- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- 21.о1.2о1о Случка .. ;хх
Ами аз да ви споделя какво стана днес.. Излизаме ние в междучасие иотиваме да хапвамее .. Обаче при шефчето имаше бая хораа ии аз си поръчах сандвича , ала бала , обаче той речи , че ще изпълни поръчките на 5 човека след мене ..
Както и да е .. Ядосах се ии се развиках .. даже ударих едно момче , което си поръча след мен и сандвича му стана преди моя .. И шефчето каза , че щом бия и псувам момчето ще ям последна .. Издивях и излезнах пред кафето .. След като всички се изнесоха направи и моя сандвич но това да кажем беше в 15:45 когато биеше звънеца за влизане .. В кафето бяхме 9 човека от класа.. До тук всичко е чук ще закъснеем с 5 мин. за английски и какво от това? Е да ама не .. Качваме се ние на 3тия етаж където ни беше часа и познайте кой беше на врататаа.. Заместник директора (защото даскалицата по английски отново реши , че трябва да закъснее за час) ..
![]()
![]()
И ние се извинихме , че сме закаснели и го попитахме дали можем да останем в час .. Той отвърна "Колко е часът" и един съоченик му каза "Ей сега ще Ви кажа" и директорът го прекъсна "АМИИИИ .................. Имате отсъствия за целия блок .. " .. Ние се ядосахме и слезнахме в кафето да играем карти .. По едно време ни се обадиха и ни казаха да се качваме .. Когато се качихме г-жата ни се беше появила и ние влезнахме в стаята , при което тя каза "Излизайте веднага правим външно оценяване!!"
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Това ме разби .. Честно .. В края на блока имахме по 2 отсъствия и 2ки ... МНооого се ядосахме , защото оня тъпунгер можеше да ни остави да си направим външното оценяване и пак да ни изгони .. Как ще имаме 2ки и отсъствия .. Нещо не се връзва .. Няма логика просто да не присъстваш в даден час и да имаш двойка .. Няма как да стане .. И госпожата попита "Г. кой номер е " и ние и казахме 9ти и я питахме дали и той ще има двойка след като го нямаше за деня и тя каза "Не той няма да има двойка"![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Това било изпит като този след 7ми клас и като не се явиш ти пишели двойка .. Ние се явихме и ни писаха 'щото на някои хора не им беше кеф да ни пуснат в час и да си напраим контролнотоо .. БЯСНА СЪМ !
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nowadays people know the price of everything and tha value of nothing . . .
Ще има още колко да се тваришшш как виждаш работата първи срок 6 без нито една 5-ца втори 2-ка и на изпит след 2-ка за годината ?
п.П Образователната система е сигурно като в африка там Чад Судан и останалите изостанали държави... с една дума няма такава система !!!
Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"
омг...защо го прочетох... загуби цели 2 мин от живота ми, които никога няма да си върна...да не почваме само да правим всички теми за това, което ни се случва всеки ден...пуууу
имала двойки и отсъствия..голямата работа, предполагам, че не са ти първите, определено няма да са ти и последните - преглътни го...
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
Първоначално написано от PurpleDream
Първоначално написано от SoDifferent
Не бързай като караш!
2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!
http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM
http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!
+ ..Успокой се. живота не е свършил.Първоначално написано от Sisito941
![]()
I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?
Щом дишаш,няма страшно.Първоначално написано от cherrygloss
Първоначално написано от XTREMEFREERIDE
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Абе да не ти пука, ядът ще ти мине, само нерви хабиш излишно..Оценките ще ги поправиш, отсъствията - няколко неизвинени к'во толкова ?
![]()
Ти си си винавна/-ен,като се правите на интересни кво искате?Закъснели за час,еми отсъствие,са кво,ще се обесиш ли?!!!![]()
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
Да е са си слагам бесилотоПървоначално написано от pifiella
Аре се успокойте не съм ви искала мнението просто исках да споделя за това , на който не му харесва със здраве през оная ми работа е
А и + т'ва във форума може да пишем каквото си искаме стига да е в правилната секция и тнт .. Т'ва , че на някой не му изнася написаното си е негов проблем
![]()
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
Ай пак п очна да се оправдаваш.Първоначално написано от bebkata
Кат сички останали...
Ко ма ебе дали ни искаш мнението, ние ще си го изкажем.![]()
Ако искаш да споделяш само, напиши го и го залепи на някоя стена.
Това, че ти си падаш да те тъпчат, не значи, че и те трябва да са такива. Въпросът е принципен, не само в оценките и отсъствията. Пишеш подробно описание на случката на бял лист, изпращаш копие до директорката. В случай, че тя не му обърне внимание й обясни, че ще бъде изпратено в МОН за проверка на случая. Ако й тогава не обърне внимание, го пращай там. Двойки и отсъствия за нищо си е чисто потъпкване на правата. Да не ти дреме кой какво мисли. Действай!Първоначално написано от PurpleDream
ти да не си случайно от НПМГто?
Като гледам как си го писала си представям каква си секси, като си ядосана и го казваш това.![]()
Аз пък на 21ви станах на 17 и ми беше баси якия ден![]()
Иначе са те прецакали, кво да се прави... Така ти е било писано
![]()
еlsy![]()
........
Oо недей моля те .. Я ми кажи ти к'во рабираш под "личен живот" ..Първоначално написано от SoDifferent
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не мисля , че в нещо , в което са замесени много хора е лично ..
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Аре ся простащини както винаги. По правилник ако имаш отсъствие за часа НЯМАТ право да ти пишат оценка. Ама знам ли сподели с класната / класния за това и к'вото стане стане не се впрягай толкова не си нито 1вата нито последната просто някои учители обичат да правят мръсно щот си твърде шик и си им като трън в окото![]()
Success is my only mothafuckin option, failure's not : ]
Ако нямаш врагове не си постигнал нищ0 в жив0та
School is fun. There are lots of people to make fun of = )
Бясна си и то с право.На твое място и аз щях да съм бясна,само че ми е чудно как го правите тва външно оценяване без да ви предупредят.
Много ми е интересно....МОЛЯ ТЕ, разкажи ми по подробно! Или не.. чакай-всеки ден прави нова тема и разказвай как ти е минал деня, понеже умирам от любопитство!![]()
![]()
Tихо тамПървоначално написано от brokeninside13
![]()