- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- омръзна ми.....
 Отговор в тема
 Отговор в тема

мм от доста време пуша...и маика ми и баща ми не знаят но аз мразя да крия от тях...искам да им кажа но ме е страх за реакцията им....те ме мислят за малкото момиченце от където и тръгна всичко...през изминалите две години заради това отношение с маика ми постоянно си говорим на висок тон а с баща ми вобще не говоримм е да последната седмица страстите намаляха ии мисля сега да им кажа но как не искам пак да се караме постоянно....някакви идеи

чакай да се стопли навън и тогава им кажихем по кофите да се сгрее
Cheese :
- I wanna chocolate milk
Пич , фъфлиш ли семки ?
Хоумър Симпсън :
Не ми шъткай, ма жено !
МОМИЧЕ СЪМ
Ами опитай се да им кажеш..Все пак - не трябва да криеш такова нещо от тях..Не знам..
Поговори с тях..
Успехче !!
П.С - Иначе на колко си ?
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

17
Е не си много малка..Първоначално написано от fluffy2
както казах по - горе - опитай се да поговриш с тях,като глеми хора
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Няма какво да им споделяш специално за вредния си навик. Най-много да ги ядосаш и да ти намалят джобните (като всеки ден изваждат от тях средно около стойността на една кутия цигари) с цел да те ограничат от това да се тровиш.

там е проблема те ме мислят за малкото момиченце....

нямам джобни от когато почнах да работя при чичо ми (миналата година) използвам заплатата предимно за уроци и признавам и за цигари но заплатата не е пълна затова покривам само това:урици и цигари и може би прехраната ми навън....
Щом те мислят за малко момиченце, то признанието на факта, че си пропушила няма да те направи по-зряла в техните очи. Кротувай си, няма какво да споделяш. Явно успешно се прикриваш до сега, а какво точно очакваш, че ще се случи ако им споделиш? Че ще ти позволят да си пушиш в стаята ли?
Само едно ще ти кажа.Спри да пушиш.За твое добро е.. Повярвай ми...

"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
Първоначално написано от filmimilmi

Дрън-дрън

Не си единствената, много хора е трябвало да признават какви ли не неща на родителите си, тъй че няма причина да не им кажеш. По-добре ще ти да им кажеш, отколкото сами да разберат. Кажи им, по мое мнение.
престани във всеки форум да са исказваш досадно .. по-добре земи научи някой по-интересен лаф и тогава лопай повече щото така си се по-жалка и по-жалка със непотребните си мнения - тва е форум за сериозни мнения , а не за тъпи лапешки исказвания и гадни спамери , които се чудят как да си запълнят времето и да се правят на интересни (а са доста прости без никакво чувство за хумор стремящи се да си създадат внимание и някакъв рейтинг като ,, ех тая колко е весела и ме разцепва от смях '') ... нищо лично просто наистина си жалкаПървоначално написано от Cheese
О ЛОКО ПЛОВДИВ ЗА ТЕБ ЖИВЕЕМ И НИЙ ЗА ТЕБЕ ЩЕ УМРЕЕЕМ ...!
ОК ФЛЮФИ гледай сега... престани да се криеш, кво толкова, и без това те продължават да се карат с теб... аз като бях на твоята възраст пуших като за световно по 2 кутии, не си вадих хляба сам, а чаках на наще като гледах как изнемогват... Не трябва да ти пука, паричките ти си ги вадиш, нали, ако нещо стане (баща/майка ти те е видял/а на улицата) кажи им че това ти сама си го правиш и толкова... между другото нашите бяха твърдо против аз да пуша... , а сега пуша пред баща ми, а майка ми не се учудва като и кажа че съм си купил цигари... и въпреки това продължават да ми натякват - не пушитрябва де, трябва да се спра 'щот 4 кинта вече не ми се дават

vsichkii, osven men, sa tupii !

Чуй тая вечер казах на майка ми защо ми е толкова голяма сметката за телефона (е това не може да се сравнява ама...) и аз като теб не знаех как ще реагира. Чуй, ако си правила секс и те знаят (каза си им) направи както тогава) ако не събери смелост отиди при тях и им кажи първо да не ти се карат, след като им кажеш

Не ТъжИ кЪто нЯкой тЕ зареЖе... нАмери сИ дрУг xD

щом си на 17 едвали ще ти направят проблем .. : ))17
skype--> stoenski965 email--> rulzz93@abv.bg

Ами аз например съм на 15 и пуша сериозно от началото на 7-ми клас, а сега съм 9-ти. Майка ми разбра още преди това като пуших по 1 цигара на 2-3 месеца и много ми се кара, ама не каза на татко. А после се оказа в 7-ми клас, че някой ме видял с цигара на кафе и звъннали точно на татко дето най-малко го беше очаквал от мен и не ми каза, че знае, защото ми предстояхa изпити за гимназия и да не ме притеснавал. И сега вече уж вярва, че не пуша, ама си има едно на ум, а майка знае, ама вече се е отказала да се кара с мен, защото то толково разправии бяхя с нея и пак не можа да ме откаже. Затова че, ако искаш крий още малко докато навършиш 18 и им кажи и един дин колкото и да не са съгласни ще се примирят с този факт, все пак си тяхна дъщеря.)))
" ... но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
животът да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш."