- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Въпрос за храненето в училище
Аз в училище вече рядко ям .. не знам защо, но откакто почнах 8ми клас (тази година) и всичките тия хамбургери, дюнери, пици и такива боклуци ми стана супер противни .. супер много се учудвам от това
нито нещо съм правила, нито съм се ограничавала .. просто така стана, не знам и аз защо о.О
иначе до моето училище си има пазарче (Римската стена) и там има всичко
много добър вариант е да си взимаш плодове, дали от училище или от пазарче някакво
също така в много магазини продават сандвичи все едно домашно направени и някои са хубави (въпреки че аз не си падам много по тях)
по принцип няма лошо да си ядеш от тия брускети и другите глупости, ама да не става навик .. :Д
аз дори някой път минавам само на нещо за пиене и дъвки .. ама т'ва не е много полезно, не ти го препоръчвам
другоо .. не мога да се сетя сега
сега се сетих, че аз по принцип като изпия една активия/данон (на мен данона повече ми харесва :Д) за пиене и ми минава всякъв глад и т.н
и т'ва е идея, ама да не е ежедневие
ВИНАГИ трябва да се яде нещо различно
иначе привикваш и само т'ва ядеш
а пък не е много полезно всеки ден едно и също
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
Плодове...Продават се в училищните барчета.
Кво набиване на мандарини е в даскало![]()
Брях,брях
избягвам да ям в училище
абе като цяло се опитвам да избягвам такива гадни храни
но можеш да си носиш ябълка или мандарина
МОМИЧЕ!
Най-здравословното за което се сещам, са плодовете.Но ако с тях не се наяждаш си купувай бисквити, но такива без шоколад, има еднои на житен дар, с различни вкусове.Те са хубави.Може и ядки да си взимаш, те сяа полезни, но все пакимай в предвид, че са доста калорични.А за мен най-добрият вариант е да не ям в даскало и така правядори и да не съм яла в даскало,като се прибера в нас , си ям нормално, не съм гладна като вълк, ма кар, ч ене съм яла в даскало.
Не можеш ли просто да не ядеш? Попринцип знам, че е трудно,ама се свиква. Някои закусват или там каквото хранене е подред преди училище,издържат няколко часа, като се приберат пак си хапват. Плодовете, както казаха, е много добър вариант,стига да има откъде да се вземат ( и все пак да ти харесват,няма защо да се мъчиш излишно). Аз често въобще не си нося пари, дали нарочно или, защото забравям, и помага.
Всякакви пакетирани неща -вафли, роасани, солети, снаксове, чипсове, бейк ролса, по който толкова залитате, са толкова вредни, че по-добре баници и милинки (поне според мен). Винаги можеш и да си вземеш нещо полезно и вкусно от вкъщи,освен, ако не те е срам дали ще ти се подиграват, или си като мен-за мен май няма и полезно, и вкусно![]()
Никога не спирай да се усмихваш, може би някой живее за усмивката ти!
аз ям плодови млека или пия там каквато е опаковкатамного са вкусни не засищат ама се нещо ти има в стомаха
![]()
Мм..аз си взимам бейкролс и от онези млека с шоколад, ягода и т.н...
ии..един малък шоколад -не мисля, че е толкова вреедно по един мъничък на ден
определено не е най-здравословния начин..обаче от всичките калорични неща, които има..мисля, че това което си купувам ее..сравнително добре![]()
It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, especially when it's everything you ever wanted
аз ако ще ям в училище ям или хот-дог,или сухари/солетино напоследък ми се случва да не ям..
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
Кво става в тая тема.. Предлагаме на човека как да се храни здравословно в даскало или казваме как ядем ние ?![]()
![]()
![]()
Иначе за мен-винаги различно.. Но в повечето случаи не ям в даскало ми пия някаква напитка(кола;фанта или спрайт или др.) или Данон за пиене което не е препоръчително за здравословно преживяване в даскало..![]()
![]()
![]()
![]()
Плодове и минерална вода![]()
и аз съм в твоето положениев междучасието целият клас мляска, хрупа и издава всякакви такива изкушителни звуци
и всички си тикат муцуните в храната като свине
ся да ти изброя някои от нещата, които плюскат: чипсове, картофки, джобове, дюнери, шоколади, бонбони, дъвки с ТОНОВЕ ЗАХАР... и много други неща....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
та по темата - купи си студен чай и когато ти се дояде нещо от онези не чак толкова вкусни чудеса, пийни малко и ще се заситиш
личен опит
ЖЕНСК0 СЪМ
Мда е, точно бейк ролса, дето е бъкан със сол. :&Първоначално написано от DqVoLsKoJeLaNiE
Как ще стане,т'фа... ти се дразниш като гледаш останалите и ти се прияжда,тъй че в училище не можеш да ядеш здравословна храна![]()
азз сии влизамм Активия-Закускаа ии след училище някакъв чипс![]()
Gledaii kak jiweqq *
Аз преди най-често Бейкролс и вафли, но от тая година реших да наблягам на ябълки и ядки, както и Корнита - не че са много полезни де, но пак е по-добре
хапвай предимно плодове :P
Просто аз
Първоначално написано от lipstik
You laugh and the world laughs with you, you weep and you weep alone....
Аз малко ще се повторя със останалите , но ще кажа , че ям в училище помечето пъти Бейк Ролс и не виждам какво толкова му е гадното.Тоест аз виждам, но пък не виждам да ми се отразява зле- напротив.
Със пица го обожавамм..
:P
Иначе както всички останали предложиха
- плодове
- ядки / лешници , бадеми , кашу / , но са доста калорични.
- някой сандвич от тези опакованите дето са със пълнозърнест хлув и различни видове месо.
- носи си от вкъщи направен сандвич, ако мислиш , че ще ти е удобно на мен лично не би ми било ,но то си е до човека / класа..![]()
копувай си плодове или кисели млека сухари такива неща![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
Чета тука всички разправят как ядяли вафли, чипсове и т. н. на училище... А по новините разправят как уж били забранени такива неща в училищите лавки - явно все пак продават, така ли?
Първоначално написано от Sissy90
еми при нас в Петрич никой не съм видяла да яде плодове или нещо полезно...а аз ям удома-мюсли(7) много рядко да си купя някаква пица...ама на мен ми е проблема,че като се прибера след училище(1:30) съм гладна като вълк![]()
![]()
![]()
![]()
Напоследък ям някакъв плод само, евентуално някои дни плод и солети![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
Яж активия или данон, плодове и пий натурални сокове. С времето ще отвикнеш от сладките и тестени работи. :P
`..Не съжелявам за хората от моето минало... Има причина да не са в моето бъдеще!!
Яж преди училищш някъкав плод а докато си на училище пий много вода, след като се прибереш изяж някъкав сандвиш но с пълнозърнест хляб и ще видиш че ще свикнеш и няма да обръщаш внимание на другите мазни и вредни храни ..