- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Живот с 1 тестис
Незнам тука ли да питам или друг раздел.. но просто от любопитство какви са предимствата и недостатъците на момче с 1 тестис? :-о
Т. 7
Moderated by kalpazanka
Предимства : НЯМАПървоначално написано от BriNGeR
Недостатъци : Липсва 1 тестис
Извод : На колко години си и защо сам не стигна до тези отговори по горе ....
Може би ще има по малко сперматозоиди демек по малък шанс да има деца ...![]()
предимства: ше има повече място в гащите
недостатъци: доста, но най-вече занижена полова мощ ;<
GTA Stunting
Обоснови се, преди да го уплашиш!Първоначално написано от Bixel
![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Ми към предимствата може да добавите, че ако янкой те изрита има на 50% по малък шанс да те уцели в ташаците. Иначе, недостатъци, не са някакви фрапантни че да ти попречат на половия живот или на това да имаш деца, просто трябва повече да си пазиш оставащия.
пич има над 40 такива теми и стига с тез един тестис ба*ти ... ти според теб кфи предимства има а? прайш секс и събличапш се и казваш аам скъпа забравих да ти кажа аз съм с 1 таш*к ... според теб ще се осмелиш ли да правиш секс ?? ако бях аз категорично НЕЕЕ щот това е един ташак сеедно жената да ти каже спх пич ш праим секс ама да знайш аз нямам п**ка ?????
Никога не спори с глупака - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит !!!
![]()
предимства - едва ли ще има
недостатъци - зависи от половинката
Много ми е интеерсно за какво говорите само глупости. Това не са коментари на зрели хора, може момчето да има споменатия проблем и да се притеснява. Дали някое момиче ще откаже да прави секс с момчето което харесва и обича щото видишли има един тестис ? (Нека момичетата да се изкажат п овъпроса) И какво го сравнявате с гърдите на жената и тем подобни глупости...
Първоначално написано от draid
![]()
![]()
![]()
![]()
Предимства,освен повече място в гащите,както спомена колегата,няма .
Недостатъци: Намаляване на мъжките хормони,което може да доведе до неблагоприятни промени в настроението и тялото,ЩЕ ИМАШ САМО ЕДИН ТЕСТИС !
Ланс Армстронг има 1 тестисСлед рака на тестесите стана безплоден и спечели 7 пъти тур дьо Франс давай мой ти можеш и повече
![]()
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
Предимства... пенисът..ще изпъква повече![]()
Недостатъци-ще изхвърляш по-малко сперма.![]()
playboyche, не е равносилно на това, а е равносилно да кажа - имам 1 яйчник - махнат ми е, не функционира. Огромната част от органите в човешкото тяло са по двойки. Защо? Защото ако единият не функционира, другият да го замести и най-вече да компенсира. Това, че има 1 тестис не значи автоматично по-малко сперма, по-малко тестостерон, по-малко възможности за деца и прочие. Двойният орган може да компенсира, а не само да замества.
http://www.bg-mamma.com/articles/full/463
Мда имам го този проблем от малък.. на 5 години като бях ми правиха операция да "ми я върнат", защото била някъде в мен О.о операциата мина успешно, но след време (не е повече от година) отново "изчезна" и 12 години вече съм с 1 тестисПървоначално написано от draid
![]()
Не се притеснявай, проблемът е по-скоро козметичен, отколкото функционален. Поне на мен не ми е известно да има каквито и да било разлики във функционирането. Между другото, сигурен ли си, че не е останал горе? Тестисите по рождение са горе, а по-късно се спускат. Чест проблем е това да останат и се решава оперативно. Явно при теб е дошло до повторен проблем. Със специалист консултирали ли сте се, за да каже защо и как?
Ми незнам.. честно да кажа.. когато съм бил малак и "изчезна" пак баща ми е говорил с докторите и т.н.
Не е зле да се захванеш лично и да отидеш, за да се види какъв е проблемът. Вероятно на твоята възраст това силно те комплексира и най-доброто решение е да получиш точна информация от специалист.
НапротивПървоначално написано от Emilen
не ме депресира да си кажа честно не ми пука и особено много, но питам защото не съм много наясно това е
![]()
По принцип с нищо няма да се различава при теб и при другите. Но пак не е зле да отидеш, за да се види къде е. Не може просто да изчезне.
Предимствата на човек с един тестис е че децата, които са от него са от мъжки пол... това е научно доказано!
Мисля че пишещият има ДВА, но единият не се е спуснал в торбичката.
Off/ Това акого чуят разни вманиачени на тема мъжки отрочета нации, вероятно ще въведат отстраняване на единия тестис като задължение по закон...
предимства...? място за паркиране с надпис ИНВАЛИДИ ???
.
Лазерно гравиране на плочки, запалки Zippo и други предмети по избор!
За повече информация посетете >>> http://gravirane.pulslight.net/ <<<
.
Тц! Понеже има компенсиращ орган, това място не може да се заеме. А и в какво е "инвалидността"? Няма нарушение на функциите. Спестете сарказма.
Много ги обичам такива като тебе.. питам дали има предимства и какви са недостатъците, ЗАЩОТО КАКТО споменах по-горе не съм наясно с нещата и затова питам.Първоначално написано от onqtam
аве вие като толко знаете що не си махнете 1 да видите дали е по яко![]()