- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Още нещо относно отслабването
Така и не дочетох статията ти...не искам и да я чета. Прочетох само първия абзац и се възмутих. Какво значи, че момичето трябвало да отслабне. За мен не трябва тя е още малка след година/две ще порасне на ръст и тези килограми ще си отидат на мястото. Писнало ми е малки момиченца да пишат теми з диети и отслабване. Толкова ли не разбрахте, че сте прекалено малки за отслабване. За какво ги спазвате тези диети? Заради някакво си момче, което даже не знае, че съществувате...за да му се харесате, то да ви изчука и после да съжалявате и да си режете вените ли? Писнало ми е от глупости. Защо ви пука за чуждото мнение. Вие самите си задавате въпроса дали е нужно да отслабнете => даже и вие не сте напълно убедени в тази нужда. Като бях на 13/14 години ми пукаше за чуждото мнение...стараех се да съм на-голямата фиданка и сега съм на 17 години и тежа 40 килограма...,ако не съм отслабнала и още докато спах тези 2 дена при гаджето ми. Опитвам се да надебелея, въпреки че си харесвам тялото адски много(слабо с големи гърди и хубаво стегнато дупе) ...перфетното според мен)...,но тези килограми са вредни за мен. Влязла съм в графата анорексия само защото навремето ми пукаше за вашето тъпо мнение ..., но сега не ме интересува...за жалост късно съм го осъзнала и сега трудно ще кача килограми, за да вляза в графата на нормалната здрава жена. Лекарите ме карат да кача до 52 килограма, но аз просто не мога. Осъзнах просто, че животът е много ценен. Имам всичко..уникално готините родители(нищо, че скоро ще загубя баща ми заради тъпия рак), много приятели, на които винаги съм можела и съм разчитала и са правили всичко за мен, уникалното гадже, за което бих направила всичко понеже е винаги до мен и ме подкрепя в начинанията ми и всеки ден ми показва колко много ме обича. Имам всичко, а бях готова да го загубя заради подобни изказвания от типа след 50 килограма е много почни диета.
Който спазва диети е най-големия тъпак! А който се води по мнението на другите, а не по своето е още по-голям! Живейте си живота, ако ще и да сте пълнички, но поне ще сте живи...
Ето ви 1 филм да видите до какво водят коментари от типа на 60 килограма е много: http://vbox7.com/play:16a1afb5&al=1&vid=