- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Дали изобщо може да излезе нещо
Дойде и моя ред да пиша тук... то моето не е точно проблем просто незнам как да приемам това което тя прави.... Историята е следната... запознахме се преди около месец в едно сайтче за запознанства след което си разменихме скайповете и започнахме доста често да си пишем... тя е едно много сладко момиче,което ми харесва доста.В скайп големи прегръдки големи целувки .... преди 2 дни решихме да излезем да се видим на по кафе... видяхме се, пихме кафе след което я изпратих и се прибрах.... седнах на пц-то а тя вече беше в скайп.Писахме си но тя се държеше някак по дръпнато.нямаше вече целувки,мечки..все едно никога нищо не е имало...Опитах се да говоря с нея затова но тя каза че нищо и нямало било и много приятно и т.н. Само че на мен ми се струва че не е искрена , смисъл има нещо но не иска да ми каже.Втори път се опитах да говоря с нея при което тя ми каза че е по добре нещата да си останат така.. в смисъл да не я карам да говори затова... след което ми казва че на сериозно ме приема... Е какво да си мисля... Ако някой може да ми даде съветче нещо ще съм много благодарен![]()
Ами съжелявам, че ще ти го кажа но може би момичето просто не те е харесало и не иска да сте нещо повече от приятели, но и не иска да те нарани и да ти го каже в прав текст а овърта. Мое мнение![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
+1Първоначално написано от FancyGirl
Брях,брях
Е то какво да ме наранява... на мен вече ми е пределно ясно това че тя няма интерес... просто това че отрича и че ми казва че едва ли не иска нещо да стане ме обърква...
Щом ти е ясно, няма защо да и досаждаш повече ако тя показва някакъв интерес към теб сама ще те потърси ако ли не.. здраве![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Кой знае каква тъпа кифла е.. незнае какво иска затова иска да те разиграва ... оставяй я да се спасява и това е
There is no right or wrong, only fun or boring
съгласна съм с FancyGirl ,маи и тя нз какво иска и само те разиграва...
Въпроса е че не аз и пиша а тя на мен.След като се видяхме и седнах на пц-то тя ми беше писала... вечерта като си лягах и писах "лека" а тя ми писа "А целувката ми къде еПървоначално написано от FancyGirl
" Ако не ме беше потърсила то е ясно какво е станало но тя ми дава смесени сигнали... смисъл държи се дръпнато но и казва че иска да стане нещо... как да го разбирам това... вие момичетата сте много странни
така е тва жената е странно нещо също като тарелажа той е особенна птица докъто не го ритнеш не лети
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Значи съм съгласна с Сладурчо тя незнае какво иска и е някаква лигава кифла която си мисли че ще ходиш зад гъза и цял живот, попитай я директно дали те харесва или не а ако пак каже че не иска да разговаря с теб на тази тема и дай да разбере че не си играчка с която да си играе, защото няма работа.
P.С на колко години сте
Първоначално написано от FancyGirl
<<<<<<<<<<<<<<<<
)
И двамата сме на 17... до преди малко си писах с една нейна приятелка и тя ми каза че въпросното момиче и говорила за мен.... а на мен дума не казва относно това![]()
попитай я директно, друг вариант няма или я покани на втора среща ..
След 2-3 дни излезте пак и задължително трябва да имате физически контакт! И задължително трябва да си я целунал! Измисли нещо забавно което да правите не да седите в кафето! Бъди свеж и весел, не намръщен и мълчалив! Също така не задавай тъпи въпроси като "Каква музика слушаш, кой ти е любимия филм, бла бла"
и аз за същото мислих, но не ми идва нищо на ум. каде да отидем. От Пловдив съм.Мислих на гребната но то е студено и този вариант отпадаПървоначално написано от fc
![]()
Ами човек така както го описваш просто не те е харесала. Явно е очаквала друго и не знам. Иди, че я разбери... Ако искаш я питай ама на живо.![]()
Първоначално написано от Zarity
Кръв,черва и хруптящи вокали!
Излезте на ледената пързалка (Не може да нямате в Пловдив такава) и после по един горещ шоколад у вас (Ако сте над 18 ), ако не в някоя сладкарница или по-изискано място. През цялото време трябва да я докосваш, дори да видиш, че се отдръпва не трябва да ти прави впечатление, след малко пак и пак... Не гледай никога мястото по което я докосваш, а в очите докато го правиш.