.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 37 от общо 37
    пробвай........., ще разбереш по реакцията и

Град
    Sофiiя City xD
    Цитирай Първоначално написано от ILoveU2
    Цитирай Първоначално написано от ef4etyYy
    Цитирай Първоначално написано от ILoveU2
    На мен пък ми е много странно пък как в тийн форум има толкова отговори усеща се. Какви са тия тийнейджърки, на които им се праскат вътре?
    'кат сме тийнейджърки кфо? всеки си гледа кефа

по темата-- не знам, не свършва в мен, но мисля че се усеща
    Всеки да си гледа кефа, да, ама после става всеки да си гледа бебето.
    добре де, не всички момичета забременяват? кат се пазят хората къф е проблема....

Срива не се състои в това да паднеш, а в това да не се изправиш.

брат не усеща да знайш значии тя почти може да заспи вобще няма никфо усещане .....
    Никога не спори с глупака - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит !!!

Град
    В пространството
    Усеща се

Убу тряя да забременее и без да разбере а?

Цитирай Първоначално написано от ef4etyYy
    добре де, не всички момичета забременяват? кат се пазят хората къф е проблема....
    За какво пазене ми говориш при свършване вътре. А за противозачатъчни ако ми говориш, моля те за под 17-18-19 хич не е препоръчително

Цитирай Първоначално написано от MoOnLiGhT_ShAdOw
    Според мен да. То се усеща, когато (ще) свършва. Дали е в или извън мен, няма значение.
    Даа, представи си, както си седиш на компютъра и пишеш безсмислени мнения ти стане едно, ама яко много готино и след няколко секунди изчезне. Звънкаш на приятеля си да го питаш какво прави и той с цялата си наглост ти казва, че е лъскал на твоя снимка и е свършил точно в момента когато ти е станало кеф, хъх?

Няма как да усетиш, ако някой свърши извън теб.
    Pagani Zonda

Има: като свърши върху теб.

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    Цитирай Първоначално написано от Xeon
    Цитирай Първоначално написано от MoOnLiGhT_ShAdOw
    Според мен да. То се усеща, когато (ще) свършва. Дали е в или извън мен, няма значение.
    Даа, представи си, както си седиш на компютъра и пишеш безсмислени мнения ти стане едно, ама яко много готино и след няколко секунди изчезне. Звънкаш на приятеля си да го питаш какво прави и той с цялата си наглост ти казва, че е лъскал на твоя снимка и е свършил точно в момента когато ти е станало кеф, хъх?

Няма как да усетиш, ако някой свърши извън теб.
    Като става дума за безсмислени мнения, уцели десятката. Нормално е да е на няколко километра от мен и да не мога да го усетя дали свършва, не ми трябваше гений като теб да ми го съобщава. Винаги го усещам - и преди да свърши, и като свършва, когато сме заедно. Така че имам пълното право да заявя, че се усеща. Форум е, всеки има правото на собствено мнение.
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Що, искаш да я забремениш и да избягаш?! Правиш си експерименти с природата, недей, че излезе някой изрод! Бзк те мой човек Да не се саднеш
    Естествено че се усеща! И без да съм правила секс мога да ти кажа ..
    I didn't lose my mind.I sold it on eBay..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си