- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Как ще реагират родителите ви,ако..(игричка)
Най вероятно ще ми хвърлят компютърът през терасата.
Как биха реагирали родителите ти ако те заварят мъртво пиян/а пред входната врата
Маика ще ме пребие..татко ще се отрече от меннн..!!!Първоначално написано от avrorata
Как биха реагирали родителите ти ако те заварят да се чукаш в спалняната им..??
Приятелят на майка ми ще го пребие и ще го изхвърли. Майка ми ще ми каже да се обличам,сядаме на масата и се започва един сериозен разговор,с продължителност поне час и половина.
Как биха реагирали родителите ти,ако разберат от класната ти,че не знаеш азбуката![]()
Желанието имам пред теб да бъда себе си,затова аз винаги споделям своите мисли.А ти си част от тях и те ми дават сили.Без тебе дните ми от цветни стават сиви!
![]()
![]()
Ще помислят, че ги бъзикат
Как ще реагират вашите, ако се прибереш видимо напушен/а с цигара в ръка и им кажеш. КВО СТАААААААААА![]()
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
Ще следват дъъълги разговори.. и после ще забравят
Какво ще направят ако разберат че си бременна с тризнаци?
Ще разбият главата на тоя дето ми го е причинил, а преди това ще получат няколко инфаркта наведнъж.
Как ще реагират ако си убил човек ?
Хора много , Човеци малко !
Първо няма да ме познаят, ще получат удар или инфаркт..., наистина ще се замислят много дали съм го направила аз, ще се опитват да ме врязумават цял живот и ще си изгубят доверието в мен и какво ли още не...
Какво ще стане, ако родителите ти разберат, че си бил/а в приятел/ка и си се напил/а до смърт и после си повръщал/а като съдран/а през терасата?
Хмм,баща ми пак ще ми разправя за неговите пиянски историиПървоначално написано от LipSy
![]()
Какво ще стане ако родителите ти се приберат,а ти с приятел/ка на калъп?
>>DjBelev<<
Нищо няма да стане за момента,защото няма да влязат в стаята ми,а след това най-много майка ми да ме пита дали сме се пазили.Все пак съм на 20 години и това е нещо нормално.
Как ще реагират родителите ти ако им кажеш,че мислиш да се изнесеш при гаджето за постоянно?![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Отг : Ако съм по-голяма и гаджето ми е сериозно , няма да имат нищо против . В противен случай няма шанс да ме пуснат .Първоначално написано от 3oPuTy
Въпрос : Как биха реагирали родителите ти , ако се откажеш от всичко , за да следваш мечтите си ?
правила съм го... опитаха се да ме спрат по всички възможни начини... и донякъде успяха..
Как ще реагират родителите ти ако избягаш?
Грешка
Много ще се притеснят иии като ме намерят ще ям голяаааааам тупаник. :ДПървоначално написано от cool4eto0
Как ще реагират родителите ти ако те видят да се натискаш със съседското момче.
Много ще се притеснят иии като ме намерят ще ям голяаааааам тупаник. :ДПървоначално написано от cool4eto0
Как ще реагират родителите ти ако те видят да се натискаш със съседското момче?
Ще ме питат кога съм обърнал резбата
Какво ще направят вашите, ако тръгнеш да изнасилваш компютъра..![]()
Може би ще ме помислят за луда и ще ми кажат , айде в психото![]()
Как ще реагират вашите , ако се прибират в къщи и те заварят да се натискаш с гаджето си ( Натискат .. в интимното значение )
![]()
Have you ever noticed the saddest person always has the most beautiful smile!?
Ще ме изгонят да спя на чергата,мейби?![]()
Как ще реагират родителите ти ако видят в джоба ти трева?![]()
It is necessary
to wrestle with me
you throw away, you throw away
but you can't help it
you've gone momentum
Ще ме хвърлят от терасата (6ти етаж)
Как 6е реагира майкати ако види баща ти как те лиже пу*ката ??![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Нямам си такова.
Как ще реагират вашите, ако те заварят с друг индивид от твоя пол, да ти прави френска![]()
Оууу .. ще ме изхвърлят от вкъщи ;дд
КАк ще реагират вашите ако ви заварят да правите секс с кучето си![]()
Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!
просто няма как да се случи защото нямам куче ама и да имах едва ли ще го направя![]()
![]()
![]()
как ще реагират вашите ако пръднеш доста звучно на обществено място![]()
![]()
![]()
Ще ми кажат да бягам в тоалетната и повече да не се повтаря!![]()
![]()
Как ще реагират, ако докато говориш на шефа на баща си, се оригнеш благозвучно и дъха ти не е от най-приятните в момента?![]()
ще ми кажат да не се повтаря ,4е не е приличн0
Как ще реагират ,ак0 разберат,че вместо в "приятелка" спиш в гаджето или просто при момче?
Знам лище ме питат защо съм ги излъгала и какво е станало през ноща ?
![]()
Как ще реагират вашите, ако разберат че си обратен/а?![]()
Ще ме подкрепят, но ще попитат дали съм сигурна![]()
Как ще реагират вашите, ако те хванат да си играеш с пиро техника?![]()