.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 59
    Не бих променила абсолютно нищо Обожавам стила му И него самият
    Когато лъжеш любовта, самотен винаги оставаш... (h)

Град
    Stara Zagora
    Харесвам не харесвам, няма да се промени.
    Най-често е с риза и дънки, така, че нямам особени проблеми с това

Еми не,че се облича зле,ама има някъкъв комплекс ,че е дебел и си облича само някой определени дрехи,а в гардероба му съм виждала някой доста хубави които той не облича,не разбира много...
    Аз се Вглеждам в тъмнината там къде е светлината... Всичко е една измама както беше любовта...Както любовта голяма...

Спортно-елегантен.
    Не бих променила нищо, защото той има вкус, който допада и на мен. А и понякога пазаруваме заедно, така че той знае долу-горе какво харесвам. ((;
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Невероятен е.Харесвам всичко в него.Просто го боготворя!

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    То не знам дали това нещо изобщо има стил, който да харесвам. Най-често е с дънки или анцунг .. и анурак някакъв. Тва е.
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Супер фен Аватара на DesireToFire
    [quote="krem4et0"]3oPuTy, аз му казвам да МУ купя. Може изобщо да не му кажа. А и аз си имам съкровище. Няма за подобни глупости да ми се сърди. И той ми е казвал - не те харесвам с тези дънки, тази блуза е гадна, онова бельо е по-хубаво от това. Няма да се караме за подобни неща. Приемам забележката и въпросната дреха нося когато не съм с него или за вилата, боядисване...ала-бала. Освен това ние се познаваме от 19 годишни. Тогава имаше нормален стил за 19 годишен. След 2-3 месеца прави 25. Няма как да му подхожда същия стил. Най-малкото на възрастта. Слуша ме и се съобразява, защото знае, че държана тези неща и разбирам повече от него. А от половинката на кака ми възприе, че червеното, розовото и лилавото не са женски цветове, защото баткото се носи мнооооого цветно.
    DesireToFire, когато си на 16-20 няма лошо. Когато си на 25 е по-различно.[/quote] На мен по-възрастни и без това не ми трябват
    If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
    Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
    Think you’re fuckin’ with this well hell no.
    Balls, volume, strength getcha come on

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    DesireToFire, е, ама ние сме набори и по-млад би било лошо.
    DevilWish, това че обичам някого безкрайно много не ме прави сляпа. Извинявай, но като не ми харесва нещо, просто си го казвам. Нито той, нито аз сме идеални. Обичаме се, но не се обожествяваме. Прекалено е!

Аз мн харесвам стила на моя приятел .. носи прилепнали блузки по него и ризи заедно с дънки или панталони ... и ми харесва че гардероба му е мн цветен има от почти всеки цвят по нещо ..

Град
    Стара Загора
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    Да харесвам го .. не се води по никакви стилове от типа на музиката, която слуша, а има негов собствен стил ..
    +1
    Грешките в живота ми го правят интересен!

le parkour .. beatbox .. break dance

Град
    MoHTaHa
    Харесвам стила му на обличане,просто защото винаги излизаме и пазаруваме заедно и за всяка дрешка иска съвет от мен Което според мен е много хубаво,защото аз също в повечето случаи се съобразявам с него за моето облекло

Еми да нормално, смисъл аз никога няма да тръгна с момиче на което не и харесвам стила на обличане, еми може ли аз да съм костюмар(таже дума може да е грешна) ,а тя като МЕТАЛКА (вериги, кубинки и др.. стана ви ясно за какво говоря) или като КУ*ВА(къса пола от която да и излиза целия задник, или някое късо потниче от което да и изскачът гърдите..)

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
    Даммм харесва ми,защото не се облича според музиката,която слуша или според модните тенденции сред псевдо-пичагите (аххх как ги мразя тия подобия на момчета с прилепнали дънки :&)
    абсолютно!При мен е същото
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    да, определено ми харесва, добре, че не се облича педалски с тия тесни дънки и много шарени блузки...
    най- често носи риза и дънки и не- не бих променила нищо в стила му, ако го променям, няма да е той

Град
    Свищов
    056, толкова ли повърхностно преценяваш хората? За мен има много по-важни неща от облеклото, стила или музикалните предпочитания. Но ако на 19 не ме бе бъркало, сега не съвсем така. Той остави метал тениските за домашно ползване, замени мешката със сак, а грубите обувки с елегантни такива. Човек се налага и да променя стила си според възрастта или средата. Това обаче не значи, че той се променя като човек.

амм попринцип сме много странни ноо се пооправяме...в града ми повечето двойки са : момче:гашник момиче:елегант xD при нас е точно обратното ноо аз вече нося избрани от него дрехи и заприличваме на двоика xD нищо че сме заедно от 5 дена нии са развиваме барешком xD :P :P :P

Град
    Roma, Italia
    Цитирай Първоначално написано от fluffy2
    амм попринцип сме много странни ноо се пооправяме...в града ми повечето двойки са : момче:гашник момиче:елегант xD при нас е точно обратното ноо аз вече нося избрани от него дрехи и заприличваме на двоика xD нищо че сме заедно от 5 дена нии са развиваме барешком xD :P :P :P
    Mноого лоша комбинация!
    Две хубави очи. Душата на дете
    в две хубави очи; - музика - лъчи.
    Не искат и не обещават те...

Град
    Roma, Italia
    Имам един въпрос.Не, че това ми е главният проблем,но ... Как можеш да намекнеш на половинката си,че тези дрехи му/й подхождат и би изглеждал/а много по-стилно и по-добре,а дрехите които носи не са за него/нея?
    Две хубави очи. Душата на дете
    в две хубави очи; - музика - лъчи.
    Не искат и не обещават те...

Голям фен Аватара на 50cent
    ОМФГ

ви хора сте такива манипулатори как може
    значи затова бебто ми купува само някви дрехи

Цитирай Първоначално написано от gia_sena_mono
    Цитирай Първоначално написано от fluffy2
    амм попринцип сме много странни ноо се пооправяме...в града ми повечето двойки са : момче:гашник момиче:елегант xD при нас е точно обратното ноо аз вече нося избрани от него дрехи и заприличваме на двоика xD нищо че сме заедно от 5 дена нии са развиваме барзешком xD :P :P :P
    Mноого лоша комбинация!

чак пък много..?

Град
    Свищов
    gia_sena_mono, ако половинката ти е мъж, хич не му и намеквай. Мъжете мразят намеци, не ги разбират. По-добре директно. Аз мисля, че в този панталон/блуза/тениска...би изглеждал чудесно. Много е секси момче с такава дреха. Дай да пробваме, да видим как ти стои. Ако не ти допада - няма проблем, но нищо не пречи да опиташ. 1 усмивка, 1 целувка...и поне ще пробва.

и двмата сме некви смъкнежи ;дд каквото и да е, стига да е подбрано с вкус, бива хаха
    REGGAE BOOM <3

Голям фен Аватара на blondeVIP
    Град
    NYC
    Абехаресвам г/д ама има какво да се желае. . Спортист е и постоянно ходи с анцузи, от който аз харесвам точно два - единия аз му го купих, другия аз му го избрах . .Иначе лятото е малко по-добре, вечер като излезем почти винаги е с бяло, просто обожава цвета и има поне 10 бели потника и тениски. . Но все пак съм перфекционист и от другия месец почваме редовно на пазарец xdd
    And so I put this on my life
    Nobody or nothing will ever come between us

You know i'd do anything for you.. but you won't do the same !!!

Град
    бълХаристан
    важен е стила на събличане на мойта половинка
    днешната младеж - у гъза да я еб*ш

Супер фен Аватара на FancyGirl
    Нямам какво да желая повече от него, облича се точно така както на мен ми харесва. Нямам забележка, а и да имам винаги му казвам и се съобразява с мен но до сега това се е случвало 1 път за една шапка и той не я сложи повече. Незнам но имам чуството каквото и да облече винаги ще изглежда зашеметяващо и ще си мисля само как да го съблека
    Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си