.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 45

Излъгах го

Такаа ... толкова много има ,че не знам откъде да започна .. ! Добре ще започна от самото начало ! Значи преди 8-9 месеца една фр.ми показа едно момче от нейното село.На следващият месец двете вече бяхме там и аз хлътнах до уши по него Усетих,че когато ме видя го хвана срам Сърцето ми почна да тупти адски силно и така до тази година аз го харесвах все повече и повече Преди 2-3 месеца говорихме по телефона и ми каза,че ме харесва и иска да ходи с мен аз ужасно се развълнувах обиквах го все повече и повече с всеки изминал ден, а той живее на 150 км от мен Преди Нова година (тази Нова година) той ми писа по скайпа .. запознахме се туй онуй ... имаше и гореща част от чата ни доста бих казала но ето,че го излъгах ! Казах му,че съм на 14,а всъщност съм на 12,а той на 16 знаех,че ако му кажа истината всичко беше дотук !Знаех,че след тази лъжа ще го изгубя завинаги,но въпреки всичко го излъгах ! По-късно ми каза,че не иска да ме вижда и не иска да чува за мен !Не мога да си простя грешката,която допуснах ! На Нова година бях съсипана нищо и никой не можеше да спре сълзите ми! Непрестанно седях в банята то не беше рев то не бяха нерви осъзнавам грешката си и знам ,че той е напълно прав ! Не мога да го забравя не спирам да плача дори 21 дни по-късно !Личеше си,че ми беше ужасно ядосан разбихме сърцата си взаимно ! Сега не мога да се свържа с него,защото ме е блокирал в скайпа,а не мога да му звънна просто така и да му кажа ужасно съжалявам не исках да го правя сама съм си виновна но нямам друг избор за това реших да излея мъката си в писане ! Всички ми казват забрави го ще има други много по-добри от него !А аз не спирам да мисля за красивите му сини очи .. как ме гледаха ... умирам малко по малко !Моля ви дайте съвет какво да правя! Който и да се опитвам да харесвам сърцето ми крещи друго !
    Когато лъжеш любовта, самотен винаги оставаш... (h)

Тези връзки нямат бъдеще, просто го забрави...

Според мен не те е оставил, защото си го излъгала, а по някаква друга причина.По-добре така понеже връзка от разстояние много трудно се поддържа.

"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд

Епа има и други, пък ти му се извини, но не вярвам да тръгне с толкова малка. Това е едното пък и разстянието е другата причина.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от peshost
    Епа има и други, пък ти му се извини, но не вярвам да тръгне с толкова малка. Това е едното пък и разстянието е другата причина.
    Съгласна съм..
    Все пак той не е едниствения,който ще срещнеш..А и си още малка за гаджета..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Аватара на xxCutMEOpenWhileSobbingxx
    Град
    In ur last breath ; ]] ..Пловдив/Харманли ^
    Нищо не разбрах,майна

Супер фен Аватара на nymphadora
    на 12 аз гледах Powerpuff Girls и Dexter,а ти вече и "любовни" каши забъркваш

Супер фен Аватара на ScarletBite
    Цитирай Първоначално написано от xxCutMEOpenWhileSobbingxx
    Нищо не разбрах,майна
    Харесала някакъв от селото на приятелката си и му писала мръсотийки в скайп.Обаче го излъгала, че е на 14, а всъщност е на 12. Той разбрал и й се разсърдил, а тя сега е на път да си среже вените от мъка.
    Чатна ли?
    all day... all night... what the fuck?!

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Много преувелечено Да,на 12 е нормално да плачете за такива глупости и да се "влюбвате" за един -два дена......С времето ще ги осъзнаеш тия неща и ще ти се струват много глупави....

П.П. Вместо да плачеш за момчета и да се филмираш ,се съсредоточи върху учението и часовете по български език

--------------------------------------------------------

Просто му се извинявай докато не ти прости.. личен опит момиче ^^
    ~ Don't wait for the storm to pass - learn to dance in the rain.

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Цитирай Първоначално написано от BlueFace
    Много преувелечено Да,на 12 е нормално да плачете за такива глупости и да се "влюбвате" за един -два дена......С времето ще ги осъзнаеш тия неща и ще ти се струват много глупави....

П.П. Вместо да плачеш за момчета и да се филмираш ,се съсредоточи върху учението и часовете по български език

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Dimana99
    Тези връзки нямат бъдеще, просто го забрави...

Голям фен Аватара на Lincheto
    Град
    Варна
    На практика разликата ви е 4 години и все пак си е доста като имаш предвид, че си на 12..

Проблема му къв е същност? Че не може да те изч*ка (без извинение)?
    The blood that binds us ..till death unites us

Супер фен Аватара на Linns
    Град
    Милано
    А какво те чака като станеш на 14-15-16-17-18........

^ Стига с тва разстояние. Няма нищо невъзможно, щом 1 година имам такава връзка. Според мен проблемът тук са годините...
    Постъпи грешно... с правилното момиче.

Град
    Цитирай Първоначално написано от ScarletBite
    Нищо не разбрах,майна
    Харесала някакъв от селото на приятелката си и му писала мръсотийки в скайп.Обаче го излъгала, че е на 14, а всъщност е на 12. Той разбрал и й се разсърдил, а тя сега е на път да си среже вените от мъка.
    Чатна ли?
    да бе,тва го чатнах,ама в началото е писала ,че преди 2-3 месеца са запознали,после пиши,че на Нова година са се запознали..и аз за тва са обърках...а другите лапешки неща ,коит произвежда акълчето й,ги разбрах

да бе,тва го чатнах,ама в началото е писала ,че преди 2-3 месеца са запознали,после пиши,че на Нова година са се запознали..и аз за тва са обърках...а другите лапешки неща ,коит произвежда акълчето й,ги разбрах
    Много объркано, наистина. Аз пък разбрах, че се запознали преди няколко месеца, а на Нова Година ревала цяла вечер в банята.

П.С. Голяма мъка, големи филми.

Град
    Много объркано, наистина. Аз пък разбрах, че се запознали преди няколко месеца, а на Нова Година ревала цяла вечер в банята.

П.С. Голяма мъка, големи филми.
    их...тряа си зема пуканки и носни кърпички,че наистина...

Голям фен Аватара на dakata123
    Град
    моя сибствен град
    От т'ва може да се получи нов сериал бре. Айде да не е сериал, ама поне филм

Цитирай Първоначално написано от dakata123
    От т'ва може да се получи нов сериал бре. Айде да не е сериал, ама поне филм
    Искаш да спонсорираш ли?

Продължавай да лъжеш, а тоя го прати да пътува с вятъра..

Супер фен
    "..гореща част от чата...." .. на 12 ??
    Боже мой страх ме е да имам деца!!
    Спокойно, след някой друг ден ще св влюбиш в още някой, за когото да ти прескача сърцето

Супер фен Аватара на brokeninside13

Re: Излъгах го

Абе на 12 още не си се осъзнала на кой свят живееш...

Цитирай Първоначално написано от PuFfyy
    имаше и гореща част от чата ни доста бих казала
    пфф... баси глупостите.

Супер фен Аватара на brokeninside13
    Цитирай Първоначално написано от Slave4You
    "..гореща част от чата...." .. на 12 ??
    Боже мой страх ме е да имам деца!!
    Спокойно, след някой друг ден ще св влюбиш в още някой, за когото да ти прескача сърцето
    +1111111

Нищо не разбрах,майна
    Чатна ли?
    Като сте решили да се подигравате по добре не пишете
    Когато лъжеш любовта, самотен винаги оставаш... (h)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си