.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 33

Живот с 1 тестис

Незнам тука ли да питам или друг раздел.. но просто от любопитство какви са предимствата и недостатъците на момче с 1 тестис? :-о

Т. 7
    Moderated by kalpazanka

Повече от фен Аватара на Bukmop
    Град
    Бургас

Re: Въпрос

Цитирай Първоначално написано от BriNGeR
    Незнам тука ли да питам или друг раздел.. но просто от любопитство какви са предимствата и недостатъците на момче с 1 тестис? :-о
    Предимства : НЯМА
    Недостатъци : Липсва 1 тестис

Извод : На колко години си и защо сам не стигна до тези отговори по горе ....

Може би ще има по малко сперматозоиди демек по малък шанс да има деца ...
    Трудните неща ги правя на момента ... за невъзможните ми трябва минутка

Супер фен Аватара на Bixel
    Град
    Ямбол д'ге
    предимства: ше има повече място в гащите
    недостатъци: доста, но най-вече занижена полова мощ ;<
    GTA Stunting

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от Bixel
    предимства: ше има повече място в гащите
    недостатъци: доста, но най-вече занижена полова мощ ;<
    Обоснови се, преди да го уплашиш!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на draid
    Ми към предимствата може да добавите, че ако янкой те изрита има на 50% по малък шанс да те уцели в ташаците. Иначе, недостатъци, не са някакви фрапантни че да ти попречат на половия живот или на това да имаш деца, просто трябва повече да си пазиш оставащия.

пич има над 40 такива теми и стига с тез един тестис ба*ти ... ти според теб кфи предимства има а? прайш секс и събличапш се и казваш аам скъпа забравих да ти кажа аз съм с 1 таш*к ... според теб ще се осмелиш ли да правиш секс ?? ако бях аз категорично НЕЕЕ щот това е един ташак сеедно жената да ти каже спх пич ш праим секс ама да знайш аз нямам п**ка ?????
    Никога не спори с глупака - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит !!!

Мега фен Аватара на t0d1t0
    предимства - едва ли ще има
    недостатъци - зависи от половинката

Мега фен Аватара на draid
    Много ми е интеерсно за какво говорите само глупости. Това не са коментари на зрели хора, може момчето да има споменатия проблем и да се притеснява. Дали някое момиче ще откаже да прави секс с момчето което харесва и обича щото видишли има един тестис ? (Нека момичетата да се изкажат п овъпроса) И какво го сравнявате с гърдите на жената и тем подобни глупости...

Цитирай Първоначално написано от draid
    Ми към предимствата може да добавите, че ако янкой те изрита има на 50% по малък шанс да те уцели в ташаците.
    ...
    ...

Голям фен Аватара на revolver
    Предимства,освен повече място в гащите,както спомена колегата,няма .

Недостатъци: Намаляване на мъжките хормони,което може да доведе до неблагоприятни промени в настроението и тялото,ЩЕ ИМАШ САМО ЕДИН ТЕСТИС !

Ланс Армстронг има 1 тестис След рака на тестесите стана безплоден и спечели 7 пъти тур дьо Франс давай мой ти можеш и повече

Цитирай Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
    Акъл и цикъл не дойдат ли на време - не ги и чакай. -.-

Предимства... пенисът..ще изпъква повече
    Недостатъци-ще изхвърляш по-малко сперма.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    playboyche, не е равносилно на това, а е равносилно да кажа - имам 1 яйчник - махнат ми е, не функционира. Огромната част от органите в човешкото тяло са по двойки. Защо? Защото ако единият не функционира, другият да го замести и най-вече да компенсира. Това, че има 1 тестис не значи автоматично по-малко сперма, по-малко тестостерон, по-малко възможности за деца и прочие. Двойният орган може да компенсира, а не само да замества.

http://www.bg-mamma.com/articles/full/463

Цитирай Първоначално написано от draid
    Много ми е интеерсно за какво говорите само глупости. Това не са коментари на зрели хора, може момчето да има споменатия проблем и да се притеснява. Дали някое момиче ще откаже да прави секс с момчето което харесва и обича щото видишли има един тестис ? (Нека момичетата да се изкажат п овъпроса) И какво го сравнявате с гърдите на жената и тем подобни глупости...
    Мда имам го този проблем от малък.. на 5 години като бях ми правиха операция да "ми я върнат", защото била някъде в мен О.о операциата мина успешно, но след време (не е повече от година) отново "изчезна" и 12 години вече съм с 1 тестис

Голям фен Аватара на Emilen
    Не се притеснявай, проблемът е по-скоро козметичен, отколкото функционален. Поне на мен не ми е известно да има каквито и да било разлики във функционирането. Между другото, сигурен ли си, че не е останал горе? Тестисите по рождение са горе, а по-късно се спускат. Чест проблем е това да останат и се решава оперативно. Явно при теб е дошло до повторен проблем. Със специалист консултирали ли сте се, за да каже защо и как?

Ми незнам.. честно да кажа.. когато съм бил малак и "изчезна" пак баща ми е говорил с докторите и т.н.

Не е зле да се захванеш лично и да отидеш, за да се види какъв е проблемът. Вероятно на твоята възраст това силно те комплексира и най-доброто решение е да получиш точна информация от специалист.

Цитирай Първоначално написано от Emilen
    Не е зле да се захванеш лично и да отидеш, за да се види какъв е проблемът. Вероятно на твоята възраст това силно те комплексира и най-доброто решение е да получиш точна информация от специалист.
    Напротив не ме депресира да си кажа честно не ми пука и особено много, но питам защото не съм много наясно това е

По принцип с нищо няма да се различава при теб и при другите. Но пак не е зле да отидеш, за да се види къде е. Не може просто да изчезне.

Предимствата на човек с един тестис е че децата, които са от него са от мъжки пол... това е научно доказано!

Мисля че пишещият има ДВА, но единият не се е спуснал в торбичката.

Off/ Това акого чуят разни вманиачени на тема мъжки отрочета нации, вероятно ще въведат отстраняване на единия тестис като задължение по закон...

предимства...? място за паркиране с надпис ИНВАЛИДИ ???
    .

Лазерно гравиране на плочки, запалки Zippo и други предмети по избор!
    За повече информация посетете >>> http://gravirane.pulslight.net/ <<<

.

Тц! Понеже има компенсиращ орган, това място не може да се заеме. А и в какво е "инвалидността"? Няма нарушение на функциите. Спестете сарказма.

Цитирай Първоначално написано от onqtam
    предимства...? място за паркиране с надпис ИНВАЛИДИ ???
    Много ги обичам такива като тебе.. питам дали има предимства и какви са недостатъците, ЗАЩОТО КАКТО споменах по-горе не съм наясно с нещата и затова питам.

аве вие като толко знаете що не си махнете 1 да видите дали е по яко

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си