- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Имам 3-ка !!!! Нашите ще ме убият :(
еми смятам че разбрахте за какво става дума... та да ви обясня ко стана: прайхме един тест по математика (тъпоматика) и имам 3 а инъче съм отличничка и наще са свикнали само да получавам 6 и 5. обаче оценките няма да ги пишат в бележниците. е тогава няма проблем, дааааааа обаче нашите не ги интересува дали ще ги пишат. та утря трябва да върна теста с подпис от родител.... КАКВО ДА ПРАВЯ СЕГАААААААААА![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
моля ви помогнете ми по-бързо. СПЕШНО Е!!!! и без "просто им кажи" и тем подобни. поставете се на мое място. какво бихте направили? и да ви кажа : нашите няма да се успокоят ей така. трябва ми много убедително оправдание
ЖЕНСК0 СЪМ
Аз щях да им кажа. И друг път ще уча редовно. За урок да ти еИ надали ще те убият, то си е за твоя сметка
![]()
подпиши се ти...И я по-спокоино има хора кто мен дет и 2-ки полу4ават
Здравей ! Аз в 7ми клас имах същия проблем - след 3-4 шестици по математика на последния тест 3. Не смеех да кажа на нашите,защото мама много държи на математиката , обаче неможех да не и кажа . И и казах по телефона . Нито ми се е карала ,нито нищо . Като се прибра все едно не й бях казала . И дума не обели за теста . Следващият месец контролно по биология (пак в 7ми клас) . Пак тройка
. Обаче г-жата ми я писа в бележника и не знаех как да го дам на нашите да се подяишат и го оставих на масата с химикалка и послеспис : Мамо, извинявай че изкарах слаба оценка , но този материал ми беше много труден и нямах време да го науча (бях с нашите на гости през уикенда) . Тя го подписа и нищо не ми е казвала ( аз не присъствах на самото подписване,защото го оставих в 3 часа презнощта и тя го е подписала в 6 сутрина ) .. Така че или им кажи (което е по-удачно) , или като менн
![]()
![]()
Неприлично Щастлива .. : )
Я по спокойно бе това е оценка по дяволите..и наще са свикнали да получавам 6 и 5 а когато имам 2 или 3 на тестове по бг или мат (когато бях 6 и 7 клас) си ги поправях оценките и им казвам така и така имах 3 поправих я на 6 и няма проблеми .. или просто им казвах ...
кажи им просто к'во толкова..не можеш да си съвършенна и само 6-ци да получаваш
![]()
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
не го казвай на мен а на нашитеПървоначално написано от ecstazy
споко, измислих как да се справя. вече може и да не пишете
![]()
ЖЕНСК0 СЪМ
me 2Първоначално написано от ivcheto0o
![]()
СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.
![]()
![]()
![]()
Олеле,божке,аз ако имах 3 на последното контролно по математика щях да умра от кеф
Какви извратени родители имате вие бе,хора,мале,мале.
Брях,брях
Е ще ти помрънкат малко и голямо чудо.Първоначално написано от Abigoria
Сядаш и учиш .
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
И как ще се справишПървоначално написано от darsit0
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
АХхахахах, мамино детенцеДа ти "имам" родителите, честно. ИнЪче си отличничка .. абе подпиши го сама или накарай някоя съученичка |(|(.. "много сложно" .
![]()
"Поставете се на мое място" ей щото никой от нас не знае що е то да имаш тройка...щом няма да ги внасят значи няма откъде да разберат,накарай някоя съученичка нещо...или просто им кажи последвано от "ще я оправя спкойно знаете че имам добри оценки" ти си решаваш
Започваш да им ревеш като малко детенце и да казваш, че другия път ще се поправиш.
бтл аз ако имам 3 по мат. ще съм най - щасливия човек на света.![]()
смятай да вземеш да изкараш 6Първоначално написано от Djuff
![]()
мм, и аз бих предпочела да ги уведомя по телефона![]()
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
Отличничка, а неграмотна като г*з?
Цитирам: "инЪче"
Злеее...
Голяяма трагедия. Казваш, че ще я поправиш при първа възможност и готово!
След бури - мир и тишина,
след нощ - безбрежна светлина.
Над равноширнатия път
лучите вихрен танц въртят -
път царствен царствено поел,
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
преправи подписа на майка си или на някой родител.. баба..може и дядо![]()
![]()
ако има 3/4 .. първо си поправям оценката и чак тогава им казвам![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
Ужас.Глобален проблем.Кой клас каза, че си ?
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
прехвърли ми тая тройка утре имам контролна по мат? ;д
НЕКА ТЕ УБИЯТ! КАТО МРАЗИШ МАТЕМАТИКАТА! (>Първоначално написано от darsit0
Ми кажи им бе... еб*хти страхливите сте... не стига че няма да ти я пишат ми и... казваш имам 3... и много зле се представихме сички и няма да ни пишат оценките обаче... и бла бла няма страшно всичко е в главата... като сиотличничка и изкарваш 5 и 6 от къде знаеш че ще те убият като не си изкарвала... пробвай кажи им че си се провалила намери си грешките...
п.с (нямам припинателни знаци, но т'ва не значи че тряя се ебавате с мене)
Баси тъпотийте, какво падение да имашш 3ка... ОМГ !Само да ти кажа, че има много по-важни неща от оценките в у-ще, явно си прекалено малка и на тоя етап теб това те вълнува, но
едни цифри не показват колко е интеллигентен един човек! Важното е че на теб самата ти е гузно, не е като да не ти пука..
та спокойно ще го преживеят ваще..
BoyfriEND, girlfriEND, friEND. Everything has an end except my famILY!