Нямам нищо против спорта, но коментари от типа на Момичетата надебеляват кажете им го или "В българското общество, поради народопсихологията, все още живее схващането, че българката трябва да е по-пухкава и пълна. Още една грозна байганьовска черта. Да се европеизираме най-сетне. Което включва и свобода на словото." са излишни. По-хубаво е да си пухкав от колкото мъртав. Хубаво е човек да спортува, но нека отслабването да не ни е фикс идея. Нека тренираме а здраве и да не прекаляваме, понеже и аз навремето тренирах много...то не е само неяденето...и сега съм 40 килограма без цикъл без нищо. Тренирането ли ще ме спаси от това. Ми ако правим по 150 коремнина ден, 40 мин на велоергометър и после още 30 мин упражнения за отделните групи 2 пъти на ден + така наречената диетка, понеже всеки вика (само да тренираш без ди=ета няма да има ефект)...пак се отслабва нездравосложно много.
Аз най-добре си бях като бях 46 килограма(толкова съм била най-много през живота ми) и си ядях за закуска мюсли с мляко и банан, на обяд пилешка пържола със салата,за следобедна цитрусови плодове или плодов млечен шейк и за вечеря риба със салата. Правех си тренировките от по-гореи се чувствах перфетно.