- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Още нещо относно отслабването
Нямам нищо против спорта, но коментари от типа на Момичетата надебеляват кажете им го или "В българското общество, поради народопсихологията, все още живее схващането, че българката трябва да е по-пухкава и пълна. Още една грозна байганьовска черта. Да се европеизираме най-сетне. Което включва и свобода на словото." са излишни. По-хубаво е да си пухкав от колкото мъртав. Хубаво е човек да спортува, но нека отслабването да не ни е фикс идея. Нека тренираме а здраве и да не прекаляваме, понеже и аз навремето тренирах много...то не е само неяденето...и сега съм 40 килограма без цикъл без нищо. Тренирането ли ще ме спаси от това. Ми ако правим по 150 коремнина ден, 40 мин на велоергометър и после още 30 мин упражнения за отделните групи 2 пъти на ден + така наречената диетка, понеже всеки вика (само да тренираш без ди=ета няма да има ефект)...пак се отслабва нездравосложно много.
Аз най-добре си бях като бях 46 килограма(толкова съм била най-много през живота ми) и си ядях за закуска мюсли с мляко и банан, на обяд пилешка пържола със салата,за следобедна цитрусови плодове или плодов млечен шейк и за вечеря риба със салата. Правех си тренировките от по-гореи се чувствах перфетно.