- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Помага ли музиката за усъвършенстване на чужди езици?
Здравейте!![]()
Имам есе по испански на тема "Помага ли музиката за усъвършенстване на чужди езици?" и как по точно? Т.е. ако учите испански и слушате повече испанска музика, по лесно ли ще научите език? Трябват ми мнения, защото есето ми трябва да е 500 думи и не знам какво толкова да измисля.. пък и на мен ми е интересно!![]()
айде, помогнете ми за шестицата за срока!![]()
![]()
Това, което имаше, беше обикновено. Загуби го.. и то стана ценно!..
ами да според мен помага.Аз примерно така научих по голямата част от английския език![]()
Paint me a picture of eyes that never see
With flashes of lightning
that burn for only me
Попринцип слушането на даден език помага много за научаването му. Музиката не е най-големия "помощник", според мен, от филмите например може да се научи много повече.
да, на мен ми помагат песните.. Като правя някой тест и трябва да попълвам някакви думички се сещам за подобна песен и отговора си идва сам![]()
Първоначално написано от purpledawn
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
О, да, разбира се. Както споменаха за думи/изрази/изречения се сещам по този начин. Освен това като ти харесва някоя песен и търсиш превод. Като няма- правиш го ти и лично аз влагам всичко от себе си той да стане перфектен. Много обичам да превеждам песени. Освен това и биографиите ги чета ан английски, както и биографични книги и получавш стимул =].
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
Първоначално написано от cookie_master
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
Ами аз английския език го научих от детските филмчета и песните...
Усмихни се на някой непознат. Това може да се окаже единствената му радост за деня.
Стига да го знаеш до някаква степен помага я ми пуснете сега китайска песен или японска ще я науча точно никога![]()
И аз така..ама аз и от сериалите там тийнейджърските дет се водятПървоначално написано от Stan4o123
![]()
Why do we close our eyes when we pray? When we cry? When we dream? Or when we kiss? Because we know that the most beautiful things in life are not seen, but felt by heart. ♥
----------------------------------------------
http://www.facebook.com/Zwezdiichka)