.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 42
    Голям фен

Натурален шоколад Своге

1.Каква е разликата между обикновения шоколад и натуралния ? ...
    2.Кой е най - хубавият натурален шоколад и '' натуралният Своге '' поредният боклук ли е ? ...
    3.По - малко ли се дебелее от натуралния шоколад ?

Мерси предварително

Натуралният шоколад като цяло е много по-полезен от млечният. Разликата е че черният няма никакво мляко и е правен с почти никаква или нерафинирана захар.
    Разбира се не трябва да се яде в големи количества но на ден 1-2 блокчета може да си вземеш, ако ти се прияде нещо сладичко. Не трябва да се прекалява с черният шоколад защото той има доста калории. За шоколада "Своге", опитвала съм го но не е от най-хубавите. Провай Нестле натурален (85%) без захар дето е. Също така и Линд натуралните шоколади са много добри откъм качество, то има различни % на шоколадите, на опаковката можеш да видиш 65%,70-75%, 80-85%, 90-99%. Това са прочентите на какаото което се съдържа в шоколада, колкото по висок процента е толкова по горчиво е и на вкус.
    Във моята диета винаги присъства черният шоколад, консумирам го преди спорт или когато имам изпити или уча, защото тогава мозъкът изисква повече калории
    • I never had to say goodbye
      You most have known i wouldn't stay
      While you where talking about our life
      You killed the beuty of today

You never see me again
      So no ones gonna cry for you

Повече от фен
    Град
    Шумен**

Re: Натурален шоколад Своге

Цитирай Първоначално написано от darka1
    1.Каква е разликата между обикновения шоколад и натуралния ? ...
    2.Кой е най - хубавият натурален шоколад и '' натуралният Своге '' поредният боклук ли е ? ...
    3.По - малко ли се дебелее от натуралния шоколад ?

Мерси предварително
    1. В натуралния има повече какао и е по горчив.
    2. Най хубавия според мен е на Линд, 70%, а за натуралния на Своге незнам, защото не съм го опитвала
    3.Ами... незнам

Град
    * Somewhere Over The Rainbow *
    натурален шоколад. И на мен на Lindt най- ми харесват шоколадите.
    Всяко вдишване е квадратче към теб...

Супер фен Аватара на Shia
    Взимаш 97% какао Натураен шоколад и няма да имаш проблеми с пълнеенето.Не се залъгвай с LZ и натуралем "Своге",там си има досатъчно захар.
    Натурален шоколад означава-шоколад без захар и трябва да горчи,а не услажда.

Град
    Plovdiv
    може би млечният е по-вкусен
    kogato re6a da bezdeistvam ni6to ne moje da me spre

Голям фен
    Преди малко ядох този на Своге и е хубав, но на опаковката пише 6% - не знам какво е ... а иначе в съдържанието пише 42% какаова маса

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Любимия ми шоколад

Повече от фен Аватара на stylo
    Натурален Rulzzz Линд-най-добрите. И своге не е истински натурален шоколад. Нз дали много се пълнее,не съм особено запозната ,обаче ако искаш да отслабнеш яж по-добре натурален,а не млечен.

Град
    Пловдив
    не си падам по натуралния шоколад,много ми е горчив..иначе знаете,че независимо от марката 100% натурален шоколад няма всичко вече е химия..
    MarkKnight - мъжленцето

awesomesheepy - лелинка
    DaNGeRousLy - братче
    RageAgainstTheMachine - тате
    cherrygloss - мама
    Sunshinebabybyy - сестриче
    xNymphetamineGirlx - сестриче
    Discard - братче
    polssa - сестриче

Супер фен Аватара на sunshine955
    прияде ми се шоколад от тая тема отивам да си купя

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от sunshine955
    прияде ми се шоколад от тая тема отивам да си купя
    Отивай

Права си Тони, но въпросът е кой е най - малкият боклук от всички ... този на Своге не е горчив изобщо . .преди малко ядох

Град
    Пловдив
    аз ти предлагам да си хапваш,което ти е вкусно и да не гледаш калории и кой е натурален,кой-не от един шоколад няма да станеш 100 кила (:
    MarkKnight - мъжленцето

awesomesheepy - лелинка
    DaNGeRousLy - братче
    RageAgainstTheMachine - тате
    cherrygloss - мама
    Sunshinebabybyy - сестриче
    xNymphetamineGirlx - сестриче
    Discard - братче
    polssa - сестриче

Голям фен Аватара на rali4ka91
    Град
    София
    Както казаха по-горе натуралният шоколад не съдържа захар ( в т.ч. подсладители) и мляко. Той е само какао и какаово масло. От тези които се внасят в България Линд е най - добрия. Има различни проценти, които ти показват съдържанието на какао, колкото по нисък е процента толкова повече добавки и захар има. Мисля че 95 % е най чистия ( Не съм сигурна че имат 100%, а дори и да имат той не става за ядене - става ама ....горчи ужасно ) Аз си хапвам този, който е 70%

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Cameo
    Натуралният шоколад като цяло е много по-полезен от млечният. Разликата е че черният няма никакво мляко и е правен с почти никаква или нерафинирана захар.
    Разбира се не трябва да се яде в големи количества но на ден 1-2 блокчета може да си вземеш, ако ти се прияде нещо сладичко. Не трябва да се прекалява с черният шоколад защото той има доста калории. За шоколада "Своге", опитвала съм го но не е от най-хубавите. Провай Нестле натурален (85%) без захар дето е. Също така и Линд натуралните шоколади са много добри откъм качество, то има различни % на шоколадите, на опаковката можеш да видиш 65%,70-75%, 80-85%, 90-99%. Това са прочентите на какаото което се съдържа в шоколада, колкото по висок процента е толкова по горчиво е и на вкус.
    Във моята диета винаги присъства черният шоколад, консумирам го преди спорт или когато имам изпити или уча, защото тогава мозъкът изисква повече калории
    Съгласна на 100%

само да кажа 4е и аз мн оби4ам натурален 6околад и наистина е мн хубав аз си взех 99 % на Lindt и е супер гор4ив ама пак е хубав
    Icecream/I scream, you scream, we all scream for icecream!(sun)
    Модата се купува, стилът се притежава!

Град
    Neverland
    мале,ОБОЖАВАМ натурален <33

Мега фен Аватара на ValLoveYa
    Град
    Far, far away*
    аз също го обичам
    Humans need fantasy to be human.

Супер фен
    Град
    в заведение за душевно болни
    еми аз нямам някакъв с 60% какао,ама незнам добре ли е,преди бях на мнение 4е мле4ния си е хубав,ама и тоя мн ми хареса
    няма любов

Голям фен Аватара на Ankh
    Много обичам натурален шоколад,на Линд са най-хубавите,от този на Своге ми става гадно

Голям фен Аватара на a1a2b3v
    Ами то на своге не е от най-добрите за диета ама аз редовно си похапвам защото ми е много вкусен дори го предпочитам пред млечния
    "Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
    Цитирай Първоначално написано от dPa3HuTeJl
    ходи прочети насам натам,малко житейски experience и тогава говори копеле мръсно!!!!

Супер фен Аватара на roshlichka
    Град
    Някъде таммм...
    1. Истинският натурален шоколад е толкова горчив, че не се яде.. ужасен е.. баща ми е носил от чужбина истински и аз дето не отделям 1 от др този неможах да го ям..
    2. Своге е пълна фалшификация, сладък е и е само с около 30 калории по-малко от обикновенния млечен или с лешници..

Хмм...ами...натуралният шоколад е по-безвреден отколкото Своге например, но това не значи, че не е вреден...Всички торти пасти и т.н. в днешно време вредят.Това не значи, че не можем да си взимаме в малки количества.Въпреки това, което казвам, не мога да устоя на МИЛКА и това си е

Град
    Roma, Italia
    Аз обожавам този шоколад!
    Две хубави очи. Душата на дете
    в две хубави очи; - музика - лъчи.
    Не искат и не обещават те...

Ако искаш нещо полезно не си купувай Своге, пълно е със консерванти. Линдт е хубав, но пък и цената му също.
    Аз си бях купила преди Черен шоколад от Швейцария - 72 % какао, беше много хубав. Но не е полезно да се яде по много.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си