.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Мм пак аз,с напредък от миналия път :D

Когато цикъла ми свърши декември месец още на следващия ден гърдите започнаха яко да ме болят.. направо не ги издържам болят ме,а зърната ми са чувствителни вече 2 месец .. някои хора,като по-малката ми сестра ме изтезаваха,но това настрана.. сега сериозно ако някой може да каже какво да правя,че да спрат да ме болят и евентуално ако звездите ви го говорят споделете що ме болят малките израстъци Знам,че сигурно е понеже са се сетили късно късно да порастнат,ама то това не се издържа

Голям фен Аватара на gLoRiToO
    Град
    Враца
    А ти на колко години си,ако сега ти растът е нормално да те болят...
    LoVe Is LiKe ThE WiNd, YoU CaN't SeE It, BuT YoU CaN Feel It !!!

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    нормално да болят,няма начин да ги накараш да ти минат,те като решат си отминава болката,за сега не съм чула лекарстяво за тея болки

Принципно гърдите стават чувствителни няколко дни преди менструация, но понякога, когато хормоните ни бушуват, е възможно да започнат да болят още в дните около овулацията и това им състояние да продължи до настъпването на следващия цикъл. Тоест, нищо ти няма.
    Не се плаши, на всяка жена се е случвало поне веднъж в живота. Гадничко е, но не е болка за умиране и се преживява.

на 15 съм и да ви кажа не спират да болят.. наистина търпи се,но чувствителността вече е кофти

нормално е да те болят растат

Цитирай Първоначално написано от titinkaa
    нормално да болят,няма начин да ги накараш да ти минат,те като решат си отминава болката,за сега не съм чула лекарстяво за тея болки
    Да и мойте са така.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си