- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Как ще реагират родителите ви,ако..(игричка)
Нямат избор, ще доидат да ме вземат. След това наказание, конско и.т.н. Случвало ми се е същото но не съм бил на 50 километра от нас.
Как буха реагирали родителите ти, ако разберат че си секс маняк/чка ?
Ми те са на път да разберат, с тези купони, roll'n'roll нон стоп и желанието ми за тату и два пиърсинга (още не съм им казала, че искам един на зърното).
Как биха реагирали вашите, ако те хванат да се чукаш с Мерилин Менсън?
Ще ме питат защо съм го направила ии ддз........ ;дд..
Как ще реагират родителите ти, ако разберат че си участвал в оргия![]()
![]()
Ами ще започнат да любопитстват и да ме разпитват.![]()
Как ще реагират родителите ти, ако разберат, че отиваш на училище с женски дрехи ?
Случвало ми се е, нищо не ми казаха само без комп за 1 седмицаПървоначално написано от cherrygloss
![]()
Never Shout Never - The Past
"I've been smoking the green
Since i was merely fourteen
Just to find an escape from this town
That was so mean to me..."♥
"Абе ти... друсан ли си, пил ли си, кво си?"Първоначално написано от burpp
Подкрепи и мен ръката,
та кога въстане робът,
в редовете на борбата
да си найда и аз гробът..!
Ами не, не съм друсан, нито съм пилПървоначално написано от Rot
Не искам да се меся,ама мисля че това ще бъде отговора на родителите на Rot,а не че те обижда.Първоначално написано от burpp
Ми щом е в Кавички значи е така.
Never Shout Never - The Past
"I've been smoking the green
Since i was merely fourteen
Just to find an escape from this town
That was so mean to me..."♥
Ами да, на моменти ми липсват мозъчните клетки в главата ми. Пропуснал съм го. Се тая, да продължаваме.
Как ще реагират родителите ти, ако влезеш в къщата/апартамента с кални обувки и оцапаш целия килим с кал.
еми маiка ми ще ми се разбучи а баща ми ще ме пита закво сам влязал ;dd
Какво ще напраят ваще ако им кажеш че си продал апартамента докато са били на работа за да отидеш до мацдоналдс :d
Брадвата е близо до вратата ...![]()
Как ще реагират родителите, ако разберат, че си им заменил хълките им за една цигарка.
Еми ще ме овикат яко!!
как ще реагират ваще , ако те хванат да правиш секс с човек от твоя пол !
Ще има сериозен разговор първо за правенето изобщо на секс,второ.. защо изобщо с човек от моя пол?! ;Д
Как ще реагират вашите,ако разберат,че си се правил на болен/болна в даскало и си ходил/а с 'оплаквания' при сестрата в даскало,само и само да си се прибереш вкъщи?![]()
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
Етцц ти не си ли го правил/ правила.. перспективно не знаеш ли кво става после като те хванат.. ставаш на палачинка![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Как ще реагират вашите, ако разберат, че вместо мозък имаш мишка, която си играе на колелцето и чрез нейна помощ ти функционираш в околната среда ??![]()
The art of simplicity is a puzzle of complexity.
Ами това се занеше още като бях в на баща ми ергенските гащи.![]()
как ще реагират родителите ти, ако разберат, че си умен/на ?
Няма да се учудят много xD Така де, 6ти по физика, около 3-5 по математика във Варна ;D
...ако разберат, че си си взел заек за вкъщи ?
То вкъщи аз и котка имам .. ще се надяват да не се сбият с котката..и ще ми кажат да се грижа за него... няма да ми го изхвърлят или нещо такова.А ако не се разбира с котката,ще го подарим.
Как ще реагират вашите,ако разберат че от няколко дена имаш вечна татоо на гърба - някакъв дракон на целия гръб?![]()
![]()
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
Ами мислех си утре точно това да направя, няма да им искам позволението и ще видим после к'во ще правят. Най-вероятно ще ме накажат, но татуса няма да махнат.
... Ако разберат, че си си направил генитален пиърсинг?
Попринцип няма да посмея![]()
но в краен случей ако го направя първо ще се карат после ще забравят
![]()
![]()
Какво биха направили ако разберат че работиш за мафията![]()
I hate cold-blooded people !!!
Ще ме погребат жив![]()
.... Ако разберат, че във вас отглеждаш наркотици.
майка ми ще ме накара да ги изям, а бащата ще ме изхвърли през терасата (живея на 4тия етаж)/
..ако избягаш от вкъщи и след това те намерят пиян/дрогиран в РПУ
=]
не ми се мисли направо
Как биха реагирали ако им кажеш че си падаш по брат си или сестра си ?
I hate cold-blooded people !!!
Право в лудницата, или някъде далеч от нас![]()
....ако разберат, че си изгубил къщата/апартамента/скъпата кола на покер ?