.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 41 от общо 41
    Супер фен Аватара на Neftochimic
    Град
    Bourgas
    Цитирай Първоначално написано от Alexandra1993
    Според мен 9 години не е голяма разлика.Тя не е на 10-12 години щом има химия няма лошо.Ако вече я изнасилиш,тогава си е кофти тръпка!
    не си права... да беше на 18+, ок... но тя е на 16, все още дете... а той... кххх, ама ги има много такива, където момичетата на неговата възраст даже не ги поглеждат и ходят да се праят на батки на 15-16-17 годишни момиченцЪ
    и въпреки всичко всеки с мнението и предпочитанията си...
    <N>

Да ти имам въпроса да ти имам... Ако разликата м/у мен и гаджето ми е 2 месеца.. когато аз стана на 18 а тя на 17 какво ? 10 месеца никакъв секс ? Я стига.. Според мен разликата в годините определя морала..
    98% от българското население харесва БИРА. Ако ти си от тези 2%, които не я харесват, значи си пълен идиот! xD

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Първо-ебаси,от колко време не бях писала тук
    Второ-всичко е според зависи.Сегашният ми приятел е на 27,а аз съм на 18.Но сме правили секс докато аз бях на 17...И ко праим ся?
    Не съм съгласна девойки на 14 да спят с мъже на по 25 и нагоре,защото има огромна разлика в развитието.
    Едно е на 14,друго на 15 и съвсееееем различно на 18...Дори да направят грешка,да се надяваме,че ще се поучат.
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Re: Пълнолетен и Малолетна

Абе аз съм на 15 и харесвам сега един на 25 и той вика, че го кефя, ама да съм била поне на 17-18 години. А педагожката от училище каза, че ние вече сме големи за педофилия, затова че споко, стига момичето да иска.
    " ... но във тебе като рана

ще пари мисълта, че две неща

не можеш никога да си възвърнеш:

животът да избавиш от смъртта

и времето назад да върнеш."

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Имах гадже на 28(аз съм на 18 ) и времето с него бешее баати якото,тей че..а ниебехме гаджета като още бех на 17,за тва споко,нема да съди никой никого,
    ПС темата е стара мааалко
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Цитирай Първоначално написано от eXpl0d3
    Цитирай Първоначално написано от BabyDesi
    Според мене щом има взаимност всичко е в реда на нещата пък и мога да ти кажа,че тя не е малолетна ,а непълнолетна.Поне в закона е записано така ,че лица навършили 16 са непълнолетни и каквото и тълкувание да има не може да излезе ,че е малолетна!
    Не 16 ,а 14.
    точно на 16 си е НЕ на 14 а иначе педефолия е, но това значи да еб*ш малки дечица които са безпомощни а тя е на 16 и е по взаимно съгласие а и тя надали ще повдигне обвиние ако се е съгласила тряя да е бахти тъпото парче мръвка
    Никога не спори с глупака - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит !!!

Град
    Некъде из Сливен
    Цитирай Първоначално написано от britzy
    Имах гадже на 28(аз съм на 18 ) и времето с него бешее баати якото,тей че..а ниебехме гаджета като още бех на 17,за тва споко,нема да съди никой никого,
    ПС темата е стара мааалко
    Именно за това говорим, че той ако е сигурен, че не е някоя малка к**ка, която може да излъже после, че е била изнасилена или нещо подобно няма да говорим изобщо ... Определено е педофилия! И въпреки това, ако познаваш момичето от доста време и се познавате добре няма никакъв проблем ... Ръгай чушки в боба и това е !
    87% от младото население не може да смята, ако си от останалите 56% сложи това в подписа си !

абе те на 13 някой губят девстевеноста си пък 16 няма да пусне на по голям от нея
    My telephone!
    M-m-my telephone!
    'Cause I'm out in the club,
    and I'm sippin' that bub,
    and you're not gonna reach my telephone!

Голям фен Аватара на Callisto
    Аз скоро навършвам 18, а гаджето ми е на 14.(аз съм момиче) Не се е явявало като пролем нито за нас, нито за който и да е от родителите ни. Аз до преди коледа не се познавах с родителите му, но една вечер след страхотен секс излязох от стаята ми уж да говоря с баща ми за вечеря и баща ми ми вика: чакай да те запозная с едно момиче и ми представя едно момиче. Изглеждаше на към 25 (оказа се на 38 ) Запознахме се, тя беше адски мила, забавна и общо взето страхотен и разбран човек. Попита ме " ама ти сериозно ли не знаеш коя съм", а аз не бях чувала нищо за майката на гаджето ми освен там име, зодия и тн. А тя като се запознахме не си каза името. Вика ми зодия рак съм...викам си..хмм жена на тези години, зодия рак, забъркала се е със баща ми, пита кой е тоя в съседната стая...и изведнъж ми проблясна гениалната мисъл " Ама вие да не сте майка му?" Умрях си от срам, а като го казах това и тя тръгна да ме гушка и целува... едва се измъкнах. Говорихме за всичко: за секс, за това как се разбираме с него, за нея и тн. Прекарахме супер. Когато гаджето ми се събуди дойде при нас и докато майка му и баща ми си пийваха биричка ние окрасявахме елхата, а майка му ревна и вика никога до сега не съм го виждала толкова щастлив и се радвам, че изразява чувствата си и, че я обича толкова мн.
    Според мен, ако говориш с родителите на момичето, ако покажеш, че си сериозен, а не търсиш само секс няма значение възрастта (стига разликата да не е някаква 10/20 години). Поговорете, запознайте се, увери ги че си сериозен и ще видиш, че даже и да правите секс няма да те съдят.

П.С: момичето ти е непълнолетна, а не малолетна...има разлика!

Цитирай Първоначално написано от bebo111
    Примерно ако съм на 25 години имам ли право да правя секс с 16 годишна позволява ли го закона или е педофилия ?
    Малко уточнения:

1. на 16 години НЕ СА МАЛОЛЕТНИ, а са само НЕПЪЛНОЛЕТНИ. Малолетните са до 14 години.

2. доколкото си спомням в България (а и в много други страни) след 14 години, имат право да правят законно секс. Все пак провери из нета закона, за да не се окаже, че има някакви промени. По света възразстта за секс по закон варира от 12 до 18+ годишна възраст.

3. Педофилията е секс или от сорта с ДЕЦА. На 16 години не са деца, а са ЮНОШИ, МЛАДЕЖИ, ТИЙНЕЙДЖЪРИ. Затова не е педофилия.
    Good luck, Bad luck, Luck...

Голям фен Аватара на Callisto

Цитирай Първоначално написано от gir
    Цитирай Първоначално написано от bebo111
    Примерно ако съм на 25 години имам ли право да правя секс с 16 годишна позволява ли го закона или е педофилия ?
    Малко уточнения:

1. на 16 години НЕ СА МАЛОЛЕТНИ, а са само НЕПЪЛНОЛЕТНИ. Малолетните са до 14 години.

2. доколкото си спомням в България (а и в много други страни) след 14 години, имат право да правят законно секс. Все пак провери из нета закона, за да не се окаже, че има някакви промени. По света възразстта за секс по закон варира от 12 до 18+ годишна възраст.

3. Педофилията е секс или от сорта с ДЕЦА. На 16 години не са деца, а са ЮНОШИ, МЛАДЕЖИ, ТИЙНЕЙДЖЪРИ. Затова не е педофилия.
    Чувала съм, че след като тя навърши 16 родителите и не могат да те съдят без нейно съгласие. Баща ми е адвокат и ми е казвал обаче, че могат да те съдят принципно....абе говори с родителите и и се изяснете.

Град
    [На Метри От Земята]
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    Педофилия е, но ако тя не повдигне обвинение срещу теб и е с нейно съгласие няма да те осъдят ..
    Просто аз

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    Педофилия е, но ако тя не повдигне обвинение срещу теб и е с нейно съгласие няма да те осъдят ..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си