.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 42 от общо 42
    Цитирай Първоначално написано от titinkaa
    Цитирай Първоначално написано от Cameo
    Натуралният шоколад като цяло е много по-полезен от млечният. Разликата е че черният няма никакво мляко и е правен с почти никаква или нерафинирана захар.
    Разбира се не трябва да се яде в големи количества но на ден 1-2 блокчета може да си вземеш, ако ти се прияде нещо сладичко. Не трябва да се прекалява с черният шоколад защото той има доста калории. За шоколада "Своге", опитвала съм го но не е от най-хубавите. Провай Нестле натурален (85%) без захар дето е. Също така и Линд натуралните шоколади са много добри откъм качество, то има различни % на шоколадите, на опаковката можеш да видиш 65%,70-75%, 80-85%, 90-99%. Това са прочентите на какаото което се съдържа в шоколада, колкото по висок процента е толкова по горчиво е и на вкус.
    Във моята диета винаги присъства черният шоколад, консумирам го преди спорт или когато имам изпити или уча, защото тогава мозъкът изисква повече калории
    Съгласна на 100%
    ONE TEAM, ONE DREAM, BULGARIA !

Град
    Ивагакуре
    Ако искаш 100% натурален шоколад, от който не се дебелее, то тогава ще трябва да си купуваш Линд 99 % какао.
    Green Day BaffaLsc
    TFK
    Naruto Darker Than Black Fullmetal Alchemist D Gray Man
    Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.

Цитирай Първоначално написано от roshlichka
    1. Истинският натурален шоколад е толкова горчив, че не се яде.. ужасен е.. баща ми е носил от чужбина истински и аз дето не отделям 1 от др този неможах да го ям..
    2. Своге е пълна фалшификация, сладък е и е само с около 30 калории по-малко от обикновенния млечен или с лешници..

Хаха, аз съм доста капризна към шоколади!Най-много харесвам милка и от свогето натуралния е супер!Вярно е ,че не е горчив и за това ми харесва!Шоколадът за това си е шоколад ,за да е вкусен!Своге натурален много ми харесва!Все пак и 30 калории по-малко е нещо нали?

Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
    свършват.

Супер фен Аватара на brokeninside13

Re: Натурален шоколад Своге

1. Разликата е че в обикновения има доста захар
    2. Линд според мен
    3. Даммм...

пп: ОБОЖАВАМ горчив шоколад

Ще ми кажете ли от къде да си купя натурален шоколад, с повече % какао.Имам един от МЕТРО 2кг., но има само 50 и няколко %..

Цитирай Първоначално написано от Reaper93
    Ще ми кажете ли от къде да си купя натурален шоколад, с повече % какао.Имам един от МЕТРО 2кг., но има само 50 и няколко %..
    В Пикадили съм виждала. Мисля, че в Била също има.

Супер фен Аватара на zoreto
    Вчера от кауфлан си всех с 85% какао мн е як

Да, явно и в Кауфланд има. Иначе аз съм виждала и 99 процента. Трябва най-накрая да опитам истинсик натурален шоколад.

Тук няма Пикадили, явно ще се ходи до Кауфланд...
    Мерси, че ми помогнахте

Супер фен Аватара на zoreto
    Цитирай Първоначално написано от BlackKeys
    Да, явно и в Кауфланд има. Иначе аз съм виждала и 99 процента. Трябва най-накрая да опитам истинсик натурален шоколад.
    аз съм яла тоя 99% много е хубав повече от 1 парче не мога да изям наведнъж

Повече от фен Аватара на sixtenfix
    боже така ми се дояде...ама колко часа стана ме мързи да мръдна от стола за да ида да си купа.. xD
    но иначе на Линд най-добрите

Повече от фен Аватара на annamari
    Град
    in your heart
    натуралния всъшност е истинкия шоколад
    never never let you go you are the one i'm surching for....

Мега фен Аватара на Infinity
    Не ми харесва този на Своге , а пък сега ме подсетихте , че натурален шоколад не съм яла от години.
    To infinity and beyond.

аз мисля, че тези които обичат много шоколад и не могат да го откажат е защото са свикнали да си похапват често, а аз много рядко ям, по принцип вкъщи 3 пъти в годината има сладко, така че всичко е до навик а на тези които са си го изградили не им завиждам на мене не ми прави кеф да ям сладко всеки ден или дори всеки месец, ако не съм яла 5/6 месеца и тогава ми прави кеф да си хапна и то малко

Senior Member Повече от фен Аватара на digitalgirl93
    Град
    well, somewhere far away from here
    Охх, аз както мразя сладко вкъщи останалите го ОБОЖАВАТ. За сметка на това пък мразят натуралния, а т'ва е единствения щоколад, който на мен ми харесва..

I’m a twit, degenerate young rebel
    and I’m proud of it..

Яла съм и 70 и 85% на Lindt - голяма отврат. Предпочитам да изям по-малко нормален шоколад, вместо такава гадост.
    Ако си свикнал, сигурно е ок, но на мен изобщо не ми харесва.

аз без сладко не мога и добре че не пазя диети (и не ми се налага) защото веднъж опитвах някакъв натурален незнам с колко % и беше много гаден.Предпочитам си млечните - Милка,Своге.... ммммм

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си