- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Къдрава или права коса?(към момчетата)
Момчета,а вие c каква коса предпочитате да е едно момиче -права или къддрава?![]()
Първото правило на магьосника гласи: 'Хората са глупави. Могат да бъдат накарани да повярват на всяка лъжа или защото го искат,или защото се страхуват, че то може да бъде истина...'
и на мене ми е много интересно да разбера какви коси предпочитат момчетата![]()
Нямам предпочитания, стига да е красива![]()
Азис - Хоп [music]
Да и аз така мисля,обаче според мен(не съм момче) къдравата коса изглежда по-безгрижна,по-дива,по-сладка..![]()
Първото правило на магьосника гласи: 'Хората са глупави. Могат да бъдат накарани да повярват на всяка лъжа или защото го искат,или защото се страхуват, че то може да бъде истина...'
Те пък всичките момчета са в тоя форум..![]()
Няма да са много дет ще отговорят,но идеята ти е интерестна.
БлагодаряКазвайте и вашите мнения!
![]()
предполагам права..стига момичето да ми е симпатично нямам претенции стига косата и да е поддържана не няква мазна,сеш се.![]()
Аз съм момиче, но не обичам къдрави коси.Ако е направена с преса, пяна или маша , да, но естествено къдрава- не :С
Аз за сега съм на вълна,много къса коса..Кой знае какво ще ми щукне другия месец де..,но иначе много харесвам естествено ачупените коси(токива дето с по големи къдрички).
П.С.Извинявайте за обеснението.![]()
Всеки е с вкуса си..Някои момчета харесват прави,други къдрави,трети нямат претенции..Така че....
Иначе не съм момче - но и на мене не ми харесва естествено къдравата коса..Някак си е неподдържана![]()
![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Ако момичето е красиво както и да си направи косата ще изглежда добре :P
Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!
Зависи-някои момичета са сладки с къдрава коса, други с права.![]()
![]()
++Първоначално написано от Dollystar
![]()
на всяко момиче подхожда различна коса както казаха по нагоре... но аз винаги съм си падал по правата някаква по готина ми изглежда![]()
![]()
нз..забелязала съм,че приятелите ми момчета предпочитат правите коси.гаджето ми също.
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
Ами то зависи на кои, кое му отива. Например аз с права коса се харесвам повече. Но иначе и аз съм съгласна, че естествено къдравата коса не е много хубава.![]()
Права,гладка косица...приятна е за галене и освен това не се заплиташ в нея :d
Не мога да ви разбера чесстно казано... Харесвате момиче с накъдрена с маша дето гори косата, с пяна дето вреди на косата, с плитки, с ролки, не харесвате хубавите естествени къдрици? Не мога да го разбера.
Kъдрици не харесвам НИКАКВИ ,освен ако естествено не стоят добре на самата мома,обаче винаги съм предпочитал ПРАВА и ГЛАДКА КОСА![]()
Или много права или много къдрава ...
То понеже моята е чуплива!![]()
![]()
Running is my drug and I am overdosed ..
Много от приятелите ми момчета казват, че с права коса ми отива повече, но преди време един съученик ми каза, че харесвал кърдавите коси - изглеждали по-секси (той искаше да правим секс, пък аз бях с къдрава коса, така че може и заради това да е). Иначе аз по принцип харесвам повече правите коси, но моята стои права само ако има тон лак върху нея и много бързо нацъфтява като я третирам постоанно с преса, така че се задоволявам с каквото имам
![]()
И аз мисля така. Това, че една коса не е перфектно гладка и стърчи или нещо такова според мен е чаровно .. + това е хубаво с малко да можеш много, т.е с едно сресване..Не мога да ви разбера чесстно казано... Харесвате момиче с накъдрена с маша дето гори косата, с пяна дето вреди на косата, с плитки, с ролки, не харесвате хубавите естествени къдрици? Не мога да го разбера.![]()
' - And what happened?
- Life. '
Естествените къдрици ги мразя, виждала съм момичета с доста зле изглеждащи коси - гъсти, къдрави, цъфтящи крайчета, мазни, липса на блясък... Много трудно се поддържат.
Моята е чуплива, а сега даже е почнала да се изправя от самосебе си. :P Почти права е, леко седи на вълни на места.
Познавам едно момиче, чиито къдрици са по-едри, като букли и масури, но са и редовно поддържани, тъй че са красиви...
Но най-хубави са къдрици, оформени със стилизиращи продукти.
А права коса РУЛЗ. :P :P Обратното мое да го каже само някой, дето е мегакъдрав... Къдрици не ходят на всеки.