- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Да си отрежа ли косата?
Aми сигурно ще я отрежа. Много мислене влагам.![]()
Къса коса >> all.
Никога не бих си пуснала отново дълга.
![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Не мога да го приема. Жената трябва да е женствена, а най-женственият фактор е косата. Аз познавам момичета с къса коса, които са истински 'пичове' с много готин х-ер и всичко можеш да си кажеш с тях, но някак си не мога да погледна като 'жени' на тях.Първоначално написано от hottie
Добре, че не всички мъже са като мен.
Да, добре, че не са всички като теб. Иначе всички щяха да са с коси до кръста (не че нещо ама ми е супер селско с толкова дълга коса)
Не я режи! Дългата коса ти позволява да изглеждаш различно- да я изправяш, начупваш, къдриш, дасе носиш с различни прически и т. н., докато късата коса си е къса и ограничава.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Тоя епитет вече за нищо го нямате.Първоначално написано от desitoyoy
Е, това не е вярно. Просто като видя момиче с дълга коса до кръста и си я представям как косата и е на плитка и има забрадка и копа на полетоПървоначално написано от machoka
Как може да питаш дали да си отрежеш косата, след като не си пуснала снимки и не е ясно дали изобщо ще ти седи, или не. Да си отрежеш косата е най-лесно.
"Какво мислим за момичетата с къси коси?" ?!?!На всеки му стои по различен начин.
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Абсолютно вярно.Първоначално написано от machoka
Колкото по-дълга, толкова по-секс.
Заради такива като вас жените ги е страх да пробват нещо ново.
Audio ergo sum
Аз от месеци се навивам да я режа, но все не събирам достатъчно кураж...не съм сигурна дали резултата ще е хубав.
Единственият вариант е да намеря някой много добър с фотошоп и да добия някаква представа...
Надценяваш ни.Първоначално написано от ArrowsOfDeath
![]()
Ако ги е страх, са си виновни сами. Близко е до ума, че каквото и да направи с косата си, някои ще я харесат, други не. Затова е малоумно да се води по хорското мнение и трябва да прави каквото си иска.
Малоумно, малоумно, ама ги има и такива жени.
Audio ergo sum
+Първоначално написано от desitoyoy
Страхът от промяна се дължи на вече постигната сигурност.
Попринцип наистина дългата коса символизира доста секс, но не от цинична гледна точка на думата секс...
Верно, и аз си падам по мадами с дълги коси, просто каквото и да е косата прави една жена женствена до някаква степен, но преди всичко е важно косата да е здрава, пък нека е къса!
Красиво е когато се откриват раменете на една жена, което позволява късата коса... но жена с дълга коса и на чоки....божествено!
![]()
режи бе...Много по-лесно се поддържа. Ставаш, разрошваш я и тръгваш....няма маски за коса, балсами, лайна ... Много по-лесно е. Освен това...дългата коса...ако не я направиш нещо...примерно няква причесцица, вафли, изправяне...стои ужасно... а не винаги имаш време за това![]()
She watch the sun-thats all she needed to let go
She held the sea-thats all she needed just to Be Free !
Лелее.. Вие просто ме разбихте ! Лятото реших да се пострига късо. Нещо като от днес за утреИ го направих. Отидох при най-престижната фризьорка в града и и казах.. Тъй тъйй.. режи го тва гнездо и така и направи. Тва е коса бе момчета и момичета. Кой ще ти каже 'Имаш къса коса няма да ходя с теб' или нещо от рода. Всички мои приятели ми казват че ми стои супер яко, а дори ми се случи момче от града, да ми каже че ми стои супер яко.. Няма кво да му мислиш коса е и расте ! Моя съвет е СТРИЖИИИИ и хич да не ти пука, няма за какво да се притесняваш ! Стига ти само сутрин когато станеш да сложиш гел това, онова да я разрошиш малко и си ти !
![]()
Never Back Down !!!
пробваи перука за да се представиш
Моята коса от 5ти клас е къса... била е до раменете, била сум на бретон, сега е до брадичката.. седи супер яко с изкл на тва че постоянно траа да я изправям и оформям щот и мойта коса е чуплива и си праи квот си искатака че щом фризьора ти казва че ще ти прилича.. послушай го.. :P
PS: Относно тва което каза nike971... сегашния ми приятел казва че ако се подстрижа още по късо щял да ме зареже...сякви хора има на тоя свят така че ако на теб ти харесва не ги слушай другите.. :P
Je me suis laisee rever
Quelques nots de piano qui avec mon coeur faisait ehco
L'echo de l'espoir..
J'ai ouvert mon coeur
J'ecoute de la musique, melodie de l'espoir
de qui j'etais sourd
стрижи се.
много по-яко седи,вече късите са на мода , дългите са тъпи и изтъркани xD
всички вече са постригани късо,бягай - хич не се тревожи
и аз имах дълга коса,но се разделих с нея.
сега мога да си правя супер много прически,отколкото когато бях с дълга коса!
по-сладко е , с дълга коса е по-детско.
Режи (ако не си я отрязала вече ;д). Аз съм направо влюбена в момичета с къси косиАз имах дългичка коса, подстригах я до малко над раменете и много съжалявам, че не я подстригах по-късо. Но скоро ще си поправя грешката
Сега ми е сравнително къса (оф, имам чувството, че расте всяка секунда ;д) и си я мажа с каквото си искам, разни мазила съм си взела, маски, бла-бла. Подстригах се предимно с цел да я заздравя малко. Иначе след няколко години пак мисля да я пусна дълга
Ма ще видим...
еlsy![]()
Режи, смело![]()
И аз се постригах късо преди две седмици, в началото ми беше гадно за старата коса, но сега се харесвам.Това, че се подържа по-трудно не е вярно, както при дългата коса е.