- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Ейвън VS. Българска коземетика
Козметиката на Билка е мноооого добра, а цените са даже смешни![]()
Просто аз
аз не харесвам особено нещата нито на Ейвън, нито на Орифлейм. Има много по-качествени и хубави продукти.
колкото до българските - продуктите на Лавена например никак не са за подценяванесъщо и от тези на Арома има добри
![]()
с манго и нар го има една приятелка .. хареса ми ароматаПървоначално написано от FuCkInBuBbLeGuM
![]()
Да ви питам кой ще ми препоръчате за спрей за тяло: череша и индийско орехче, нар, бадеми и мляко или ягода и гуава? Щото искам да си взема някакъв, а се чудя какъв...?
Не си ли ги помирисвала? Аз знам всички как миришат и най ми харесва с нар. Но на теб може да не ти хареса, трябва да ги помиришеш за да си харесаш някой.Първоначално написано от Shadowsogirl
ами не знам какво слагат другите на кожата си,ама аз ползвам Bettina Barty Tropic Water води се лосион за ръце и тяло :Pмного съм доволна хубаво мирише овлажнява хубаво и не е скъпо около 15 лева някъде...може малко повече :P
еивън ии макс фактор те според мен са наии - хуавитее![]()
Gledaii kak jiweqq *
На Ейвън има много яки нещица - плодовите лосиони, моливите, ноо има и такива, които не ми допадат хич - един крем за лице с праскова, спиралите и лаковете им също не си заслужават.
А от БГ козметиката - имах лосион за тяло на Арома и миришеше невероятно.. Също така наскоро разбрах,че Импала са БГ марка - имат много яка декоративна козметика и ФДТ![]()