- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Секс или Кекс
кекс
ми можи![]()
![]()
![]()
кекс
Oh how I wish to go down with the sun... sleeping,weeping ... with YOU !
секс
кекс
"Andrea, Runway is a fashion magazine, so an interest in fashion is crucial." -The Devil wears Prada
...кексс![]()
Женско съм!![]()
^^Първоначално написано от Ванката
![]()
![]()
Първоначално написано от DaNGeRousLy
кекс
-What are you looking at? o_o
-You, obviously. *smile*
_________
Sex.Love.Control.Vanity.. <3
Първоначално написано от gabi7u
кекс
През ада минах, но не спрях, а вървях и вървях. Над мен летеше моят страх като гарван чер. И чакаше да се предам, себе си да му дам, защото бях един и сам.
И беше мрак пред мен, и в мен, но вървях и вървях, и тихи мъртви гласове викаха ме при тях,
и аз за миг си пожелах да се спра и да заспя и уморен да ида в нищото.
И по ръба на простта аз върях и вървях.
Стоях от тъмната страна и обратно броях години, дни, и часове. Но не помнех кога във себе си съм пуснал болката...
Секс.![]()
[-o<
През ада минах, но не спрях, а вървях и вървях. Над мен летеше моят страх като гарван чер. И чакаше да се предам, себе си да му дам, защото бях един и сам.
И беше мрак пред мен, и в мен, но вървях и вървях, и тихи мъртви гласове викаха ме при тях,
Стоях от тъмната страна и обратно броях години, дни, и часове. Но не помнех кога във себе си съм пуснал болката...
кексс![]()
~Don’t get mad, smile and creep them out instead.~
кекс
-What are you looking at? o_o
-You, obviously. *smile*
_________
Sex.Love.Control.Vanity.. <3
Кекс
Женско съм!![]()
^^Първоначално написано от Ванката
![]()
![]()
Кекс
Първоначално написано от KaPrIzZcHeTo
Кекс
Първоначално написано от Monnie