- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- въпрос относно мигли.
искам да питам тъпичък въпрос-дали ако миглите са отрязани,могат да пораснат наново? Не наълно отрязани,де..е..?
![]()
Just gonna stand there
And hear me cry
But that's alright
Because I love
The way you lie
I love the way you lie
I love the way you lie..
Може... Мисля, че ако ги мажеш с бадемово масло..
Всяко вдишване е квадратче към теб...
мхм,аз имам.мерси много![]()
Just gonna stand there
And hear me cry
But that's alright
Because I love
The way you lie
I love the way you lie
I love the way you lie..
Що си режете миглите??![]()
![]()
Може би ще пораснат, но много бавно ..
Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..![]()
Ще порастнат, не се тревожи. Имй предвид, че ако опиташ да ги клепаш с бадемово масло, може да ти щипе на очите.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Това е голяма простотия....Проверявайте нещата преди да правите такива глупости...Първоначално написано от rali4ka91
![]()
Сестра ми до сега си ги е рязала 3-4 пъти и не е без мигли, следователно порасват.
Зависи къде ги отрежеш, ако ги резнеш на самата свивка на миглите няма да пораснат. Попринцип това с рязането на мигли се прави само при бебетата, но това е практика вече и на големите хора, но аз лично не бих си направила такъв експеримент.
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
аз веднъж без да искам ги одрязах с онова за огъването на мигли,без да искам просто стиснах по силно...и пак си пораснаха и сега са равни и на двете очи
МоетО момЧе завИнагИ си ОСтаВа в моЕто съРце. Обичам те бебе !!!
Хахаххахах, не се сдържах, беше готино.Извинявам се за спамаПървоначално написано от BuBa33333
)
Колко ли са дълги, че баш да нацъфтят.. Хехе.Първоначално написано от DevilWish
![]()
Аз не бих си ги резнала, дори и да ми бяха къси.По-скоро бих си ползвала спиралката и даже изкуствени.
еми,да,да растат..аз предисъм ги рязала,ама съвсем мъничко и си лчеше съвсем леко,но те порасаха.не мисля,че имаше ефект,ама не знам защо пак с наумих да ги режа..съвсем леко едното снопче е по-късо..мажа ги с бадемово масло с клечка за уши преди да легна и на стринта го измивам от 3 дни..дано да пораснаат пак![]()
Just gonna stand there
And hear me cry
But that's alright
Because I love
The way you lie
I love the way you lie
I love the way you lie..
Ми като съм проста и си ги отрязах..абе,мисля,че ще пораснат. Надявам се,де. Повече НИКОГА няма да ги пипам,спирала и това си е.
А пък те не са ми къси,нормални са..
Just gonna stand there
And hear me cry
But that's alright
Because I love
The way you lie
I love the way you lie
I love the way you lie..
други мнения?![]()
Just gonna stand there
And hear me cry
But that's alright
Because I love
The way you lie
I love the way you lie
I love the way you lie..
майка ми като малка си ги е рязялапо-дълги не се станали но са пораснали както са си били преди
с бадемово масло мажи вярно е че малко щипе ам не е болка за умиране.айде успех с растежа
![]()
ее,тва ме успокоиПървоначално написано от kyklichka01
мерси много..повече няма да ги пипам
мажа се всяка вечер с бадемово масло ии ги чакам да растат
Мерси много
![]()
Just gonna stand there
And hear me cry
But that's alright
Because I love
The way you lie
I love the way you lie