- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- НА ГОРЕЩИЯ СТОЛ Е --> BOOT
Преди време имаше една потребителка.. ника и беше май Death Whore (съжелявам ако съм го объркала) та тя сестра ли ти е или аз съм останала с такова впечатление?
Ако да - как е тя?
Каква беше като дете?
Още братя/ сестри?
Любими книги?![]()
In the grace
Of this love
We rise in pain
And death is not far away
And soon we'll sleep
And never wake up again
Един любим въпрос - ненавиждаш ли собствените си недостатъци, когато ги видиш в други хора?
Audio ergo sum
Стола![]()
Детската ти мечта беше?
Герой от книга на който се оприличаваш...
3 неща, които те карат да се усмихнеш.
Общителен човек ли си?
Приемаш ли различните?
Имаш ли някакъв 'скрит' талант?
Бооте,
обичаш ли шоколади?
А такива с разни лютиви неща в тях?
А кой кого повече слуша? Ти мъж ри, или той тебе?
Grumpy old madman
- Кучо хъски ли е? - даааа
- Искам снимка на кучо !!? моля
- море или планина? море 200%
- чай или кафе? чай за камъни в бъбреците![]()
- какво правиш когато си ядосана? чистя (виждам веднага резултата от вложените усилия и ми става по-добре) или си пускам нещо агресивно за слушане. И се заяждам във форума, извинете ме.
- ами когато си тъжна? спя, чета... неща, които не включват интеракция с други хора.
- ако изпратят на самотен остров трябва да вземеш 5 неща. Кои са те? - мъжа, айпода (който в този случай се зарежда със слънчеви батерии), балсам за устни, гащи и питейна вода.
BDSM или СКАТ ? Не знаех какво е скат, но погледнах във urban dictionary. Ако е това, което пише там избирам бдсм.
Обичаше ли да ходиш на училище? дам, всъщност. Имах си другарчета и си се забавлявахме
С ваще споделяш ли? Разбирате ли се? разбираме се като цяло, споделям им доста от ежедневните ми неща, даже и някои лични. И те са ми споделяли доста лични неща...
Разкажи за първия концерт на който беше. СРАМ МЕ Е! Защото беше на тази супер задръстена група Helloween, в зимния дворец мисля. Изкефих се бая обаче, бях със верни другарчета. Понякога на концерт и тъпите групи зазвучават яко. :Р
Какво точно учиш в университета? Английска филология. И с двата профила - педагогически и преводачески.
Коя е книгата, която те е впечатлила най-много? "451 градуса по фаренхайт". Идеите изобщо няма да коментирам колко са яки, но това, което за мен я отличава от другите ми две любими е невероятният начин, по който Бредбъри борави с езика... просто вкарва в съвсем различен филм. БОГ!
Какви са любимите ти занимания? секс, комп, книжки, бири, коктейлчета. нищо скандално
Най-яркият ти спомен от детството? не ми е най-най-яркия, но на прима виста се сещам как със сестра ми сме се качили на една стълба и берем череши (на вилата сме) и стълбата пада. А с нея и ние. Аз не се ударих много, обаче сестра ми пострада повече и докато си почиваше и отстъпих моя Лъвчо (плюшен).
Би ли си взела тарантула за домашен любимец? домашните любимци са за гушкане и мачкане. Тарантулата не ми се вписва :/
Постигнала ли си това,което искаш от живота си? не още, но си мисля, че на там вървя.
Как си представяш бъдещето си? отговорих вече на подобен въпрос.
Как разбра за форума?
в 11ти клас почнах да побачквам събота и неделя заедно с пор (която вече пишеше тук) и в скучните часове висяхме тук. (Иначе започнах да работя, за да си събера пари за кубинки, от там и ника)
интересно ми е .. използваш ли грим?! използвам, но не ежедневно. Да кажем, че през 1/3 от времето използвам повече от спирала и очна линия.
- даваш ли повече, отколкото получаваш? не. получавам точно колкото съм дала, после пак го давам и после пак си го получавам. Перфектен цикъл!
- егоист ли си? не и ме е яд!
- малко или много? МНО-ГО!
- за какво би извършила престъпление? едва ли за нещо конкретно, по-скоро в пристъп на безумна ярост!
- най - рмантичното нещо, което са правили за теб? по средата на лятната сесия ме заведе на море, защото знае колко обичам <3
- а най - романтичното, което ти и правила за някой? не съм попадала на мъж, който обича романтиката и затова нищо романтично не съм правила.
- как прекарваш свободното си време? и на такъв подобен въпрос отговорих
Какво работиш? :~ Две неща по принцип. Едното не искам точно тук да го коментирам. Другото е в Център за творческо обучение (за деца е). Та... работя със деца и учители. Децата учим например на физични закони, чрез елементарни игри, а учителите - как да прилагат нашия (иновативен) метод в клас.
Saatana vittu perkele hate crew!
Преди време имаше една потребителка.. ника и беше май Death Whore (съжелявам ако съм го объркала) та тя сестра ли ти е или аз съм останала с такова впечатление Smile ? сестра ми е, да.
Ако да - как е тя? - добре е, всеки път ми се подиграва като види, че съм отворила форума хсхс
Каква беше като дете? сестра ми или аз?
Още братя/ сестри? и брат си имам
Любими книги? "451 градуса по Фаренхайт" "Полет над кукувиче гнездо" "1984"
ненавиждаш ли собствените си недостатъци, когато ги видиш в други хора? да, хаха, и нон-стоп упреквам хората със същите недостатъци. Но и себе си упрекрвам... мислено... понякога.![]()
Детската ти мечта беше? да стана принцеса естествено. По-реалната беше да стана учителка и много успешно вървя в тази насока. Още ми е много на сърце...
Герой от книга на който се оприличаваш... Аз, честно казано, се виждам като едно перфектно съчетание от Баба Вихронрав, Леля Ог и Маграт Чеснова... ама сигурно само аз така си го виждам :Д
3 неща, които те карат да се усмихнеш. мъжа, кучо и когато осъзная колко гениално е нещо.
Общителен човек ли си? не, щото мразя хора (и по-точно жени). Намирам по нещо дразнещо в повечето "разумни" същества и ми става тъпо да си общувам с тях.
Приемаш ли различните? много съм толерантна. само откровено тъпите не ги приемам.
Имаш ли някакъв 'скрит' талант? можех да рисувам като по-малка, но не го развих. Иначе имам супер-сила и тя е, че мога да спя по-дълго от всеки друг на земята![]()
Бооте,
обичаш ли шоколади? обичам, дА!!!!!
А такива с разни лютиви неща в тях? ДА ДА ДА!!!!!
А кой кого повече слуша? Ти мъж ри, или той тебе? аз него, естествено. Къф мъж щеше да е той, ако ме слушаше![]()
от кой отбор си?
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
от кой отбор си?
ЦСКА, много ясно![]()
Кой/коя се предполага, че си ти? Умееш ли да прощаваш на невежеството? : )
Конкретен въпрос - Обичаш ли "полезните" постове? : )
Умея да греша.
Ама покажи все пак какво цитираш, не празно пространство.Първоначално написано от CpecaH
Невежеството прощавам. тъпотата не.
Дефинирай или дай пример за полезен пост и ще ти отговоря![]()
Локо или Ботев?
Окей. Защо пишеш точно в този форум? Колко калории приемаш дневно?
Умея да греша.
Локо или Ботев? - ЦСКА, сори :/
Защо пишеш точно в този форум? - защото другите, в които пишех, умряха отдавна. А тук има голям запас от хора, с които можеш да се заяждаш. А и ми е навик вече...
Колко калории приемаш дневно? - не знам и не ме интересува
\Първоначално написано от tedytyy
/
Гледам Helloween нещо бля-блятаа
Кои групи слушаш, моме?
А любим подстил на таз' музика?
<- Радва, нали? ^^
![]()
Много честен човек съм,
обичащ най-доброто,
не ми липсват нито жени, нито пари, ни любов.
Яхнал коня си,
през пустинята вървя,
звездите и луната ме напътстват на къде да вървя.
расистка ли си?
Ако имаше възможност да пътуваш назад във времето, в коя епоха би се върнала?
А иска ли ти се да можеше да отидеш "на разходка" в бъдещето?
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Кои групи слушаш, моме?
А любим подстил на таз' музика?
Отговор на двата горни въпроса - http://www.last.fm/user/missterr0r
<- Радва, нали? ^^
и по-яки има
расистка ли си? не съм и не виждам логиката в расизма. просто не виждам...
Ако имаше възможност да пътуваш назад във времето, в коя епоха би се върнала? директно в Средновековието, ако може да нося фамилията Пендрагон
А иска ли ти се да можеше да отидеш "на разходка" в бъдещето? не много, толова ми е промит мозъка от филми и книги, че бъдещето го виждам ужасно апокалиптично, мрачно и мръсно. А и няма рицари![]()
Любими исторически личности? Любима древна цивилизация? Кога последно си направи снимка? Пиратстваш ли често? Как си с готвенето?
Audio ergo sum
"Мъглите на Авалон" или "Крал Артур"?Първоначално написано от Boot
![]()
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Любими исторически личности? Оскар Уайлд и Ботев... да речем
Любима древна цивилизация? това е много странен въпрос. Нямам любима древна цивилизация. Във всичките може да се открие нещо интересно, ама някак си не виждам как една цивилизация може да ти е любима... Мразим инки![]()
Кога последно си направи снимка? в сряда, с една колежка се снимахме с моя телефон
Пиратстваш ли често? да.
Как си с готвенето? доста добре съм, манджите ми бързо се омитат...
"Мъглите на Авалон" или "Крал Артур"? - "Крал Артур" не съм гледала. Но иначе "Le Morte d'Arthur".![]()
Любим вкус сладолед?
А любим аромат ( не парфюм.. а напр. канела, ванилия...)?
Какво обичаш да готвиш най - много?
Най - лошият момент от живота ти?
Колко си висока?
In the grace
Of this love
We rise in pain
And death is not far away
And soon we'll sleep
And never wake up again