.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31
    Град
    В Раят,покрит в тъмнина ...
    И ти,и тя сте слабохарактерни.Тя,че се връзва на гаджето си,ти,че на нея й се връзваш ...
    И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black

The love is behind the gossip! ;]

Супер фен Аватара на Linns
    Град
    Милано
    Цитирай Първоначално написано от Dimana99
    Много ясно, че си има гадже и иска теб! Коя жена се задоволява с един мъж? Аз си имам приятел и си спя с други мъже постоянно. Но моето е съвсем друго...

Курвенска му раута ..

По темата: Тая не струва и стотинка, заеби я ..

Айде, курвенска...
    Не можете ли да приемете, че има полигамни хора? И това далеч не я прави лош човек. Но ако го беше написало някое момче, хич нямаше да ви идват такива епитети, нали?
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Цитирай Първоначално написано от shadow4e
    w0sh, те са от лазлични градове, така че комуникациите им са по скайпа така или иначе :~

Според мен те мотае, а и това със сърцата за някого ми се струва супер тъпо, ако си решил да късаш с него и после пак да ги сложиш веднага, а в същото време да обясняваш, че имаш чувства къв друг. Според мен с това ти плюе в лицето.
    Еее, браво, и ти мислиш като нея. Ставате 2
    И кво, те по скайп ли "ходят"?? Пращат си сърчица и меченца?
    ......
    иначе според мен мацката е от онзи тип момичета, които имат потенциал в себе си да бъдат много повече, но се подвеждат по приятелките си, по това, което е модерно и т.н., вместо да помислят малко и да заложат на собствената си индивидуалност и в крайна сметка се преебват много лошо (y)
    Интелигентни са иначе, не са точно като приятелките си, все пак си го носят в себе си различното, но не го развиват! Първоначално създават впечатление за нещо много, но след време, просто като ги видиш колко надълбоко са си промили самички собствените си мозъчета покрай останалите, разбираш какъв е филма. (skype, сърчица и т.н.)
    Познавам такива.. неуверени са. Опитват се да се "направят", един вид все имат някакво тайно чувство, че не са се приобщили към другите. И правят какво ли не, без да мислят, и без да се запитат дали това им харесва, и след време всъщност се увличат, и забравят. Дълбоко в себе си, още от малки си мислят, че другите момичета са много повече от тях и че трябва и те да бъдат хубави, модерни, добре облечени, да ходят по кафенетата, да слушат определена музика ... и т.н.

На някои им идва акъла, рано или късно, на други не. Дано на тая мацка просто да и дойде по скоро .... до около година-две..

Град
    Долината На Идиотщината
    Не се занимавай с тъпотии.

Супер фен Аватара на Linns
    Град
    Милано
    Цитирай Първоначално написано от Wrathchild
    Айде, курвенска...
    Не можете ли да приемете, че има полигамни хора? И това далеч не я прави лош човек. Но ако го беше написало някое момче, хич нямаше да ви идват такива епитети, нали?
    Различно е, всички знаем, че мъжете и жените не могат да бъдат сравнявани относно това.. Тя казва "Аз си имам приятел и си спя с други мъже постоянно" , да и ръкопляскам и да взема пример ли? Някой ден, по тая логика, да възпитам и децата си така ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си