- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Лични рекорди в областта на секса
Какво е било най краткото време в което сте правили секс и кое най дългото.Най краткия ми секс беше около 40 секунди-дано не ми се е случва повече.Най дългия беше около час и 5-6 минути.А вашите?
най-малко... 20тина минути дали и не повече,а макса...А бе няколко часа да беше,а точно колко бяха не помня.![]()
Станислава
Няколко часа...![]()
Най-кратко - 60.544 секунди.
Най-дълго - 2 часа 30 мин. 48 сек. ,но бях напушен и пиян на 3 мастики
За това време оправих два пъти гаджето,два пъти комшийката и между другото проверих числата от тотото,поиграх контрата и реших едно судоку.Направо съм производителен като съветски комбайн.![]()
Първоначално написано от golqmumnik
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Най - кратко ... не успях да го вкарам
най-дълго.... успях да го вкарам![]()
![]()
Абе глупости говоря аз все още съм деТствен![]()
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
хахахахбсхахабцйхсдбцйжгПървоначално написано от ubuntureload
i'm not talkin about the queens but (WHAAT?) the bitches ...
not the sisters but (WHAAT?) the bitches ...
not the young ladies but (WHAAT?) the bitches.. the bitches, the bitches... BIIITCH
Веднъж пробвах като сме напушени ииииии не знам загубих представа за времето![]()
А най - кратко към 5 минути като нямаме никакво време за това![]()
Вече има все по - малко и по- малко теми , на които си струва да се пише...
Най кратко между 20 и 40 мин , най дълго около 2 часа и 30 мин .
Ама то под 10 мин къв секс е най много да отчаяш момичето първо себеси задоволяваш после нея.Трябва да е обратното първо работиш за нея после за себеси.![]()
ти си останал без език еПървоначално написано от Lettuce
![]()
Абе тука друго се пита.. кво си разправяте секс историииииииитееее?![]()
еее ви е мерите с хрономертър, аматьори. при мен се мери с календарни дни![]()
най кратко към 10 минути да е било а най дългото 1 час![]()
![]()
толкоз издържах
![]()
![]()
:P
=)
ми най малко 5 минути.. най - много 2-3 часа
Най-малко - около 20 мин, а най-много цяла нощ с кратки почивки![]()
![]()
Най-кратко 5 мин
Най-дълго към час и половина ( защото нямаме много време да сме заедно-така са заетите хора :Р )
Едно искам,а друго получавам.Ако избягам в какво да се надявам...
Деа знам мен на 2 пъти ми се е случвало да свършвам за отрицателно време ( говоря за граница под 5 мин.). Най - дълго... хм.. ба ли маа му 1 час май , ама много си зависи от темпото, трябва да пробвам някоя вечер да я лашкам докато се съмне... :/
98% от българското население харесва БИРА. Ако ти си от тези 2%, които не я харесват, значи си пълен идиот!![]()
http://www.impulse.bg/alwayssmiled
Ми най-кратко около 5 минути че може и по-малко да е било ама аз свършвам за отрицателно време по принцип. Веднъж на първото вкарване и вече бях готова и трябваше да изчакам той да свърши![]()
Със сегашния ми приятел секса трае около 30-40 минути а най-дълго е било около 1 час (с бившия ми рекорда беше 25-30 хахаха) но ако трябва да съм честна на мен ми идва в повече защото за това време свършвам към 4 пъти и не съм на себе си след това и ми трябва дълга почивка преди да мога изобщо да се изправя на краката си![]()
ихх тука ще падат яките лъжи![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
най-краткото....хм...с предишния ми приятел...2-3-4мин![]()
най-дългото....два часа и нещо....със сегашния ми приятел![]()
Do not stand at my grave and weep, I am not there. I do not sleep. I am the soft stars that shine at night. Do not stand at my grave and cry, I am not there. I did not die.
Най- кратко... под 5мин
Най-дълго ... бях на амфетки и трудно стана ама после не падна дълго време... горкото момиче
There is no right or wrong, only fun or boring
Първоначално написано от kypo
![]()
![]()
![]()
![]()
П.П. Абе вие наистина с хронометър ли мерите. Аз никога не съм засичала колко време е минало и нямам абсолютно никаква представа. Може да са минали два часа , може и две минути, отде да знам.![]()
Goodbye my friend, will i ever love again?
Memories made in the coldest winter!
Dr3amy
Е ти пък луда ли си??? За кво да се потим да прайм секс, ако после няма да се похвалим...Първоначално написано от loliii
![]()
![]()
![]()
Пак - секса е за престиж, чикията за кеф![]()
![]()
![]()
Най-много мразим чалга и McDonald's!!!
Есть только миг между прошлым и будущим.
Именно он называется жизнь!
Ами най-малко е било 15тина минутки и то защото ни прекъснаха, а най-много 5 часа на почивки, ама той си свърши веднъж, аз повечко пъти![]()