- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Кои музикални групи харесвате ( метал,хип хоп , рок и др. )?
Хей,кои музикални групи харесвате ( метал,хип хоп , рок и др. )?
аз съм запалена по Paramore и AC/DC (:
Godsmack; 5nizza; Manu chao(radio bemba)
Еми моите най- любими са Cradle Of Filth, Crematory, Graveworm & Apocalyptica.Иначе има много други, които харесвам например Trivium, P.O.D, 30 Seconds To Mars, 3 Days Grace, Behemoth, W.A.S.P.....
Всяко вдишване е квадратче към теб...
Моля,ако знаете някви такива музикални групи - емовски или там к'вит са .. или метълски (: или нещо от сорта на Paramore предложетеПървоначално написано от silwinka
Супер много са-Cradle Of Filth,Dimmu Borgir,Graveworm,Cadaveria,Immortal,Epica,Pantera, Guns`N Roses,Mayhem....
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Хипер много са ,човеко.![]()
И постоянно се менят ,така че трудно бих нарекла някоя група любима.
Kings of Leon, Nickelback, Snow Patrol, Kaiser Chiefs, Rise Against, AC/DC, Muse, Nirvana, Blur.. Katatonia![]()
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
Lostprophets
Paramore
Ramones
Rancid
The Clash
The Kooks
Млък!
Atmosphere
и други
;д
В момента съм се запалила по Limp Bizkit, Sum 41, Nonpoint и Skillet. Иначе са много![]()
еlsy![]()
Anti-Flag
Blink 182
The Offsprings
The Killers
SR-71
Sum 41
Rise Against
Foo Fighter
Whatever It Takes
Virus Nine
Through Riot
The Mathadones
5'Nizza
Escape The Fate
Three Days Grace
Green Day
Dead By April
http://www.last.fm/user/ArrowsOfDeath - Мисля, че дава достатъчно ясна представа по кои групи съм запален![]()
Audio ergo sum
Ивана, Анелия, Преслава, Десислава, Мария, Теодора... мнооого са
![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Dropkick Murphys, Flogging Molly, Perkele, Kategorie C и др.
Моля,ако знаете някви такива музикални групи - емовски или там к'вит са .. или метълски (: или нещо от сорта на Paramore предложете
Evanescence, Godsmack, Good Charlotte, Paramore![]()
I hate it when Brad Pitt calls me when I'm in bed with Johnny Depp...
Poor Brad! But it's over! I'm with Johnny! ♥
-----
Johnny Depp
Vidsyn ми е любимата група... блЯк метъл... и все такива стъргалки........
Много честен човек съм,
обичащ най-доброто,
не ми липсват нито жени, нито пари, ни любов.
Яхнал коня си,
през пустинята вървя,
звездите и луната ме напътстват на къде да вървя.
Metallica,Cradle of filth,Slipknot,Iron Maiden,Whitesnake,Bullet For My Valentine,Deathstars,Dimmu Borgir,Cannibal Corpse,Bring Me The Horizon-----и още много ама не ми се пише![]()
Paint me a picture of eyes that never see
With flashes of lightning
that burn for only me
Arctic Monkeys
Muse
Skillet
Snow Patrol
Reel Big Fish
Dropkick Murphys
Red
Kaiser Chiefs
The Kooks
мешана скара.
we are rockstars.
Panteraa![]()
Хах, определено мога да я нарека любима група. Следват ги Machine Head, Slayer, Exodus, Metallica ... Оф, поне в три други теми съм писала вече. А за стиловете главно траш, груув, хеви
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
Пфф,толкова са много,няма си връзка.
Метал и рок,иначе.Моя акъл друго не признава.
![]()
Slayer , Sodom , Testament , Overkill , Kreator , Tankard , Metal Church и разни други трашариики
newmetal:КоЯn!!!(НАЙ-НАЙ-НАЙ ЛЮБИМАТА МИ ГРУПА!!!),LINKIN PARK,LIMP BIZKIT,P.O.D.,SYSTEM OF A DOWN,DEFTONES...
alternative metal/rock:10 YEARS,STAIND,DROWNING POOL,EVANESCENCE,FLYLEAF,THREE DAYS GRACE,SEVENDUST,GUANO APES,PLACEBO.VEX RED,SKILLET,SLIPKNOT,DEADSY...
industral/industral metal:STATIC X!!!,RAMMSTEIN,DOPE,MARILYN MANSON.ORGY,CELLDWELLER,CREMATORY(въпреки че те имат не повече от 3-4 industrial песнички...),NINE INCH NAILS,FEAR FACTORY!!!...
'Real stupidity beats artificial intelligence everytime'-Terry Pratchett
'Ако ти ще живееш 100 години, то аз искам да живея 100 годии без един ден, защото не мога да живея и един ден без теб'-Мечо Пух...
echii <3
На първо място Final Flame - групата, в която свири приятеля ми.![]()
Иначе най обичам хард рок класиките от 80-те: Guns'N'Roses, Bon Jovi, Whitesnake, WASP, Motley Crue, Cinderella, Twisted Sister, AC/DC.
Падам си и по малко пауър, ако не се лъжа (много съм зле в определянето на стилове): Halloween, Hammerfall, Sonata Arctica, Saint Deamon, Dream Theatre.
И да не забравяме българското: Сигнал, БТР, Тангра, ФСБ, Пиф, Остава.![]()
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"