Ами момче на 15г. съм и току-що съм започнал да се бръсна по интимните части ако мога така да се изразя. Не искам да минавам през причините, поради които съм започнал да го правя, само ще кажа, че най-голямата е личната хигиена. Искам да задам няколко кратки въпроса. Може да са споменавани преди, но не намерих точен и конкретен отговор, какъвто търся.
1. Крем за успокояване/афтършейв - Какъв крем за успокояване или афтършейв бихте ми препоръчали да ползвам? Компания, цена т.н. Единствения афтършейв, който имам сега, е за лице и мисля че ще е по-добре да си купя по-специален за да има повече ефект. Освен това, ползвам Gillette Fusion-ка (обикновенната, която върви с пластмасова поставка с нея, а не електрическата) и крем за бръснене Nivea Sensitive.
2. Начин - Кой е най-добрият и по-важното най-сигурният начин? Като за първи път, сега първо минах леко и внимателно с ножица да подкъся космите и после се обръснах с много леки движения посока отгоре-надолу (доколкото знам това си е обикновенния начин на бръснене, а не контра - отдолу-нагоре).
Това е. Много ще съм благодарен на всеки, който отговори. Няма значение къс или дълъг отговор.
Защо всички го обръщате на шега отначало По темата - до колкото знам помага да не дразни кожата и предпазва до някаква степен от обриви или сърбеж. Или пък аз съм прочел в интернет някоя лъжа