- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Да си отрежа ли косата?
Като бях малка бях с къса коса и това ми носеше много тъга. Винаги исках дълга коса. Сега я имам. Не е много дълга де. Тя е леко чуплива, но като я изправя стига до нивото на гърдите. Не я изправям често. Фризьорката ми вика като дойде пролетта да си отрежа по-късичко косата, защото щяло да ми ходи. Чудя се още дали ще си дам косата. Не знам точно колко късо иска да ми я отреже. Вие какво мислите за момичетата с по-къси коси?
Еми като им отива са секси.
кво повече да мисля?
Харесвам момичета, независимо от дължината на косата стига да им ходи. Само една дълга коса, пусната ей така за имането, а пък да не й мяза на момичето, не ми харесва.
Audio ergo sum
Обичам момичето да е с мнооооого дълга коса, но ти се прецени... пък и ако я острижеш ще ти липсва после...
Много честен човек съм,
обичащ най-доброто,
не ми липсват нито жени, нито пари, ни любов.
Яхнал коня си,
през пустинята вървя,
звездите и луната ме напътстват на къде да вървя.
Момичетата с коси ме отвращават.Иде ми да се изпразня върху тях...
Максимум втори номер.
П.П. Пенисът ми е леко чуплив.Стига до нивото на коленете ми.Гинекологът ми често казва да се обрежа. Чудя се още дали да дам част от себе си в името на естетиката.Вие какво мислите за момчетата с по-различни и деформирани пениси от останалите?
Късата коса е по-практична!
Моята коса винаги е била къса.
По едно време ми беше къса като на мъжете.![]()
Сега я пускам дълга и чесно да ти кажа не е хава. Постоянно ми пречи. Вървя с некви шноли,ластици из нас. Навън постоянно я мятам,премятам,отмятам. Верно,че дългата коса се изправя по-лесно, а късата иска повече грижи, ама много пречи тая дълга коса,бе,мамка му![]()
Ако ти отива късичко стрежи се!
С къса,дълга винаги можеш да изглеждаш женствена!
Аз имах малко по-дълга от твойта и я скъсих до над рамената... с дълга се харесвам повече, но не съжалявах. Все пак е коса и расте, не му мисли толкова.![]()
Защо пък късата ще изисква повече грижи?Първоначално написано от cherinka
Audio ergo sum
Ми аз винаги съм на опашка или кок и попринцип мен косата много много не се вийда, че е дълга. Ама все пак ще ми е странно ако е по-къса. Все пак ако става въпрос за малко скъсяване ще си я отрежа сигурно.
Kalesin ако обичаш не ми оаквай темичката.
true, trueПървоначално написано от ArrowsOfDeath
Когато бях дете винаги ме подстригваха късо. Не като момче, но до брадичката горе долу.
После като станах на 11-12 си пуснах косата и до 30 декември миналата година имах много дълга, гъста и красива коса. И в един момент реших, че просто ми е омръзнало и се подстригах късо - на френско каре. Сега ми стига до раменете и много се харесвам. Много ми е лекичко и удобно![]()
Зависи за кое късо говориш.Първоначално написано от ArrowsOfDeath
Аз за това на Николета Лозанова,примерно, на Алисия...
И аз моята я връзвам. Мен да ме види някой с пусната коса си е цяло чудо. Не знам обаче дали все пак няма да ми липсва. А и не отделям много време, за да си оправям косата, така че искам някаква прическа да е лесна за оформяне.Първоначално написано от LondonTipton
Същото мога да кажа.Първоначално написано от StanSmith
![]()
Много пъти съм се канела да се острижа, ама ме храща шубето...може би, защото косата ми расте аааадски бавнооо...отивам във фризьорския салон, сядам на стола и казвам " Този път сериозно! Срежи ме! " ... а фризьорката казва " Айде следващия път, а?" и аз " Добре."![]()
Режи! Коса е все пак - расте! Винаги съм се чудила на момичета/жени, които цял живот ходят с една коса. Трябва да се експериментираМиналата зима имах 2см коса и ми беше много добре. До преди години беше до кръста. Имала съм случай със седем цвята в косата. Какво толкова...
![]()
Страхът от промяна се дължи на вече постигната сигурност.
ΤИ СИ МАШИНА !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11Първоначално написано от Kalesin
kogato re6a da bezdeistvam ni6to ne moje da me spre
Аз съм ЗА дългата коса..според мен на една жена и отива да е с дълга красива коса...това подчертава женствеността и. За това и сега съм си оставила моята да расте...![]()
подстрижи се,ако смяташ,че ше ти отива повече.
ако пък не се харесваш,косата расте
we're flying high,we're flying right up to the sky![]()
![]()
Едно момиче, една жена трябва да бъде с ДЪЛГА коса. Това е, съжалявам. Всичко друго не е естествено, нито пък 'красиво'.
Много си краен. Има секси момичета с къса коса. На мен например не ми отидва, ама на някои им седи супер яко !Първоначално написано от machoka