- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Как ще реагират родителите ви,ако..(игричка)
Доста странна ситуация..нз най-вероятно ще ми чете голямо конско и няма да ме пуска да излизам за известно време. ;д
..ако разберат,че водиш гаджето ти у вас![]()
Look, if you had one chance,
one opportunity to seize everything
you've ever wanted, in one moment,
would you capture it... or just let it slip?
Ако го познават и го харесват няма проблем , по-добре отколкото да се крием по кюшетата![]()
![]()
![]()
Как ще реагират вашите , ако разберат ,че гаджето ти е 10-12 г.по-голямо от теб ?![]()
![]()
![]()
Perfekt Hair Perfekt body,perfekt lips, perfekt lie...
6te me ubiqt
kak 6te reagirat va6te ako nau4at 4e si pravil/a sex?
Ще отидат на подлеза на хотал Плиска и ще събират за мен :Д
Как ще реагират родителитеви, ако имаш гадже от същия пол ?
Търсете ме за каквото и когато си пожелаете
Mомче съм !!!
абсурд това да стане
ако им кажа такова нещо ще мислят(знаят по-точно) че се шегувам..
Как ще реагират вашите ако цяла учебна година не си им показвал/а бележник и си се правел/а че учиш и се справяш добре в училище.. а всъщност в края на годината се окаже че имаш 3-йки и няколко 2-йки ?![]()
п.п. sladka__droga и TheWorstFuck прочетете Правилата на форума и използвайте кирилизатор![]()
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
хмм... няма възможност да се случи, иначе не мога да си представя филма![]()
Как ще реагират родителите ви ако разберат, че правиш секс за пари ?
"Заблудите също са ценни, но само от време на време. Не всеки тръгнал за Индия е открил Америка."
Ще ми зимат наем :Д
Как ще реагираш, ако родителите ти разберат, че си идиот :Д
Търсете ме за каквото и когато си пожелаете
Mомче съм !!!
както всеки ден - те си го знаятКак ще реагират ваще ако се прибереш след дискотека с две момчета/момичета и се затвориш в стаята си
ахахаха..ами тате ще се засмее и ще пита кой набор са , а мама , горката .. удар ще получи![]()
![]()
Как ще реагират вашите,ако те спипат с кокаин в джоба ?? (пфф..бахти въпроса)
Неприлично Щастлива .. : )
може би як бой и големи лишения![]()
..ако разберат,че не ходиш на училище и даваш фалшиви бележки,а всъщност си бил/а на кафета и т.н![]()
Look, if you had one chance,
one opportunity to seize everything
you've ever wanted, in one moment,
would you capture it... or just let it slip?
Може бии няма да изляза 1 година от вкъщи и ще съм посененаПървоначално написано от mim4ety_sara
![]()
.
... ако кажеш, че си убила човек![]()
![]()
.
Ще ме попита кой съм убила, как съм прекрила трупа и ако прецени, че не е прабвилно прекрит ще го прекрие тя и готово![]()
![]()
![]()
...
Как ще реагира майка ти, ако те хване да маструбираш докато я гледаш как се къпе?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
..
![]()
Е какво като си момиче, може да се случи на всеки. Лично аз няма да заваря майка си.![]()
Как ще реагират родителите ти, ако те поканят да участваш в турски сериал.![]()
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
това наистина е много сериозен проблем и не знам как биха реагирали
Бащата първо ще си помисли, че е майтап, а после сиг ще ме пребие, но няма такава възможност. Наясно съм с ориентацията си.![]()
Как ще реагират ваще ако разберат, че ги лъжеш за важни неща?
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
На мен самата ще ми е гадно, камоли на майка ми.
Как ще реагират вашите, ако разберат, че се задава торнадо?![]()
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Ми ще избягаме или ще се скрием в мазата![]()
Как ще реагират вашите ако разберат че имаш 2 по математика за годината?
Ще ме записват на уроци, ще ми се карат и т.н.![]()
Как ще реагират ваште ако открият кондом на спалнята си, който вие или вашето гадже е използвало?![]()
и какво ще прави този кондом там?Първоначално написано от mitaka93
как ще реагиратваще ако разберат че си ги обрал?
няя да разберат![]()
как ш реагират аок се прибереш с куфар с пари ?
A journey of a thousand miles begins with a single step..
You are never a loser until you quit trying..!
skype - adrenalincho__
http://www.facebook.com/profile.php?id=100000929970991
Ще ме разпитват.![]()
Как ще реагират вашите, ако разберат че си някоя баба ти е лапала / за момчетата/ и за момичетата - че сте лапали на някой дядо![]()
Хах... трудноооо!..може би ще ми се карат. Как мога да правя такива работи и т.н.
Как ще реагират ваште ако се върнат от почивка и вие сте взривили къщата?![]()
Никога не бих го направил, а дори и да стане за това е застраховката...Първоначално написано от mitaka93
Как ще реагират ваще ако умреш?