- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Излъгах го
Такаа ... толкова много има ,че не знам откъде да започна .. ! Добре ще започна от самото начало ! Значи преди 8-9 месеца една фр.ми показа едно момче от нейното село.На следващият месец двете вече бяхме там и аз хлътнах до уши по негоУсетих,че когато ме видя го хвана срам
Сърцето ми почна да тупти адски силно и така до тази година аз го харесвах все повече и повече
Преди 2-3 месеца говорихме по телефона и ми каза,че ме харесва и иска да ходи с мен аз ужасно се развълнувах обиквах го все повече и повече с всеки изминал ден, а той живее на 150 км от мен
Преди Нова година (тази Нова година) той ми писа по скайпа .. запознахме се туй онуй ... имаше и гореща част от чата ни доста бих казала
но ето,че го излъгах ! Казах му,че съм на 14,а всъщност съм на 12,а той на 16 знаех,че ако му кажа истината всичко беше дотук !Знаех,че след тази лъжа ще го изгубя завинаги,но въпреки всичко го излъгах ! По-късно ми каза,че не иска да ме вижда и не иска да чува за мен !Не мога да си простя грешката,която допуснах ! На Нова година бях съсипана нищо и никой не можеше да спре сълзите ми! Непрестанно седях в банята то не беше рев то не бяха нерви
![]()
осъзнавам грешката си и знам ,че той е напълно прав ! Не мога да го забравя не спирам да плача дори 21 дни по-късно !Личеше си,че ми беше ужасно ядосан
разбихме сърцата си взаимно ! Сега не мога да се свържа с него,защото ме е блокирал в скайпа,а не мога да му звънна просто така и да му кажа ужасно съжалявам не исках да го правя
сама съм си виновна но нямам друг избор за това реших да излея мъката си в писане ! Всички ми казват забрави го ще има други много по-добри от него !А аз не спирам да мисля за красивите му сини очи .. как ме гледаха ... умирам малко по малко !Моля ви дайте съвет какво да правя! Който и да се опитвам да харесвам сърцето ми крещи друго !
Когато лъжеш любовта, самотен винаги оставаш... (h)
Според мен не те е оставил, защото си го излъгала, а по някаква друга причина.По-добре така понеже връзка от разстояние много трудно се поддържа.
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
Епа има и други, пък ти му се извини, но не вярвам да тръгне с толкова малка. Това е едното пък и разстянието е другата причина.
Съгласна съм..Първоначално написано от peshost
Все пак той не е едниствения,който ще срещнеш..А и си още малка за гаджета..![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Нищо не разбрах,майна
на 12 аз гледах Powerpuff Girls и Dexter,а ти вече и "любовни" каши забъркваш![]()
Харесала някакъв от селото на приятелката си и му писала мръсотийки в скайп.Обаче го излъгала, че е на 14, а всъщност е на 12.Първоначално написано от xxCutMEOpenWhileSobbingxx
Той разбрал и й се разсърдил, а тя сега е на път да си среже вените от мъка.
Чатна ли?
all day... all night... what the fuck?!
Много преувелеченоДа,на 12 е нормално да плачете за такива глупости и да се "влюбвате" за един -два дена......С времето ще ги осъзнаеш тия неща и ще ти се струват много глупави....
![]()
П.П. Вместо да плачеш за момчета и да се филмираш ,се съсредоточи върху учението и часовете по български език![]()
--------------------------------------------------------
Просто му се извинявай докато не ти прости.. личен опит момиче ^^
~ Don't wait for the storm to pass - learn to dance in the rain.
Първоначално написано от BlueFace
На практика разликата ви е 4 години и все пак си е доста като имаш предвид, че си на 12..
Проблема му къв е същност? Че не може да те изч*ка (без извинение)?
The blood that binds us ..till death unites us
А какво те чака като станеш на 14-15-16-17-18........
^ Стига с тва разстояние. Няма нищо невъзможно, щом 1 година имам такава връзка. Според мен проблемът тук са годините...![]()
Постъпи грешно... с правилното момиче.
да бе,тва го чатнах,ама в началото е писала ,че преди 2-3 месеца са запознали,после пиши,че на Нова година са се запознали..и аз за тва са обърках...а другите лапешки неща ,коит произвежда акълчето й,ги разбрахПървоначално написано от ScarletBite
![]()
Много объркано, наистина.Първоначално написано от xxCutMEOpenWhileSobbingxx
Аз пък разбрах, че се запознали преди няколко месеца, а на Нова Година ревала цяла вечер в банята.
П.С. Голяма мъка, големи филми.![]()
их...тряа си зема пуканки и носни кърпички,че наистина...Първоначално написано от ScarletBite
![]()
![]()
![]()
От т'ва може да се получи нов сериал бре.Айде да не е сериал, ама поне филм
![]()
Искаш да спонсорираш ли?Първоначално написано от dakata123
![]()
Продължавай да лъжеш, а тоя го прати да пътува с вятъра..![]()
"..гореща част от чата...." .. на 12 ??
Боже мой страх ме е да имам деца!!
Спокойно, след някой друг ден ще св влюбиш в още някой, за когото да ти прескача сърцето![]()
Абе на 12 още не си се осъзнала на кой свят живееш...
пфф...Първоначално написано от PuFfyy
![]()
![]()
баси глупостите.
Като сте решили да се подигравате по добре не пишетеПървоначално написано от ScarletBite
![]()
Когато лъжеш любовта, самотен винаги оставаш... (h)