- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Tя усеща ли ако свършиш в нея?
брат не усеща да знайш значии тя почти може да заспи вобще няма никфо усещане .....![]()
![]()
![]()
Никога не спори с глупака - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит !!!
![]()
За какво пазене ми говориш при свършване вътре. А за противозачатъчни ако ми говориш, моля те за под 17-18-19 хич не е препоръчителноПървоначално написано от ef4etyYy
Даа, представи си, както си седиш на компютъра и пишеш безсмислени мнения ти стане едно, ама яко много готино и след няколко секунди изчезне.Първоначално написано от MoOnLiGhT_ShAdOw
Звънкаш на приятеля си да го питаш какво прави и той с цялата си наглост ти казва, че е лъскал на твоя снимка и е свършил точно в момента когато ти е станало кеф, хъх?
![]()
Няма как да усетиш, ако някой свърши извън теб.![]()
Pagani Zonda
Има: като свърши върху теб.![]()
![]()
![]()
Като става дума за безсмислени мнения, уцели десятката. Нормално е да е на няколко километра от мен и да не мога да го усетя дали свършва, не ми трябваше гений като теб да ми го съобщава.Първоначално написано от Xeon
Винаги го усещам - и преди да свърши, и като свършва, когато сме заедно. Така че имам пълното право да заявя, че се усеща.
Форум е, всеки има правото на собствено мнение.
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Що, искаш да я забремениш и да избягаш?!Правиш си експерименти с природата, недей, че излезе някой изрод!
![]()
Бзк те мой човек
Да не се саднеш
![]()
Естествено че се усеща! И без да съм правила секс мога да ти кажа ..![]()
![]()
![]()
I didn't lose my mind.I sold it on eBay..