.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 3280

Hybrid View

Мега фен Аватара на Ashenvale
    Понеже имам класно в понеделник, а нищо не разбирам ще съм благодарен ако някой горе долу ми разясни как се решават:
    Ще бъдат 3 вида; Функции, Неравенства, Коренуване.

Функции: y=-1x²(върху 4) +2x - 3 .. Формулата е : Xv = -b(върху 2а)
    y=2x²=3x+5 , не ги разбирам въобще, хич ме няма с Математиката. Лесни изглеждат, ама като ми се обясни ;д
    Условието е ; намерете интервалите на растене и намяване на функциите и намерете НГС и НМС.

Неравенства: Решете неравенствата: (x²+5x+6)(x-1)x >или= 0 / върху
    (7-x)(x-5)(x- нещо такова са задачите които ще даде, не съм сигурен, малко поне да схвана.

Коренуване: 2x²- ³√-343x² - ³√8
    нещо такова ще са задачите ...
    Мерси предварително.

Супер фен Аватара на HolyShit
    Цитирай Първоначално написано от Ashenvale Виж мнението
    Понеже имам класно в понеделник, а нищо не разбирам ще съм благодарен ако някой горе долу ми разясни как се решават:
    Ще бъдат 3 вида; Функции, Неравенства, Коренуване.

Функции: y=-1x²(върху 4) +2x - 3 .. Формулата е : Xv = -b(върху 2а)
    y=2x²=3x+5 , не ги разбирам въобще, хич ме няма с Математиката. Лесни изглеждат, ама като ми се обясни ;д
    Условието е ; намерете интервалите на растене и намяване на функциите и намерете НГС и НМС.

Неравенства: Решете неравенствата: (x²+5x+6)(x-1)x >или= 0 / върху
    (7-x)(x-5)(x- нещо такова са задачите които ще даде, не съм сигурен, малко поне да схвана.

Коренуване: 2x²- ³√-343x² - ³√8
    нещо такова ще са задачите ...
    Мерси предварително.
    Ще ти помогна с неравенствата,доколкото си спомням..Другите вероятно ще ги оставя на Чачо :P

Мега фен Аватара на Chacho
    Ashenvale, току що ни помоли да ти обясним към 200 страници теория. Трябва да знаеш граници, определение за функция и видове функции, производни на функции, теореми за екстремуми, вдлъбнатост и изпъкналост, за да можеш да решаваш задачи от изследване на функции. Неравенствата и те са немалко видове - линейни, квадратни, тригонометрични, логаритмични, ирационални, показателни, т.н. Попропуснал си доста неща от 8-11 клас и оттам идва неразбирането.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си