- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Кой се казва така ? /vol.3/
не познавам Донка![]()
Иванка![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
стара бфф , съседка;;
Борислав ?
THE BEST FEELING IN THE WORLD IS WHEN THE PERSON YOU LIKE ,LIKES YOU BACK <3
На баща ми брат му, който е на чичо ми зет, дефакто се пада на майка ми тъст, която иначе ми се пада първа майка, дефакто втората ми майка се пада чичо ми, понеже пък баща ми стана гей, следователно ( до къде бях стигнал ... ) чичо ми има мол, в който на третият етаж, вторият магазин
има една руса мацка майна, която има мъж и на мъж-а и майна съседката се чука с всеки и аз майна, от на баща ми брат му майна който всъщност ми е вторма майка знам, че съседа на този мъж на продавачката се казва Благовест или както баща ми който се пада втората ми майка му вика на кратко БЛАГО
Евстатий ???
един от моето село
Петър?
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
оф май имаше двама ама не ги помня![]()
Стела
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
позната..
Коко![]()
Не вярвам в единствения, а само в достатъчния, който не ме кара да търся следващия!
15.08.2011г.
не познаам такъФ
петър
sapphire5![]()
познат
Димитър?
Спри за момент и го погледни .. Той вижда мен в твоите очи .
Братовчед ми и дядо ми..
Илиян ?
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
съученичка
Вероника?
Спри за момент и го погледни .. Той вижда мен в твоите очи .
циганин![]()
мехмед![]()
sapphire5![]()
ена свиня
стефани
sapphire5![]()
не познавам
Гергана ?
"..My shadow's only one that walks beside me
My shallow heart's the only thing that's beating
Sometimes I wish some one out there will find me
Til then I walk alone .. "^^
няколко приятеллки![]()
бамбино![]()
sapphire5![]()