- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Къдрава или права коса?(към момчетата)
аз съм за правите косици .. а и някак си повече са на мода :Д
малее,като тръгнете да ми говорите кое е на мода и ми иде да..Първоначално написано от Zaritu
![]()
аз съм си естествено къдрава и си харесвам косата,защото нямам нужда от тонове пяна и лак,за да изглежда добре![]()
повечето момчета предпочитат правите коси.
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
да ви кажа до сега несъм имал притенции стига момичето да е симпатично
http://s5.bg.bitefight.org/c.php?uid=115365
----------------------------------------------------
http://s1.bg.darkpirates.com/c.php?uid=33202
Аз пък знам,че момчетата харесват сресани,ухаещи много добре,меки и или с къдрици или много прави коси :/
и аз мисля така..то и аз ги предпочитам,де..Първоначално написано от sladur4etyYy
![]()
I tried to be perfect,
It just wasn't worth it,
Nothing could ever be so wrong.
It’s hard to believe me,
It never gets easy,
I guess I knew that all along.. (:
Къдрава коса много й ходи на моето момиче , толкова ми е сладкаПървоначално написано от InloVeGirl27
![]()
nymphadora всеки с вкуса сиПървоначално написано от nymphadora
по принцип не се движа по модата просто реших да го отбележа
![]()
![]()
Права, къдрава... все е хубава, стига да знаеш как да си я "направиш"![]()
еlsy![]()
. . и аз съм така . . :PПървоначално написано от Inn0cenCe
.. Бубо, бубо да не стане грубо ? .. Бубаа лази да не те прегазии !? [ musicc ]
на карсиво момиче и ако да й сложиш на главата пак ще е красивоПървоначално написано от donstavrev
![]()
Моята е къдрава...и я мразя.Като бях по-малка я развалих и сега не е много хубава.Винаги е вързана което не ми харесва,ноо все не се решавам да направя драстчна промяна.А всички искат да ме видят пуснатаМразя си косата и давам всичко да е права,нооо понеже е гъста и пресата не може да ми помогне
![]()
Имам естествено къдрава, дълга коса. Поддръжката е супер елементарна, ако я миеш с правилните шампоани и ползваш балсам/маска без отмиване. Едва ли повече от 30 минути седмично й се токам, освен ако не искам да си направя прическа. Измивам я суша я с балсам, оформям я като е леко влажна и това е. Не й личи изобщо мазно. Дори на 3-4 дни стои още по-хубаво, защото къдриците се пооформят. Много по-хубаво отразява слънцето от правата коса и просто блести в различни нюанси (от русо до червено е моята). Грам не й личи как си я подстригал, защото се къдри до определена дължина. Не й личи дали е нацъфтяла. В заключение и аз, и половинката ми, и всички познати ме харесват повече къдрава.