- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Искам да разбера дали той ме харесва!
![]()
![]()
![]()
Правилата
- писането на кирилица е задължително!!!
Това е първият и последен път, в който ти правя компромис и не трия темата!
kalpazanka
Zna4i az haresvam edno mn sladko mom4e i nego go haresvat nqkolko momi4eta koito pozbnavam. Toi su6to taka me gleda ot vereme ,vinagi kato minava me poglejda i zapo4va da se hili i iskam az sa6to go haresvam no iskam da razber dali naistina e haresva!!! POMO6T!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
аве от де да знайм вевъри го наври у некой ъгъл един тупаник и ше видиш как само за тебе ше говори...
Cheese :
- I wanna chocolate milk
Пич , фъфлиш ли семки ?
Хоумър Симпсън :
Не ми шъткай, ма жено !
МОМИЧЕ СЪМ
Аве ти поне един път защо не бъдеш по-сериозен..Изобщо не си интересен..Първоначално написано от Cheese
По темата - Ами по държанието му..По разговора му..Не знам..Ти сама ще разбереш - каго има "симпатии" към тебе![]()
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
zna4i trqbva da znaete 4e az vuob6te ne go poznavam ama nikak... I iskam suvet koito da mi potskaje>.....![]()
![]()
![]()
Ако си най-хубавата от всички тези момичета, които го харесват може и да ти върже. Пусни снимки на компанията и ще ти кажем.
PLZ ISKAM SUVETIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I to MNOGOOOO
![]()
![]()
ти недей го гледа как те "поглежда и се хили" ами направи нещо по въпроса-разпитай негови приятели,покани го на кафе..нещо такова?!Може и да имаш късмет![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Ако си хубава иди и направо го накарай да излезете. Ако не го познаваш, понеже не успях да разбера точно какви са ви отношенията иди се запознай с него. Ако не си хубава, недей. Точка. .
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
е да ,възможно е .Първоначално написано от c0raline
но хора не сте ли чували за зарибявки![]()
първо ще те гледа ,после ще те пита как се казваш ,ала бала ..
пък може и да те е харесал човека![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Отиваш и го питаш "харесваш ли ме ?" .
Може да каже "не", ама ше си спестиш много време и чудеса, като вместо това може да изгледаш някое стойностно аниме.![]()