.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Дали изобщо може да излезе нещо

Дойде и моя ред да пиша тук... то моето не е точно проблем просто незнам как да приемам това което тя прави.... Историята е следната... запознахме се преди около месец в едно сайтче за запознанства след което си разменихме скайповете и започнахме доста често да си пишем... тя е едно много сладко момиче,което ми харесва доста.В скайп големи прегръдки големи целувки .... преди 2 дни решихме да излезем да се видим на по кафе... видяхме се, пихме кафе след което я изпратих и се прибрах.... седнах на пц-то а тя вече беше в скайп.Писахме си но тя се държеше някак по дръпнато.нямаше вече целувки,мечки..все едно никога нищо не е имало...Опитах се да говоря с нея затова но тя каза че нищо и нямало било и много приятно и т.н. Само че на мен ми се струва че не е искрена , смисъл има нещо но не иска да ми каже.Втори път се опитах да говоря с нея при което тя ми каза че е по добре нещата да си останат така.. в смисъл да не я карам да говори затова... след което ми казва че на сериозно ме приема... Е какво да си мисля... Ако някой може да ми даде съветче нещо ще съм много благодарен

Супер фен Аватара на FancyGirl
    Ами съжелявам, че ще ти го кажа но може би момичето просто не те е харесало и не иска да сте нещо повече от приятели, но и не иска да те нарани и да ти го каже в прав текст а овърта. Мое мнение
    Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?

Супер фен Аватара на Zarity
    Град
    Шумен...
    Цитирай Първоначално написано от FancyGirl
    Ами съжелявам, че ще ти го кажа но може би момичето просто не те е харесало и не иска да сте нещо повече от приятели, но и не иска да те нарани и да ти го каже в прав текст а овърта. Мое мнение
    +1
    Брях,брях

Е то какво да ме наранява... на мен вече ми е пределно ясно това че тя няма интерес... просто това че отрича и че ми казва че едва ли не иска нещо да стане ме обърква...

Щом ти е ясно, няма защо да и досаждаш повече ако тя показва някакъв интерес към теб сама ще те потърси ако ли не.. здраве
    Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?

Град
    Таити
    Кой знае каква тъпа кифла е.. незнае какво иска затова иска да те разиграва ... оставяй я да се спасява и това е
    There is no right or wrong, only fun or boring

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    съгласна съм с FancyGirl ,маи и тя нз какво иска и само те разиграва...

Щом ти е ясно, няма защо да и досаждаш повече ако тя показва някакъв интерес към теб сама ще те потърси ако ли не.. здраве
    Въпроса е че не аз и пиша а тя на мен.След като се видяхме и седнах на пц-то тя ми беше писала... вечерта като си лягах и писах "лека" а тя ми писа "А целувката ми къде е " Ако не ме беше потърсила то е ясно какво е станало но тя ми дава смесени сигнали... смисъл държи се дръпнато но и казва че иска да стане нещо... как да го разбирам това... вие момичетата сте много странни

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    така е тва жената е странно нещо също като тарелажа той е особенна птица докъто не го ритнеш не лети
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Значи съм съгласна с Сладурчо тя незнае какво иска и е някаква лигава кифла която си мисли че ще ходиш зад гъза и цял живот, попитай я директно дали те харесва или не а ако пак каже че не иска да разговаря с теб на тази тема и дай да разбере че не си играчка с която да си играе, защото няма работа.
    P.С на колко години сте

Супер фен Аватара на m1nik

<<<<<<<<<<<<<<<<
    )

И двамата сме на 17... до преди малко си писах с една нейна приятелка и тя ми каза че въпросното момиче и говорила за мен.... а на мен дума не казва относно това

попитай я директно, друг вариант няма или я покани на втора среща ..

След 2-3 дни излезте пак и задължително трябва да имате физически контакт! И задължително трябва да си я целунал! Измисли нещо забавно което да правите не да седите в кафето! Бъди свеж и весел, не намръщен и мълчалив! Също така не задавай тъпи въпроси като "Каква музика слушаш, кой ти е любимия филм, бла бла"

Цитирай Първоначално написано от fc
    След 2-3 дни излезте пак и задължително трябва да имате физически контакт! И задължително трябва да си я целунал! Измисли нещо забавнйо което да правите не да седите в кафето!
    и аз за същото мислих, но не ми идва нищо на ум. каде да отидем. От Пловдив съм.Мислих на гребната но то е студено и този вариант отпада

Ами човек така както го описваш просто не те е харесала. Явно е очаквала друго и не знам. Иди, че я разбери... Ако искаш я питай ама на живо.

Супер фен Аватара на vesinka899
    Цитирай Първоначално написано от Zarity
    +1
    Кръв,черва и хруптящи вокали!

Излезте на ледената пързалка (Не може да нямате в Пловдив такава) и после по един горещ шоколад у вас (Ако сте над 18 ), ако не в някоя сладкарница или по-изискано място. През цялото време трябва да я докосваш, дори да видиш, че се отдръпва не трябва да ти прави впечатление, след малко пак и пак... Не гледай никога мястото по което я докосваш, а в очите докато го правиш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си