- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Чуплива или Права коса (към момичетата)
Къса косаПрава.Мразя къдрави момчета
Не ,че ги мразя, но не са ми по вкуса за гадже
![]()
Някъде около 2ри 3ти номер дължината ... а пък за прически, мен ме кефят на бодлички или "петел". Най-важно и лицето де.![]()
![]()
Права ама не много къса
правата по ме кефи и да не е къса, смисъл не да е до раменете ми просто по дълга...разрошена с гел стои яко![]()
Ууу много обичам момчета с ДЪЛГА (ама под раменете) коса.. а дали е права или леко къдрава ми е се 1.. важно е да е дълга![]()
Всяко вдишване е квадратче към теб...
Първоначално написано от Shadowsogirl
![]()
ооо все ми е едно виждала съм мноого сладки момчета,както с права,така и с къдрава.Важното е само момчето да НЕ Е с ДЪЛГА КОСА.![]()
късичка с леко бренончи и малка опашка отдзад![]()
Az,k0qt0 lesn0 lujex i da buda l0sha m0jex,a sega ne si prilicham,d0 BEZUMIE 0bicham !!!
късо подстригани най ме радват![]()
Дъълга и права или дъълга и чуплива. Все тая, на всеки му ходи различно. Може и снимки да пусна после. Ама си имам слабост към дългите коси. И къса да е - не ми пречи де. На накои момчета им стои по-добре.
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
права![]()
Всяка сутрин искам да ме целуваш,
всяка вечер само мене да сънуваш.
Те не знаят как да те обичат,
завинаги оставам твоето момиче.
не обичам къдрева косаа за момчее![]()
нз защооо ... отвътре ми извираа ...???![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Tu s мeн игрiчкa ли игрaeш?! Ho нe zнаeш, чe аz щe бъda пoбediiтeлkaтa sлeд тowa,зaщoтo вiiнaги съм нa върhа.. ;pp
Мразя дълги коси на момчета. Оня ден видях един с коса до кръста... Ебати половонеопределения грозник!!! Едва не се сдържах да го посоча с пръст и да се спукам от смях, ама нямаше да е етично.
Най-много харесвам с къдрава.Направо откачам като видя някой с огромна,къдрава коса!![]()
Важното е, косата да е дълга. Няма значение иначе каква е. :P
И спря да се върти за миг земята..
Няма значение с каква е , само да не е дълга![]()
... Живей с мечти, а не със спомени ...
ммм...права дългааа
или на дретове.. оо да дретовеее![]()
![]()
![]()
![]()
le boss.