- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Да си отрежа ли косата?
Лаятото имах дълга коса,но се подстригах на каре и с бретонче![]()
Изглежда уникално секси,дава ми сампочувствието на желана и красива жена,абе не съжалявам изобщо.Не мисля скоро да си оставям дълга коса,дори мога да я подкъся още повече![]()
според мен недей,сама си казваш че не ти харесва, пък и нали сме момичета нека имаме дълги коси![]()
Дорu след най-тежката буря .. uзгрява СЛЪНЦЕ ! <3
Чакам да ми мине бала, за да имам повече варианти за прическа, и си режа косата до раменцата![]()
По всичко си личи, че не искаш да си стрижеш косата.Първоначално написано от desitoyoy
Не я стрижи.
Или всъщност, вземи сантиметър от връхчетата и почни да си я пускаш.
И аз имам гадни спомени от късата коса. Като малка не ми е била по-дълга от ушитеВинаги съм мязала на момченце. Сега се постригвам само колкото да не ми цъфти косата - ползвам услугите на 'горещата ножица' - ще откриеш невероятни резултати. Горещата ножица запечатва краищат на косата и тя цъфти все по-рядко.
Кучето за разплод пак се изцепва. Не говорим за мода тук, нали, а да се хареса авторката. Аз като й гледам колебанията, съмнявам се..
едит: пф, то темата стараааа..
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Е, при мен действаА и това е уж технологията.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
[i] има ли някакъв смисъл да се консултираш с нас?
еми,одрежи си я.
мене лично ме кефят с късите коси,има по-голяма възможност за прически и т.н
апък,с дълга вече е изтъркано..(лично мнение)
както си решиш
Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб![]()
Аз пък отначало бях с много дълга коса, обаче ми пречеше и я постригах :P след това пък реших да се направя на етажиНа мен ми е екстра с късата коса, но ти се подстрижи както мислиш, че ще ти отива
![]()
къса > дълга :д
аз също бях с дълга коса едно време, сега вече от две години съм с къса на черта, над раменете малко. Харесва ми, иска и повече поддръжка да защото моята е чуплива и ако не я изправям майкоууу плашило от класа хахахпреди няколко месеца си купих и удължители за коса така че мога да си сменям имиджа от къса до дълга до кръста, в зависимост от настроението и времето, с което разполагам. Никога не съм съжалявала, че съм се подстригала. На мъжете също много им харесва.