- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Стара кифла мухъл не хваща или?
изтрито
Кифла съвсем не е нов израз, а какво всъщност ти е мнението по въпроса или се фокусираш едниствено върху изразните средства?
Не й е пукало за теб тогава и толкова. Сега вероятно от учтивост ти е поискала скайпа, фейсбука и телефона. Щом сте се движили в една компания... Не е нужно сега изведнъж да е решила, че може да опита с теб, само защото си "възмъжал". Може би не трябва да се надценяваш толкова и да задълбаваш в нещо минало. Зрял човек си...уж.
Според мен хората може да си променят с времето външния вид до такава степен, че да не ги познаеш, но вътре в себе си остават същите.. Характера не се променя (лично мое мнение) аа за теб тя безразлична ли е![]()
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
ти сам каза 4е си се променил външно и мисля 4е 4ак сега те е забелязала и е разбрала какво е загубилаСпоред мен хората се променят,ама не 4ак толкова
Моя съвет е да не се занимаваш с нея
![]()
Не говоря изобщо за интерес да тръгнем заедно - аз до скоро имах приятелка, до колкото съм чувал тя също си има, а и не бих опитал с нея, но имах предвид, дали се опитва да ме въвлече в приятелство или негова пародия.Иначе не се надценявам, никога не съм бил мачо, просто се питам дали хората се променят. А за миналото.....колкото и години да минат, има някой въпроси, чиито отговор искаш да знаеш. Все пак благодаря за отговора, струва ми се най-вероятен учтивост...Първоначално написано от Goddess
![]()
Ако говорим за привличане - не, отдавна е попарено, а и дончкъде съм инат към хора, хора които един ден са ти приятели и викат на помощ, а на следващият не те познават. Хората се променят, по мое мнение, не всички, но много. Бавно, леко и хармонично и един ден, като се обърнеш назад, си казваш - аз ли съъм взел такъв изборПървоначално написано от ecstazy
![]()
Май грешно съм формулирал първият си пост - не става дума да ми падне в любовните мрежички - а по-скоро за възстановяване на приятелство. А някъде някой споменаваше нещо за зрелост - годините нищо не значат, опитът не развива 6тото чувство...за съжалние.Първоначално написано от ProstoAz
/s
мухлясва,кифлите са с малотраен срок на годност и са направени от некачествен `матриал![]()
Пич, истината е, че щом тогава не и е пукало за теб, никога няма да почне да и пука освен ако все още не е кифла, която може да се впечатли лесно със скъпа кола, каквато за съжаление вероятно все още нямаш.
НЕ СТИГА!Първоначално написано от Shadowsogirl
И автора... земи я зарежи тая, че май не струва хич...
що пък ся да не го е харесала? колелото се върти! колко такива случая знам..даже и с мен се случвало-първо ти харесваш някой, след години той теб..тя може да се е променила, все пак е порастнала малко или много и нищо чудно да те е харесала..но ако не те търси по някакъв начин зн няма интерес и няма смесъл ти да и се молиш както преди.. просто времето ще покаже
Всичко се връща.Преди ти си се интересувал от нея,а тя от теб не.Сега може и да е обратното.Остави я,ако наистина те харесва,дори ще ти се извини за 12 клас.Мисля,че не е нужно да си губиш времето с такова момиче...Егати неуважението,обаждаш и се 3 пъти,а тя нищо.Не си заслужава според мен.
Защо? Като са кифли как да ги наричам? Или и ти си кифла и се обиждаш.Първоначално написано от Shadowsogirl
Чудех се дали не съм много краен, но явно наистина не заслужава внимание.
П.П.
мнгоо хора ме интерпретират все едно искам да забивам Пенка (нека наричаме така момата) - нищо подобно - говорех за приятелство. Защод а си цапаме ръцете със стари емоции, когато има толкова готини хора по улиците и заведенията?