- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Пиърсинга и целувките
Здравейте на всички. Вчера си направих пиърсинг на езика и се двоумях възможно ли е да имам проблем с целувките и момчето да се дразни от това ?![]()
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!
изчакай да зарастне и после се целувайНе няма да имаш проблеми, даже ще му харесва :P поне на моя му харесва де
![]()
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
За целувките не знам, но със свирките няма да имаш никакви проблеми.![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Странно било ми каза .. Ама не се оплаква деебиш![]()
Running is my drug and I am overdosed ..
моя е доволен![]()
- така еПървоначално написано от Swinkenhoffer
![]()
![]()
{ Георги the one ♥ }
...........run MF run ;]
Няма да имаш проблем.. само изчакай да зарастне :P
Просто аз
е ..
страшен проблем![]()
само чакаш да зарастне
и дори няма проблем ако другия човек има и той
е евентуално закачване ама
дреме ти![]()
незнам за вас ама аз моята обеца я махнах иначе ня проблеми що тря да има нека да зарастне както ти казаха по горе и сичко ще е ок..
от опит знам понеже и аз имам ... да се подразни от това се съмнявам но да му харесано поизчакаи да заздравее аз 10 дена след това не можех да ям какво остава да се целувам
![]()
Като се пробих нямах приятел, така че не знам =)) Но като зарастне няма никакъв проблем![]()
нямя да имаш проблеми .. но не на всеки би му харесало,аз бих се разтопила ако целуна някой с обеца на езика![]()
![]()