.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 41

Къдрава или права коса?(към момчетата)

Момчета,а вие c каква коса предпочитате да е едно момиче -права или къддрава?
    Първото правило на магьосника гласи: 'Хората са глупави. Могат да бъдат накарани да повярват на всяка лъжа или защото го искат,или защото се страхуват, че то може да бъде истина...'

и на мене ми е много интересно да разбера какви коси предпочитат момчетата

Супер фен Аватара на tonique
    Град
    София де Жанейро
    Нямам предпочитания, стига да е красива
    Азис - Хоп [music]

Супер фен Аватара на sunshine955
    на всеки ходи различно ... всеки си има вкус

Да и аз така мисля,обаче според мен(не съм момче) къдравата коса изглежда по-безгрижна,по-дива,по-сладка..
    Първото правило на магьосника гласи: 'Хората са глупави. Могат да бъдат накарани да повярват на всяка лъжа или защото го искат,или защото се страхуват, че то може да бъде истина...'

Те пък всичките момчета са в тоя форум..
    Няма да са много дет ще отговорят,но идеята ти е интерестна.

Благодаря Казвайте и вашите мнения!

предполагам права..стига момичето да ми е симпатично нямам претенции стига косата и да е поддържана не няква мазна,сеш се.

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Аз съм момиче, но не обичам къдрави коси.Ако е направена с преса, пяна или маша , да, но естествено къдрава- не :С

Аз за сега съм на вълна,много къса коса..Кой знае какво ще ми щукне другия месец де.. ,но иначе много харесвам естествено ачупените коси(токива дето с по големи къдрички).
    П.С.Извинявайте за обеснението.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Всеки е с вкуса си..Някои момчета харесват прави,други къдрави,трети нямат претенции..Така че....
    Иначе не съм момче - но и на мене не ми харесва естествено къдравата коса..Някак си е неподдържана
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Голям фен Аватара на Dollystar
    Ако момичето е красиво както и да си направи косата ще изглежда добре :P
    Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!

Град
    Улицата
    Зависи-някои момичета са сладки с къдрава коса, други с права.

Цитирай Първоначално написано от Dollystar
    Ако момичето е красиво както и да си направи косата ще изглежда добре :P
    ++

на всяко момиче подхожда различна коса както казаха по нагоре... но аз винаги съм си падал по правата някаква по готина ми изглежда

Град
    Пловдив
    нз..забелязала съм,че приятелите ми момчета предпочитат правите коси.гаджето ми също.
    MarkKnight - мъжленцето

awesomesheepy - лелинка
    DaNGeRousLy - братче
    RageAgainstTheMachine - тате
    cherrygloss - мама
    Sunshinebabybyy - сестриче
    xNymphetamineGirlx - сестриче
    Discard - братче
    polssa - сестриче

Ами то зависи на кои, кое му отива. Например аз с права коса се харесвам повече. Но иначе и аз съм съгласна, че естествено къдравата коса не е много хубава.

Права,гладка косица...приятна е за галене и освен това не се заплиташ в нея :d

Голям фен Аватара на Shadowsogirl
    Не мога да ви разбера чесстно казано... Харесвате момиче с накъдрена с маша дето гори косата, с пяна дето вреди на косата, с плитки, с ролки, не харесвате хубавите естествени къдрици? Не мога да го разбера.

Kъдрици не харесвам НИКАКВИ ,освен ако естествено не стоят добре на самата мома,обаче винаги съм предпочитал ПРАВА и ГЛАДКА КОСА

Град
    На стадиона за бягане.
    Или много права или много къдрава ...
    То понеже моята е чуплива!
    Running is my drug and I am overdosed ..

Град
    Горна Оряховица
    Много от приятелите ми момчета казват, че с права коса ми отива повече, но преди време един съученик ми каза, че харесвал кърдавите коси - изглеждали по-секси (той искаше да правим секс, пък аз бях с къдрава коса, така че може и заради това да е ). Иначе аз по принцип харесвам повече правите коси, но моята стои права само ако има тон лак върху нея и много бързо нацъфтява като я третирам постоанно с преса, така че се задоволявам с каквото имам

Не мога да ви разбера чесстно казано... Харесвате момиче с накъдрена с маша дето гори косата, с пяна дето вреди на косата, с плитки, с ролки, не харесвате хубавите естествени къдрици? Не мога да го разбера.
    И аз мисля така. Това, че една коса не е перфектно гладка и стърчи или нещо такова според мен е чаровно .. + това е хубаво с малко да можеш много, т.е с едно сресване..

' - And what happened?
    - Life. '

Супер фен Аватара на Luscious_Heart
    Естествените къдрици ги мразя, виждала съм момичета с доста зле изглеждащи коси - гъсти, къдрави, цъфтящи крайчета, мазни, липса на блясък... Много трудно се поддържат.
    Моята е чуплива, а сега даже е почнала да се изправя от самосебе си. :P Почти права е, леко седи на вълни на места.
    Познавам едно момиче, чиито къдрици са по-едри, като букли и масури, но са и редовно поддържани, тъй че са красиви...
    Но най-хубави са къдрици, оформени със стилизиращи продукти.

А права коса РУЛЗ. :P :P Обратното мое да го каже само някой, дето е мегакъдрав... Къдрици не ходят на всеки.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си