Цитирай Първоначално написано от Harum_Scarum
Извинявайте,ама за мен анорексички/булимички,тва са момичета с много податлива психика.Родителите трябва да ги познават,и да забележат когата диетата,става мания (говоря за видеото от отечествен фронт).И не ми казвайте че една майка,баща не може да накара 14 годишната си дъщеря,да изде 2 филий хляб.
Родителите забелязват, но не се впечатляват и/или не знаят как да помогнат. Не става насила и с караници, то от там идва проблема - хора със здрави семейства и които се разбират с родителите са по-малко податливи към такива проблеми.
Понеже във всяко второ мнение някой повтаря, че не ние трябва да съдим останалите - да, естествено, всеки си решава. Но какво прачи да си кажем мнението? Не казваме на никого "дебел си", а казваме какво мислим като цяло за това отношение към собственото тяло. Ако кажа, че е безразсъдно да караш мотор с 200 км/час без каска, това не означава, че казвам на някого да не го прави, а просто споделям какво мисля. Затова ни е дадена речта, за да говорим, обсъждаме, понякога съдим, но имаме право да го правим.