.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35
    ами , какво ще кажете за автобронзантите й..

Град
    [На Метри От Земята]
    Козметиката на Билка е мноооого добра, а цените са даже смешни
    Просто аз

Мега фен Аватара на iiirish
    аз не харесвам особено нещата нито на Ейвън, нито на Орифлейм. Има много по-качествени и хубави продукти.
    колкото до българските - продуктите на Лавена например никак не са за подценяване също и от тези на Арома има добри

Супер фен Аватара на sunshine955
    Цитирай Първоначално написано от FuCkInBuBbLeGuM
    Цитирай Първоначално написано от sunshine955
    Цитирай Първоначално написано от FuCkInBuBbLeGuM
    Аз съм много доволна от козметиката на Ейвън, особено от гланцовете и спрейовете за тяло. Лятото имаше някво желе пак за тяло ии беше супер хубаво. Иначе лосионите и душ-геловете наистина си губят бързо мириса, но пък докато се къпеш/мажеш ти е хубаво
    аз също съм доволна от спрейовете им за тяло - аз ползвам този с ягода и гуава и другия ми е с банан и кокос
    Аз имах тоя с черешата, а сега съм с манго и нар
    с манго и нар го има една приятелка .. хареса ми аромата

Голям фен Аватара на Shadowsogirl
    Да ви питам кой ще ми препоръчате за спрей за тяло: череша и индийско орехче, нар, бадеми и мляко или ягода и гуава? Щото искам да си взема някакъв, а се чудя какъв...?

Супер фен Аватара на girl91
    Цитирай Първоначално написано от Shadowsogirl
    Да ви питам кой ще ми препоръчате за спрей за тяло: череша и индийско орехче, нар, бадеми и мляко или ягода и гуава? Щото искам да си взема някакъв, а се чудя какъв...?
    Не си ли ги помирисвала? Аз знам всички как миришат и най ми харесва с нар. Но на теб може да не ти хареса, трябва да ги помиришеш за да си харесаш някой.

Цитирай Първоначално написано от Shadowsogirl

ами не знам какво слагат другите на кожата си,ама аз ползвам Bettina Barty Tropic Water води се лосион за ръце и тяло :P много съм доволна хубаво мирише овлажнява хубаво и не е скъпо около 15 лева някъде...може малко повече :P

Фен Аватара на krasawichka
    Град
    burGass maiina
    еивън ии макс фактор те според мен са наии - хуавитее
    Gledaii kak jiweqq *

На Ейвън има много яки нещица - плодовите лосиони, моливите, ноо има и такива, които не ми допадат хич - един крем за лице с праскова, спиралите и лаковете им също не си заслужават.

А от БГ козметиката - имах лосион за тяло на Арома и миришеше невероятно.. Също така наскоро разбрах,че Импала са БГ марка - имат много яка декоративна козметика и ФДТ

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си