Човек е създаден за да е егоист. Не знам кого залъгвате, като казвате, коя си ти, че да определяш хората. Та всеки отнас определя хората с всеки избор, който прави. Най-малкото аз винаги заговарям красивите момичета...
Обществото е движещата сила, която определя хората. Това, че Нарциса е изказала становището на обществото не виждам с какво е лошо.

Това, че точно днес вие сте решили да правите мили очи на останалите НЕ ви прави по-добри, защото знаем, че и вие ги отбягвате.
И за да не говоря така за пълните сякаш не са хора ще кажа. НЕ ВИ ОБВИНЯВАМ, ЧЕ СТЕ ДЕБЕЛИ. Обвинявам ви, че не правите нищо по въпроса. Всеки има право да е какъвто си поиска, но аз ако реша да съм убиец няма да се сърдя, когато ме затворят зад решетките и когато хората ме отбягват за да не ги убия нали?!

Такаче аз уважавам тези, които не се оплакват и тези които полагат усилия за нещо по-добро.
Защото идеалните мерки на човек не са просто прищявка на някого...

Няма да ви лъжа аз съм 178 и тежа 80кг и се чувствам прекрасно и във върховна форма, но понякога осъзнавам, че килограмите ми идват в повече, а представете си хора с по-голяма разлика ръст тегло от мен...
От здравословна и естетична гледна точка казвам на другаря Тийн - НЕ УСПОКОЯВАЙ МОМИЧЕТАТА, че са ДОБРЕ. ДАЙ ИМ СЪВЕТ КАК ДА СИ ПОМОГНАТ. Това не винаги значи жестоки диети... Вложете малко въображение подяволите...