.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 62
    Aми сигурно ще я отрежа. Много мислене влагам.

Къса коса >> all.

Никога не бих си пуснала отново дълга.

Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Мега фен Аватара на machoka
    Цитирай Първоначално написано от hottie
    Цитирай Първоначално написано от machoka
    Едно момиче, една жена трябва да бъде с ДЪЛГА коса. Това е, съжалявам. Всичко друго не е естествено, нито пък 'красиво'.
    Много си краен. Има секси момичета с къса коса. На мен например не ми отидва, ама на някои им седи супер яко !
    Не мога да го приема. Жената трябва да е женствена, а най-женственият фактор е косата. Аз познавам момичета с къса коса, които са истински 'пичове' с много готин х-ер и всичко можеш да си кажеш с тях, но някак си не мога да погледна като 'жени' на тях.
    Добре, че не всички мъже са като мен.

Да, добре, че не са всички като теб. Иначе всички щяха да са с коси до кръста (не че нещо ама ми е супер селско с толкова дълга коса)

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Не я режи! Дългата коса ти позволява да изглеждаш различно- да я изправяш, начупваш, къдриш, дасе носиш с различни прически и т. н., докато късата коса си е къса и ограничава.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на machoka
    Цитирай Първоначално написано от desitoyoy
    Да, добре, че не са всички като теб. Иначе всички щяха да са с коси до кръста (не че нещо ама ми е супер селско с толкова дълга коса)
    Тоя епитет вече за нищо го нямате.

Тоя епитет вече за нищо го нямате.
    Е, това не е вярно. Просто като видя момиче с дълга коса до кръста и си я представям как косата и е на плитка и има забрадка и копа на полето

Как може да питаш дали да си отрежеш косата, след като не си пуснала снимки и не е ясно дали изобщо ще ти седи, или не. Да си отрежеш косата е най-лесно.
    "Какво мислим за момичетата с къси коси?" ?!?! На всеки му стои по различен начин.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Мега фен Аватара на PainMonopoly
    Град
    Аахен
    Едно момиче, една жена трябва да бъде с ДЪЛГА коса. Това е, съжалявам. Всичко друго не е естествено, нито пък 'красиво'.
    Абсолютно вярно.

Колкото по-дълга, толкова по-секс.

Заради такива като вас жените ги е страх да пробват нещо ново.
    Audio ergo sum

Аз от месеци се навивам да я режа, но все не събирам достатъчно кураж...не съм сигурна дали резултата ще е хубав.
    Единственият вариант е да намеря някой много добър с фотошоп и да добия някаква представа...

Град
    Аахен
    Цитирай Първоначално написано от ArrowsOfDeath
    Заради такива като вас жените ги е страх да пробват нещо ново.
    Надценяваш ни.

Ако ги е страх, са си виновни сами. Близко е до ума, че каквото и да направи с косата си, някои ще я харесат, други не. Затова е малоумно да се води по хорското мнение и трябва да прави каквото си иска.

Малоумно, малоумно, ама ги има и такива жени.
    Audio ergo sum

Град
    Аахен
    Много нещо си се загрижил за жените...

+
    Страхът от промяна се дължи на вече постигната сигурност.

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Попринцип наистина дългата коса символизира доста секс, но не от цинична гледна точка на думата секс...
    Верно, и аз си падам по мадами с дълги коси, просто каквото и да е косата прави една жена женствена до някаква степен, но преди всичко е важно косата да е здрава, пък нека е къса!
    Красиво е когато се откриват раменете на една жена, което позволява късата коса... но жена с дълга коса и на чоки.... божествено!

Град
    Somewhere...in The sea...
    режи бе...Много по-лесно се поддържа. Ставаш, разрошваш я и тръгваш....няма маски за коса, балсами, лайна ... Много по-лесно е. Освен това...дългата коса...ако не я направиш нещо...примерно няква причесцица, вафли, изправяне...стои ужасно... а не винаги имаш време за това

She watch the sun-thats all she needed to let go
    She held the sea-thats all she needed just to Be Free !

Лелее.. Вие просто ме разбихте ! Лятото реших да се пострига късо. Нещо като от днес за утре И го направих. Отидох при най-престижната фризьорка в града и и казах.. Тъй тъйй.. режи го тва гнездо и така и направи. Тва е коса бе момчета и момичета. Кой ще ти каже 'Имаш къса коса няма да ходя с теб' или нещо от рода. Всички мои приятели ми казват че ми стои супер яко, а дори ми се случи момче от града, да ми каже че ми стои супер яко.. Няма кво да му мислиш коса е и расте ! Моя съвет е СТРИЖИИИИ и хич да не ти пука, няма за какво да се притесняваш ! Стига ти само сутрин когато станеш да сложиш гел това, онова да я разрошиш малко и си ти !
    Never Back Down !!!

пробваи перука за да се представиш

заедно с главата ако питаш мен
    Let the psycho plays with you...

Моята коса от 5ти клас е къса... била е до раменете, била сум на бретон, сега е до брадичката.. седи супер яко с изкл на тва че постоянно траа да я изправям и оформям щот и мойта коса е чуплива и си праи квот си иска така че щом фризьора ти казва че ще ти прилича.. послушай го.. :P
    PS: Относно тва което каза nike971... сегашния ми приятел казва че ако се подстрижа още по късо щял да ме зареже... сякви хора има на тоя свят така че ако на теб ти харесва не ги слушай другите.. :P
    Je me suis laisee rever
    Quelques nots de piano qui avec mon coeur faisait ehco
    L'echo de l'espoir..
    J'ai ouvert mon coeur
    J'ecoute de la musique, melodie de l'espoir
    de qui j'etais sourd

стрижи се.
    много по-яко седи,вече късите са на мода , дългите са тъпи и изтъркани xD
    всички вече са постригани късо,бягай - хич не се тревожи
    и аз имах дълга коса,но се разделих с нея.
    сега мога да си правя супер много прически,отколкото когато бях с дълга коса!
    по-сладко е , с дълга коса е по-детско.

Град
    Враца
    Режи (ако не си я отрязала вече ;д). Аз съм направо влюбена в момичета с къси коси Аз имах дългичка коса, подстригах я до малко над раменете и много съжалявам, че не я подстригах по-късо. Но скоро ще си поправя грешката Сега ми е сравнително къса (оф, имам чувството, че расте всяка секунда ;д) и си я мажа с каквото си искам, разни мазила съм си взела, маски, бла-бла. Подстригах се предимно с цел да я заздравя малко. Иначе след няколко години пак мисля да я пусна дълга Ма ще видим...
    еlsy

Супер фен Аватара на dead_princess
    Режи, смело
    И аз се постригах късо преди две седмици, в началото ми беше гадно за старата коса, но сега се харесвам.Това, че се подържа по-трудно не е вярно, както при дългата коса е.

Супер фен Аватара на KoRnFlAkE
    Град
    candy mountain :>
    режи, кво ти пука.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си