.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 53
    Аз в училище вече рядко ям .. не знам защо, но откакто почнах 8ми клас (тази година) и всичките тия хамбургери, дюнери, пици и такива боклуци ми стана супер противни .. супер много се учудвам от това
    нито нещо съм правила, нито съм се ограничавала .. просто така стана, не знам и аз защо о.О

иначе до моето училище си има пазарче (Римската стена) и там има всичко
    много добър вариант е да си взимаш плодове, дали от училище или от пазарче някакво
    също така в много магазини продават сандвичи все едно домашно направени и някои са хубави (въпреки че аз не си падам много по тях)
    по принцип няма лошо да си ядеш от тия брускети и другите глупости, ама да не става навик .. :Д
    аз дори някой път минавам само на нещо за пиене и дъвки .. ама т'ва не е много полезно, не ти го препоръчвам

другоо .. не мога да се сетя сега

сега се сетих, че аз по принцип като изпия една активия/данон (на мен данона повече ми харесва :Д) за пиене и ми минава всякъв глад и т.н
    и т'ва е идея, ама да не е ежедневие
    ВИНАГИ трябва да се яде нещо различно
    иначе привикваш и само т'ва ядеш
    а пък не е много полезно всеки ден едно и също
    Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.

Супер фен Аватара на Zarity
    Град
    Шумен...
    Плодове...Продават се в училищните барчета.
    Кво набиване на мандарини е в даскало
    Брях,брях

Супер фен Аватара на cookie_master
    избягвам да ям в училище
    абе като цяло се опитвам да избягвам такива гадни храни
    но можеш да си носиш ябълка или мандарина
    МОМИЧЕ!

Най-здравословното за което се сещам, са плодовете.Но ако с тях не се наяждаш си купувай бисквити, но такива без шоколад, има еднои на житен дар, с различни вкусове.Те са хубави.Може и ядки да си взимаш, те сяа полезни, но все пакимай в предвид, че са доста калорични.А за мен най-добрият вариант е да не ям в даскало и така правя дори и да не съм яла в даскало,като се прибера в нас , си ям нормално, не съм гладна като вълк, ма кар, ч ене съм яла в даскало.

Повече от фен Аватара на ludo_momiche
    Град
    Бургас
    Не можеш ли просто да не ядеш? Попринцип знам, че е трудно,ама се свиква. Някои закусват или там каквото хранене е подред преди училище,издържат няколко часа, като се приберат пак си хапват. Плодовете, както казаха, е много добър вариант,стига да има откъде да се вземат ( и все пак да ти харесват,няма защо да се мъчиш излишно). Аз често въобще не си нося пари, дали нарочно или, защото забравям, и помага.
    Всякакви пакетирани неща -вафли, роасани, солети, снаксове, чипсове, бейк ролса, по който толкова залитате, са толкова вредни, че по-добре баници и милинки (поне според мен). Винаги можеш и да си вземеш нещо полезно и вкусно от вкъщи,освен, ако не те е срам дали ще ти се подиграват, или си като мен-за мен май няма и полезно, и вкусно
    Никога не спирай да се усмихваш, може би някой живее за усмивката ти!

Аз не ям на училище.Яж преди училище,а не на училище.

аз ям плодови млека или пия там каквато е опаковката много са вкусни не засищат ама се нещо ти има в стомаха

Голям фен Аватара на liim0nka
    Мм..аз си взимам бейкролс и от онези млека с шоколад, ягода и т.н...
    ии..един малък шоколад -не мисля, че е толкова вреедно по един мъничък на ден
    определено не е най-здравословния начин..обаче от всичките калорични неща, които има..мисля, че това което си купувам ее..сравнително добре
    It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, especially when it's everything you ever wanted

Град
    Пловдив
    аз ако ще ям в училище ям или хот-дог,или сухари/солети но напоследък ми се случва да не ям..
    MarkKnight - мъжленцето

awesomesheepy - лелинка
    DaNGeRousLy - братче
    RageAgainstTheMachine - тате
    cherrygloss - мама
    Sunshinebabybyy - сестриче
    xNymphetamineGirlx - сестриче
    Discard - братче
    polssa - сестриче

Град
    в света на приключенията ..
    Кво става в тая тема.. Предлагаме на човека как да се храни здравословно в даскало или казваме как ядем ние ?
    Иначе за мен-винаги различно.. Но в повечето случаи не ям в даскало ми пия някаква напитка(кола;фанта или спрайт или др.) или Данон за пиене което не е препоръчително за здравословно преживяване в даскало..

Плодове и минерална вода

Голям фен Аватара на darsit0
    и аз съм в твоето положение в междучасието целият клас мляска, хрупа и издава всякакви такива изкушителни звуци и всички си тикат муцуните в храната като свине ся да ти изброя някои от нещата, които плюскат: чипсове, картофки, джобове, дюнери, шоколади, бонбони, дъвки с ТОНОВЕ ЗАХАР... и много други неща.... та по темата - купи си студен чай и когато ти се дояде нещо от онези не чак толкова вкусни чудеса, пийни малко и ще се заситиш личен опит
    ЖЕНСК0 СЪМ

Супер фен Аватара на Luscious_Heart
    Цитирай Първоначално написано от DqVoLsKoJeLaNiE
    1.Bake Rolls със сол/сирене (това е печен хляб, няма лошо да си хапнеш)
    !Добре е да пиеш нещо, течността създава илюзията, чи стомахът ти е пълен!
    Плодовете също са вариант.
    Мда е, точно бейк ролса, дето е бъкан със сол. :&

Как ще стане,т'фа... ти се дразниш като гледаш останалите и ти се прияжда,тъй че в училище не можеш да ядеш здравословна храна

Фен Аватара на krasawichka
    Град
    burGass maiina
    азз сии влизамм Активия-Закускаа ии след училище някакъв чипс
    Gledaii kak jiweqq *

Аз преди най-често Бейкролс и вафли, но от тая година реших да наблягам на ябълки и ядки, както и Корнита - не че са много полезни де, но пак е по-добре

Град
    [На Метри От Земята]
    хапвай предимно плодове :P
    Просто аз

Цитирай Първоначално написано от lipstik
    Аз не ям на училище.Яж преди училище,а не на училище.
    You laugh and the world laughs with you, you weep and you weep alone....

Мега фен Аватара на Infinity
    Аз малко ще се повторя със останалите , но ще кажа , че ям в училище помечето пъти Бейк Ролс и не виждам какво толкова му е гадното. Тоест аз виждам, но пък не виждам да ми се отразява зле- напротив. Със пица го обожавамм.. :P
    Иначе както всички останали предложиха
    - плодове
    - ядки / лешници , бадеми , кашу / , но са доста калорични.
    - някой сандвич от тези опакованите дето са със пълнозърнест хлув и различни видове месо.
    - носи си от вкъщи направен сандвич, ако мислиш , че ще ти е удобно на мен лично не би ми било ,но то си е до човека / класа..

Супер фен Аватара на galu6a
    копувай си плодове или кисели млека сухари такива неща
    http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ

Град
    Горна Оряховица
    Чета тука всички разправят как ядяли вафли, чипсове и т. н. на училище... А по новините разправят как уж били забранени такива неща в училищите лавки - явно все пак продават, така ли?

Цитирай Първоначално написано от Sissy90
    Чета тука всички разправят как ядяли вафли, чипсове и т. н. на училище... А по новините разправят как уж били забранени такива неща в училищите лавки - явно все пак продават, така ли?

еми при нас в Петрич никой не съм видяла да яде плодове или нещо полезно...а аз ям удома-мюсли(7) много рядко да си купя някаква пица...ама на мен ми е проблема,че като се прибера след училище(1:30) съм гладна като вълк

Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3
    Напоследък ям някакъв плод само, евентуално някои дни плод и солети
    “Усмихни се.
    Има хора,които никога не се разделят!"

Голям фен Аватара на Stellsy
    Яж активия или данон, плодове и пий натурални сокове. С времето ще отвикнеш от сладките и тестени работи. :P
    `..Не съжелявам за хората от моето минало... Има причина да не са в моето бъдеще!!

Яж преди училищш някъкав плод а докато си на училище пий много вода, след като се прибереш изяж някъкав сандвиш но с пълнозърнест хляб и ще видиш че ще свикнеш и няма да обръщаш внимание на другите мазни и вредни храни ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си