights we won't forget never...there are people who will stay in our hearts forever...!!
Пълни сте с хумор НагаСтайл, Барбус... Изумително представяне на хумористичните ви способностиСвободни сте... Можете да си тръгвате.
А за тези с някакво полезно мнение, благодаряНякой друг може ли да ми каже нещо допълнително?
да нищо ти нямаПървоначално написано от drakar
Цветиии
живея с мисълта че си някъде там
Пчи, няма еднакви па*ки. Както няма и еднакви пу*ки![]()
Смисъл, на тебе може да ти е извит, на мене - не. На друг може да е къс, на четвърти дебел...същата работа е. Успокой се и си върши работата. :P
Моя пенис е извит леко на долу кажете това нормално ли е и ако не е моля дайте съвет как да го оправя. Благодаря ви предварително!!!
ahahahhahah zaglavieto me ubi
http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...
Смени слиповете и го наставлявай да ходи на горе, като го дървиш вътре в гащите![]()