- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Пълнолетен и Малолетна
не си права... да беше на 18+, ок... но тя е на 16, все още дете... а той... кххх, ама ги има много такива, където момичетата на неговата възраст даже не ги поглеждат и ходят да се праят на батки на 15-16-17 годишни момиченцЪПървоначално написано от Alexandra1993
и въпреки всичко всеки с мнението и предпочитанията си...
<N>
Да ти имам въпроса да ти имам... Ако разликата м/у мен и гаджето ми е 2 месеца.. когато аз стана на 18 а тя на 17 какво ? 10 месеца никакъв секс ? Я стига.. Според мен разликата в годините определя морала..
98% от българското население харесва БИРА. Ако ти си от тези 2%, които не я харесват, значи си пълен идиот! xD
Първо-ебаси,от колко време не бях писала тук![]()
Второ-всичко е според зависи.Сегашният ми приятел е на 27,а аз съм на 18.Но сме правили секс докато аз бях на 17...И ко праим ся?![]()
Не съм съгласна девойки на 14 да спят с мъже на по 25 и нагоре,защото има огромна разлика в развитието.
Едно е на 14,друго на 15 и съвсееееем различно на 18...Дори да направят грешка,да се надяваме,че ще се поучат.
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Абе аз съм на 15 и харесвам сега един на 25 и той вика, че го кефя, ама да съм била поне на 17-18 години. А педагожката от училище каза, че ние вече сме големи за педофилия, затова че споко, стига момичето да иска.![]()
![]()
" ... но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
животът да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш."
Имах гадже на 28(аз съм на 18 ) и времето с него бешее баати якото,тей че..а ниебехме гаджета като още бех на 17,за тва споко,нема да съди никой никого,
ПС темата е стара мааалко![]()
![]()
![]()
точно на 16 си е НЕ на 14Първоначално написано от eXpl0d3
а иначе педефолия е, но това значи да еб*ш малки дечица които са безпомощни а тя е на 16 и е по взаимно съгласие а и тя надали ще повдигне обвиние ако се е съгласила тряя да е бахти тъпото парче мръвка
Никога не спори с глупака - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит !!!
![]()
Именно за това говорим, че той ако е сигурен, че не е някоя малка к**ка, която може да излъже после, че е била изнасилена или нещо подобно няма да говорим изобщо ... Определено е педофилия! И въпреки това, ако познаваш момичето от доста време и се познавате добре няма никакъв проблем ... Ръгай чушки в боба и това е !Първоначално написано от britzy
![]()
![]()
![]()
87% от младото население не може да смята, ако си от останалите 56% сложи това в подписа си !
абе те на 13 някой губят девстевеноста си пък 16 няма да пусне на по голям от нея
My telephone!
M-m-my telephone!
'Cause I'm out in the club,
and I'm sippin' that bub,
and you're not gonna reach my telephone!
Аз скоро навършвам 18, а гаджето ми е на 14.(аз съм момиче)Не се е явявало като пролем нито за нас, нито за който и да е от родителите ни. Аз до преди коледа не се познавах с родителите му, но една вечер след страхотен секс излязох от стаята ми уж да говоря с баща ми за вечеря и баща ми ми вика: чакай да те запозная с едно момиче и ми представя едно момиче. Изглеждаше на към 25 (оказа се на 38 )
Запознахме се, тя беше адски мила, забавна и общо взето страхотен и разбран човек. Попита ме " ама ти сериозно ли не знаеш коя съм", а аз не бях чувала нищо за майката на гаджето ми освен там име, зодия и тн. А тя като се запознахме не си каза името.
Вика ми зодия рак съм...викам си..хмм жена на тези години, зодия рак, забъркала се е със баща ми, пита кой е тоя в съседната стая...и изведнъж ми проблясна гениалната мисъл " Ама вие да не сте майка му?"
Умрях си от срам, а като го казах това и тя тръгна да ме гушка и целува... едва се измъкнах.
Говорихме за всичко: за секс, за това как се разбираме с него, за нея и тн. Прекарахме супер. Когато гаджето ми се събуди дойде при нас и докато майка му и баща ми си пийваха биричка ние окрасявахме елхата, а майка му ревна и вика никога до сега не съм го виждала толкова щастлив и се радвам, че изразява чувствата си и, че я обича толкова мн.
![]()
Според мен, ако говориш с родителите на момичето, ако покажеш, че си сериозен, а не търсиш само секс няма значение възрастта (стига разликата да не е някаква 10/20 години). Поговорете, запознайте се, увери ги че си сериозен и ще видиш, че даже и да правите секс няма да те съдят.
П.С: момичето ти е непълнолетна, а не малолетна...има разлика!
Малко уточнения:Първоначално написано от bebo111
1. на 16 години НЕ СА МАЛОЛЕТНИ, а са само НЕПЪЛНОЛЕТНИ. Малолетните са до 14 години.
2. доколкото си спомням в България (а и в много други страни) след 14 години, имат право да правят законно секс. Все пак провери из нета закона, за да не се окаже, че има някакви промени. По света възразстта за секс по закон варира от 12 до 18+ годишна възраст.
3. Педофилията е секс или от сорта с ДЕЦА. На 16 години не са деца, а са ЮНОШИ, МЛАДЕЖИ, ТИЙНЕЙДЖЪРИ. Затова не е педофилия.
Good luck, Bad luck, Luck...
Първоначално написано от Hilary_
Просто аз
Първоначално написано от Hilary_
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥