- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Вадене на коремни плочки
Здр на всички,корема ми е горе-долу е изчистен но ако искам да изкарам плочки трябва ли да увелича коремните или какво да направя ?
Глупаво изказване от твоя страна... Просто бъди постоянен с коремните преси и прави всички видове коремни. Има и клипове в vbox са показани как да се правят правилно различните видове.Успех от мен дано постигнеш резултатиПървоначално написано от smeshnik
![]()
Телефона ми звъни отсреща чувам плач...малка курва плаче за господин играч !
А отностно яденето трябва ли да подържам някаква диета или просто да ям хубава храна
Не яж много и най-важното - яж различни храни.По-малко хляб.Попринцип ако искаш да отслабнеш един познат яде 2 месеца само салата (домати и краставици) и постигна успех, но не е здравословно да ядеш само това.Тялото се нуждае и от другите вещества, които може да си набавиш от месо и другите продукти.Най-добрия начин за отслабване е да ядеш по 6 пъти на ден,но да ядеш толкова храна ,колкото ти побира шепата,не повече - не по-малко.Дано съм ти помогнал и да постигнеш желаните от теб резултати![]()
Телефона ми звъни отсреща чувам плач...малка курва плаче за господин играч !
и защо да е глупаво изказването?
Нека набива коли,чипсове,мазни баници, пици, вафли и т.н. и , ако ще и по 10 000 коремни от всички "видове" (повечето, от които ти преебават кръста, но това е друга тема) няма да направи хубави плочки
За яденето яж КОЛКОТО искаш, но храна, която лесно се усвоява от организма под формата на мускулна маса
Яйца,месо,масло,мед,сирене, ашкавал, плодове,зеленчуци, мляко , ядки (орехи,бадеми,кашу) , тренирай редовно и резултатите ще дойдат
Колко трябва да ядеш зависи от интензитета на натоварването ти, но съвет да не ядеш много е абсолютно погрешен. Просто не яж джънк фууд.
LINK
Трябва да правиш много коремни преси на серия! Препоръчвам ти 2-та основни вида коремни преси!
1. ръцете на тила, краката не трябва да мърдат и започваш да повдигаш горната част на тялото (традиционните коремни преси).
2. Лягаш и започваш да си повдигаш краката (трябва да са изпънати), без да си мърдаш тялото!
Тези са добре за начинаещ!
Обикновените прецакват кръста.Аз правя 4 серии по 20 от следните
I серия - легнал по гръб, със свити в коленете крака, ръцете са сложени на врата колкото да се докосват палците
II серия - със свити крака само че краката са обърнати наляво, ръцете по същият начин
III серия - същата само че краката са обърнати надясно
IV серия - краката са повдигнати и свити в коленете, ръцете са на челото, свиваш се докато лактите не опрат в коленете
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
значи аз от месец, месец и нещо тренирам за корем. Започнах с http://vbox7.com/play:c500421d и след малко тренировки преминах на http://vbox7.com/play:83c93269 ии има ефектнай важното е да тренираш редовно , от стран на яденето несъм се ограничавал , ям каквото си искам , а вече 3 реда плочки излезнаха
бтв. имаше тема за такива клипче ...
Кажи ни на колко си и какво ти е телосложението. По принцип както и да тренираш корема, стига да е постоянно, ще даде резултат. Повечето филми с храните е рано да те касаят, освен ако не ти се лепи яденето доста бързо. Кажи ни и какви точно са плочките, които искаш да имаш и какво точно означава "изчистен" в твоята представа.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Яж по-мако мазни храни, прави http://vbox7.com/play:87e471a4 -- това сутрин и вечер по един път, като постепенно увелечаваш бройките, важното е да не е рязко увеличението. Плавно към успеха!!
За да изкараш пресата(или плочките както ти го наричаш) първо трябва да имаш мускулна маса на корема.Това означава,че есен почваш диета за качване на ММ,упражнения за корема със тежести и след това малко преди да се стопли почваш релеф.Пресата се изкарва най-трудно,щото иска много сериозни диети и да не пиеш грам.Ако нямаш ММ на корема като го чистиш,ще остане плосък и тфа е.
Тренирай като дявол, за да видиш рая.
Силните намират решение , слабите зобат!!!