.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 50
    Супер фен Аватара на girl91

Масло на Икаров или заздравител Perfect за цепещи се нокти?

От известно време ноктите ми се чупят и се цепят на пластове. Погледнах в други форуми и там препоръчваха маслото за нокти на Икаров и заздравител на Perfect. Според вас кой е по-добър? До сега не съм използвала нито един от двата продукта.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    И двете са добри..Но на мене повече ми харесва заздравител на Perfect
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Цитирай Първоначално написано от SmilezZz
    И двете са добри..Но на мене повече ми харесва заздравител на Perfect
    a на мен маслото на икаров

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    аз от заздравителя на Perfect не съм никак доволна,а другото не съм го ползвала

здравей аз ползвам маслото на икаров,балсам за нокти maxi и също така ги мажа с йод от скоро съм с тези продукти,но определено съм доволна

а да ви питам маслото на икаров, колко му е цената?
    Това, което имаше, беше обикновено. Загуби го.. и то стана ценно!..

Цитирай Първоначално написано от myl0weee
    3-4 лева мисля,но не съм сиг

Аз на Перфект не ги харесвам - т.е. нищо не правят. Икаров не съм ползвала, но съм чувала само хубави неща. Много съм доволна от Еври. Ползвам заздравителя, който спомага и за по-бърз растеж.Определено има ефект.Ползвала съм и срещу пожълтяване на ноктите - също действаше добре.
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Мега фен Аватара на vagarious
    Няма и 3лв.
    Иначе и аз имам това масло на Икаров и за едната седмица, в която го използвах - останах доволна.Но сега от 1 седмица се мажа с Перфект(лилавия) и съм 1000 пъти по-доволна.Т.е.ако си постоянна с което и да избереш от тези двете - резултат ще имаш.
    Big or small, lies are lies!

Цитирай Първоначално написано от vagarious
    Няма и 3лв.
    Иначе и аз имам това масло на Икаров и за едната седмица, в която го използвах - останах доволна.Но сега от 1 седмица се мажа с Перфект(лилавия) и съм 1000 пъти по-доволна.Т.е.ако си постоянна с което и да избереш от тези двете - резултат ще имаш.
    Само атка си мислиш, защото при икаров ефекта идва след по дълга употреба, но е по добър рфркта от колкото с перфект!

Само така си мислиш ти.Аз от Перфект-а съм много по-доволна, както казах.А с Икаров - когато си изрязах ноктите, баш до месцето(така да се каже) се мазах 1 седмица и си порастнаха,колкото като се почеша, да се драскам.Хахах много тъпо го обясних, ама съм сигурна, че се сещате за какво говоря. ;]

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    от Икаров съм много доволна,на Перфект съм имала лакове и ноктите ми пожълтяха и почнаха да се чупят и мн омекнаха

Повече от фен Аватара на lori
    Град
    *-* In The City Of Happiness*-*
    Много съм доволна от маслото на Икаров, на мен много ми помогна защото ноктите ми бяха много меки и чупливи. На Перфект съм ползвала, но не беше кой знае какво.

You're like an indian summer in the middle of winter, like a hard candy with a surprise center!

Благодаря ви.
    Ще си взема маслото на Икаров, дано ми помогне

Град
    Пловдив
    имах го този проблем. Ноктите ми попринцип са много твърди и хубави а бяха станали едни олющени и гнусни....Пефект не помогна хич! Икаров ме спаси за по-малко от месец мазане
    Do not stand at my grave and weep, I am not there. I do not sleep. I am the soft stars that shine at night. Do not stand at my grave and cry, I am not there. I did not die.

А колко често трябва да си слагам от него(маслото на Икаров)? То нали е като лак, с четчица

Аз вчера си купих на Perfect и си го изпробвах. Не е минало достатъчно време , за да кажа дали има ефект, но засега нито един нокът не ми се е счупил(а обикновенно много се чупят) и съм доволна...за тази цена. Мога да ти препоръчам заздравителя на Deborah. Той струва 13лв, но е адски добър. С него пусках нокти по 2/3 см за седмица и малко и ноктоте растяха много бързо и бяха здрави и красиви.

Нообче адски много си те обичкам :*

Цитирай Първоначално написано от girl91
    А колко често трябва да си слагам от него(маслото на Икаров)? То нали е като лак, с четчица
    Аз си слагах всеки ден.То нали, като се намажеш и трябва да стоиш 20-30мин. и после да го премахнеш с кърпа/салфетка/ и нокътя си остава чист-нищо няма на него и такам.Иначе в листовката пишеше колко пъти трябва.Прочети я и нея.

Цитирай Първоначално написано от vagarious
    Цитирай Първоначално написано от girl91
    Аз си слагах всеки ден.То нали, като се намажеш и трябва да стоиш 20-30мин. и после да го премахнеш с кърпа/салфетка/ и нокътя си остава чист-нищо няма на него и такам.Иначе в листовката пишеше колко пъти трябва.Прочети я и нея.
    Ок, утре ще си го взема. От известно време свикнах ноктите ми постоянно да са лакирани, а като си слагам от това масло трябва да са почистени...

И аз съм за масло на Икаров.

Супер фен Аватара на rosencetooo
    Маслото на Икаров е 2лв. преди 5 дена си го взех и от тогава всеки ден го ползвам за ефект ще говоря след седмица ;д
    П.С. А този заздравител на перфект .. колко струва и може ли да ми го покажете да видя какво точно представлява
    ... Живей с мечти, а не със спомени ...

Голям фен Аватара на rali4ka91
    Град
    София
    Ноктите се цепят на пластове, защото са сухи. Така че всичко мазно с което ги мажеш ще премахне цепенето. Дори съм чувала и със зехтин да ги мажеш. Така че маслото на икаров би трбвало да помогне. А заздравителя и него можеш да си го вземеш. Мажеш се с маслото, после го чистиш и слагаш заздравител отгоре.

П.С. Има един задзравител на перфект с копринени нишки, най добре си вземи него

Ох, сега ще ме карате и аз да си взимам това масло на Икаров
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Ето за този говорех аз и в момента съм с него:
    http://beautycosmetic.biz/perfect-pe...l-pi-1731.html

Имам също и: http://beautycosmetic.biz/perfect-pe...i-pi-2200.html И от него съм г/д доволна.

Град
    Warna
    масло на икаров
    Az,k0qt0 lesn0 lujex i da buda l0sha m0jex,a sega ne si prilicham,d0 BEZUMIE 0bicham !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си