- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Как ще реагират родителите ви,ако..(игричка)
Няма да повярват и после ще стане неловко![]()
![]()
Как ще реагират родителите ти ако си облепиш цялата стая с плакати на голи жени ???
Ще се учудят и ще кажат - абе ти обратна ли си !?После ще има разговори сиг. .. ;Д
Как ще реагират вашите ако цяла нощ си бил/а на купон без те да знаят ?
Доста голямо наказание и лекция защо не съм ги питала като сигурно са щяли да ме пуснат и прочие.
Как ще реагират родителите ти ако те заварят завързана за леглото с белезничи и облечен\а само с кожени дрехи?![]()
![]()
![]()
![]()
Ще ме питат кво е станало и кой ме е наредил така.![]()
Как ще реагират вашите ако им предложите коктейл от смесени няколко вида силен алкохол ?![]()
Първоначално написано от ImmortalSportFreak
-Пак ли се занимаваш с глупости?!
... ако те сгащят в кухнята, как седиш на пода
сред цяла купчина разпиляни обелки от банани и
стени омацани с течен шоколад ? ...
“The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
... I`m fighting a holy war in the mental! ...
Ако видят обелките отт банани: ";о Глорияяя, какво си направила бее. Това ВЕДНАГА да се изчистиии !!" но ако видят стените с шоколад ..как са мнн беличкиии ;дд крайй с мене ;д ще има да викаат, да викатт ..Първоначално написано от Exothermic
![]()
... ако кажете, че ще се приберете (от дискотека например) в 05:00 часа, а се приберете в 07:00 и не сте били само на дискотеката, а и на др места![]()
Понякога поставяме стени около себе си не, за да отблъснем хората, а за да разберем на кого му пука достатъчно да ги разбие
Ми няма да ми се карат, щом съм излезнала значи мога да се прибера, когато искам, стига да знаят къде съм![]()
Как ще реагират ако смените религията си?
Никак. Не са вярващи.
... ако им заявите, че сте решили да се подложите
на операция за смяна на пола?
“The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
... I`m fighting a holy war in the mental! ...
Ще кажат -Нали знаеш че тази процедура има много рискове!?! Няма смисъл да се подлагаш на тях заради глупости... Бъди себе си !![]()
Как ще реагират вашите ако от съвсем спокойно състояние станеш;отидеш при тях;погледнеш ги злобно и започнеш да мяташ и чупиш всичко чупливо(порцеланови чинии и чаши и подобни..) ?![]()
![]()
![]()
ще почнат да ми крещят .. че може да стане ии мн лошоо за мен![]()
![]()
Как ще реагират родителите ти ако те заварят в леглото с гаджето ?!?!?![]()
В този момент никак но по-късно ще има разговор - кой е той и т.н.![]()
Как ще реагират вашите ако ви видят в романтичен филм за тийнейджъри по ТВ-то ?![]()
адаш ,ше ми кажат
-Ауу ,много хубаво играеш. Аа този пича дето се целувате да не ти харесва![]()
![]()
Как ще реагират ,ако разберат ,че правите вуду - магии
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
..
Ще ми четът лекций
,но след това ще се примирят.
![]()
Как ще реагират вашите ако намерят под леглото ти цяло пакетче с използвани презарвативи.![]()
Born Bad,The Dog who loves too much!
---------------------------------------------
Бащата ще се гордее с мен ... Майка ми ще ме пита от къде съм намерил парите ..![]()
Как ще реагират ваще ако разберат че краднеш?![]()
Ще се ядосат и ще има разговори...
Как ще реагират вашите ако направиш някой гаф като например се върнеш късно от купон.. а на следвашия ден купиш на майка ти сребърни обици и джобно ножче на татко ти.. ?![]()
Как ще реагират вашите ако направиш някой гаф като например се върнеш късно от купон.. а на следвашия ден купиш на майка ти сребърни обици и джобно ножче на татко ти.. ?
Ми аз никога не съм ходила на купони, защото нямам свободно време за тях, само 2-3 съм била и се върнах към 1 от тоя купон, но пък нашите не си бяха вкъщи, така че изобщо не разбраха кво се случи и дори не са ми се карали, но ако разберат,да ти кажа, няма много да им дреме,честно!
Как ще реагират родителите ти, ако разберат, че криеш 5 бутилки водка в тоалетната си?![]()
сиг ще ми намалят джобнитеПървоначално написано от GracelessIsDumb
...ако си вземеш пари от тях..без те да знаят з атова (един вид окрадеш ги)?
Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!
ше ми четът конско и ште ги скрият по добре
Ако башта ти те хване 4е се ебеш с сестра/брат си ?![]()
F**K YOU!![]()
![]()
-__________----_____|]= ==
...../_==o;;;;;;;;_______.:/
.....), ---.(_(__) /
....// (..) ),
...//___//
..//___//_________uu$$$$$$$ $$$$$$$$$$uu__ ________
_________u$$$$$$$$$$$$$ $$$$$$$$u______
ще ни изгонят от нас![]()
емм ако разберат че си продал всичко златно във вас и си изхарчил парите![]()
Ще кажат че това е било тъпичко и ще се ядосат - ще уточнят че е трябвало да ги питам преди да предприема това действие.
Как ще реагират вашите ако не си лягаш цяла нощ.. а седиш пред компа и при случайно тяхно ставане те визят в 5 часа как си чаткаш... ?![]()
ако сестра ми я няма нищо няма да ми кажат ама ако е в нас следва 1 час конско и накрая
-Аз ще те събудя утре в 5 часа да видиш как се става
как ще реагират родителите ти ако разберат че седмица не си стъпвала в даскало а си обикаляла кафетата като те през това време си мислят че седиш кротко на чина си![]()
![]()
![]()
Ще ми се карат МНОГО сиг. ще ми спрът нета и т.н....Първоначално написано от mugsinka
как ще реагират родителите ти ако те хванат,че излизаш с стар чичко/лелка който/която е много по-голям/а от вас?![]()
.. You show me nothing but hate
You ran me into the ground
But what comes around goes around
I don’t need you.. // Stefan Salvatore
Майка ми ще гледа ей така-а после ще скочи от някъде сигурно
![]()
Как ще реагират ако те хванат в училище да правиш нещо не типично за теб според тях![]()
Приятел е този, за когото бих умрял. Любим е този, за когото живея.
ше ме питат кви съм ги вършил... а и бащата ме следи (той преподавател там) откак съм в туй даскало и няма оплаквания досега...на него му се струва нормално
ако разберат, че членуваш в секта?![]()
Ами незнамможе би ще искат да поговорим за тая секта, че не е хубаво и такива и ще ме карат да се отписвам ии за др не се сещам сега..
![]()
![]()
![]()