- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Нужда от идеи за подготовка на "домашно" купонче.
Хора... на кратко казвам и очаквам евентуално вашите идеи. Ще празнувам рождения ден и реших в нас да направя копонче 10-15 човека.... Ще сложа безалкохолни , алкохол и такива глупости , но трябва ли да има ядене (изключвам мезета..) ? Смисъл някакви хапки ли ддз.. давайте идеи какво да има , че нямам грам представа ....
*Ще правя 16 (за бъдещите въпроси)
The world is something you cant predict ! That's what it makes it fun !
Може да си поръчате пица - най-практично е, няма ти да се занимаваш, само като ви я доставят, ще я нарежете и така.И такива хапки както ти каза, може ядки също така.
![]()
Щом ще слагаш алкохол задължително и някакви хапки сандвичи нещо,че още имам пресен спомен от един дето само пи без нищо да яде и го носихме напред назад цяла вечер![]()
Ако не искаш да има мезе, то може нещо като дребни сладки, солети, пуканки, кубети, чипс и такива работи... Но според мен трябва да има и нещо основно за ядене, например сандвичи или пица, особено пицата много ще си пасне с бирата! ^^![]()
Е, приятно празнуване ти желая!![]()
"Човек се нуждае от най-лошото в себе си, за да достигне до най-доброто, което притежава"...
LIFE ISN'T ABOUT FINDING YOURSELF, LIFE IS ABOUT CREATING YOURSELF!!!!!
Като организатор на купони, или разрушения по-точно, бих казал да видиш какво си пасва с алкохола - некво ядене тря има, мезета хубаво, и пица казаха-тва добре. Вариант е и китайско, то също върви с бира и с вино. Там е работата - какво ще правите, ще танцувате ли, ще куфеете ли, или ще е купон на маса. Ако имаш повече време съчетавай, слагай масата надувай музиката. Няма какво да разправяме клишета - колони да слагаш незнам си какво. Важното е алкохол да има, място за денсане и някакво мезе - всичко останало е добавка. Принципно като съм ходил има и някаква атракция - я наргиле, я нещо такова, но това си е хептен добавка. Скрий всичко ценно, ако твоите хора са наполовина разрушителни колкото моите, ще се наложи.
Нека силата бъде с теб.![]()
Да ти кажа, принципно на такива мероприятия почти не се яде. Но задължително трябва да иам сандвичи или пица или нещо друго тестено - за по бързо изтрезняване :Д Солено също върчи работа. Чипс и пукански примерно + може пържени картофи. Купуваш замразени и много бързо стават. Може и такива замразени пилешки хапки за мезе. Махай всичко чупливо, както и килимите! Нали не ти се чисти после повръщаноЗа музиката - нормални колонки са ти достатъчни. НО!, гледай да предопредиш съседите предварително за шума. Примерно да ги почерпиш с нещо и така и така казваш, че можа да продължи до по-късно. Просто да се подсигуриш, че няма да викнат полиция или да тръгнат да ви звънят. И айде приятно изкарване!
![]()
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
Благодаря за съветите хора... Ще каня нови приятелчета и мн не ги познавам , за това реших да няма пици , но ще взема чипсове , форнети , ядки и някакви мезета... и ако имам муза ще направя и някакви по малки сандвичи тип "хапка"... и за едно от мненията (по повод яденето) , знам че не е принцип да се яде много на такива събирия.
- Килимите не смятам , че ще се налага да ги махам (няма да има такива пиянски историй поне не чак такива)
- Пушачите - на терасата
-Съседите ще предупредя , че на батко ми полиция викнали един път![]()
Купи 3-4 масура мара и напрао ше са разбийте![]()
![]()
Не е ли ясно ?! Койту за дето съ е запътил там ши и утиди ! <- Тая мъдра мисъл я запомни от мене!
После на тея родителите няма да ги пуснат повече при мен![]()
няма да си го причинявам....
Защо пък пушачите на терасата...Палиш свещи ии няма да мирише чак толкова много![]()
И свещите не са решение, особено ако са ароматни, има хора които са с чувствителни носове и в смес с алкохола ще стане още по-гадно.
И после дупки от цигари по диваните и мебелитеПървоначално написано от Biskfitka
![]()
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
Да ама навън е студеноПървоначално написано от DesireToFire
![]()
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Прибери чупливите неща
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
Като се напиеш баш па ти е студено...Първоначално написано от marin4itu
Нема да усетят и буря да вилнее
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
ми така е, ама тука половината са се напивали само на теория сиг...Първоначално написано от DjBaloon
пък и не тряа другите да ви дишат дима, нали?