- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Натурален шоколад Своге
Първоначално написано от titinkaa
ONE TEAM, ONE DREAM, BULGARIA !
Ако искаш 100% натурален шоколад, от който не се дебелее, то тогава ще трябва да си купуваш Линд 99 % какао.
Green DayBaffaLsc
TFK
![]()
NarutoDarker Than Black
Fullmetal Alchemist
D Gray Man
Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.
Първоначално написано от roshlichka
Хаха, аз съм доста капризна към шоколади!Най-много харесвам милка и от свогето натуралния е супер!Вярно е ,че не е горчив и за това ми харесва!Шоколадът за това си е шоколад ,за да е вкусен!Своге натурален много ми харесва!Все пак и 30 калории по-малко е нещо нали?![]()
Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
свършват.
1. Разликата е че в обикновения има доста захар
2. Линд според мен![]()
![]()
3. Даммм...
пп: ОБОЖАВАМ горчив шоколад![]()
![]()
![]()
Ще ми кажете ли от къде да си купя натурален шоколад, с повече % какао.Имам един от МЕТРО 2кг., но има само 50 и няколко %..![]()
В Пикадили съм виждала. Мисля, че в Била също има.Първоначално написано от Reaper93
Да, явно и в Кауфланд има. Иначе аз съм виждала и 99 процента. Трябва най-накрая да опитам истинсик натурален шоколад.
Тук няма Пикадили, явно ще се ходи до Кауфланд...
Мерси, че ми помогнахте![]()
боже така ми се дояде...ама колко часа стана ме мързи да мръдна от стола за да ида да си купа.. xD
но иначе на Линд най-добрите![]()
натуралния всъшност е истинкия шоколад
never never let you go you are the one i'm surching for....
Не ми харесва този на Своге , а пък сега ме подсетихте , че натурален шоколад не съм яла от години.![]()
To infinity and beyond.
аз мисля, че тези които обичат много шоколад и не могат да го откажат е защото са свикнали да си похапват често, а аз много рядко ям, по принцип вкъщи 3 пъти в годината има сладко, така че всичко е до навик а на тези които са си го изградили не им завиждамна мене не ми прави кеф да ям сладко всеки ден или дори всеки месец, ако не съм яла 5/6 месеца и тогава ми прави кеф да си хапна и то малко
Охх, аз както мразя сладко вкъщи останалите го ОБОЖАВАТ. За сметка на това пък мразят натуралния, а т'ва е единствения щоколад, който на мен ми харесва..![]()
I’m a twit, degenerate young rebel
and I’m proud of it..
Яла съм и 70 и 85% на Lindt - голяма отврат. Предпочитам да изям по-малко нормален шоколад, вместо такава гадост.
Ако си свикнал, сигурно е ок, но на мен изобщо не ми харесва.
аз без сладко не могаи добре че не пазя диети (и не ми се налага) защото веднъж опитвах някакъв натурален незнам с колко % и беше много гаден.Предпочитам си млечните - Милка,Своге.... ммммм
![]()