.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Тема: гривна

гривна

много искам такава гривна http://prikachi.com/images.php?files/1304645X.jpg имам предвид от такъв тип с тези неща който може да си ги купуваш по отделно и да ги закачаш за гривната не се намирам в много голям град и съм търсила в бижутерските магазини но няма ако някой знае сайт от където мога да си поръчам нека да сподели
    П.С Снимката на гривната е взета от каталог на AVON но точно тази гривна не ми харесва толкова много и затова не си го поръчвам от там

Супер фен Аватара на sunshine955
    харесва ми,хубава е гривната .. но за съжалине незнам от къде можеш да си я земеш,не мога да то помогна и тва ще е супер яко да закачва такива работи на нея ще следя темата .. може и аз до си зема такава ако намеря някой ден но по интернет не искам да поръчвам

Град
    * Somewhere Over The Rainbow *
    По изгледа на страниците тва ми прилича на каталог на Ейвън. Защо не си поръчаш от там ако познаваш дистрибутор?... Иначе не знам от къде може да си вземеш... Ако си от София може да видиш в SIX, макар че и за там не съм сигурна.

SIX ее в оня подлез дето са Амор ии Дабъл Вижън ( )
    Всяко вдишване е квадратче към теб...

Супер фен Аватара на cookie_master
    Цитирай Първоначално написано от FuCkInBuBbLeGuM
    По изгледа на страниците тва ми прилича на каталог на Ейвън. Защо не си поръчаш от там ако познаваш дистрибутор?... Иначе не знам от къде може да си вземеш... Ако си от София може да видиш в SIX, макар че и за там не съм сигурна.

в six могат да се намерят много хубави неща
    МОМИЧЕ!

Град
    * Somewhere Over The Rainbow *
    Цитирай Първоначално написано от cookie_master
    Цитирай Първоначално написано от FuCkInBuBbLeGuM

в six могат да се намерят много хубави неща
    Дам.. аз тва " " го написах заради амор и др-та дупка
    Всяко вдишване е квадратче към теб...

Супер фен
    Имах такава на Сваровски, близо 200 лв дадоха наще... Но аз съм голяма прахосница и си изгубих фигурките. Смисъл, самите закопчалки се счупиха и паднаха някъде фигурките.. Whatever.. Иначе е яка гривничката.

Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3
    Виждала съм такива в доста магазини за бижута и джунджуриики, зависи вече от кой град си...
    “Усмихни се.
    Има хора,които никога не се разделят!"

Голям фен Аватара на Stellsy
    Провери в бижутерийните магазини .. в краен случай си я поръчай от Ейвън.
    `..Не съжелявам за хората от моето минало... Има причина да не са в моето бъдеще!!

Голям фен Аватара на liim0nka
    Между другото изобщо не си заслужава да е от ейвън защото гривната е 10 лева..всяка фигурка-7..и трябва да си вземеш поне 4, иначе изглежда недовършено..то ти излиза 30-40 лева, а даже не е сребро..
    It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, especially when it's everything you ever wanted

Град
    Холивуд ;]
    Прекалено е скъпа тая от Ейвън. Аз преди време си направих от бижуленд в Пловдив почти същата с абс всякакави висулки по нея, които за мен символизират нещо и дадох не повече от 3лв щот все пак не е сребро а и си я сглобих сама вкъщи
    Потърси в града ти магазин за всякакви джунджуриики - обици,гривни и тн и виж дали се продават отделно такива висулки и си купи гривна и ги накачи.
    ``Хипноза с име на мъж владее моето сърце..`` [h]

емии не познаваш ли някой дистрибутор на avon ? според мене трябва да си я поръчаш от каталога друг начин невиждам аз лично съм дистрибутор

Six попринцип е германска марка и аз за 1-ви пазарувах неща от този магазин в Германия.. но веднъж като бях в София забелязах,че има и такъв магазин както казаха в подлеза на НДК,там са Амор, Дабъл Вижън... има мн готини нещица в тия магазинчета,ама нз в БГ как вървят цените..щото аз едно време.. бая се изръсих..

Супер фен Аватара на darrie
    Град
    In your mind.
    една приятелка имаше златна гривна и си закачаше златни висулки за обеци.

http://photos04.allegroimg.pl/photos...8/39/858483904 < ето от този тип. е, малко по хубави де ..

така си беше направила цялата гривна и беше много сладко ..

http://vbox7.com/play:27671a29

http://vbox7.com/play:cb758a54
    Карай внимателно - спаси живот!

http://www.facebook.com/pages/Dream-of-love/172035706162256 & http://www.facebook.com/pages/The-st...22269861159010 ~ Страници за бележки във Фейсбук.

Град
    [На Метри От Земята]
    Тази от Ейвън е много скъпа бе.. а дори не ми се вярва, че е сребро
    Просто аз

Повече от фен Аватара на annamari
    Град
    in your heart
    като за начало сподели от кои град си
    never never let you go you are the one i'm surching for....

града ми не е особенно известен Силистра

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    И аз търсих такава за подарък,но със сърчица.Дори тема бях направила Но намерих.
    За съжаление в София са по-скъпи нещата от Пловдив.
    Цитирай Първоначално написано от XxTheOnexX
    Прекалено е скъпа тая от Ейвън. Аз преди време си направих от бижуленд в Пловдив почти същата с абс всякакави висулки по нея, които за мен символизират нещо и дадох не повече от 3лв щот все пак не е сребро а и си я сглобих сама вкъщи
    Потърси в града ти магазин за всякакви джунджуриики - обици,гривни и тн и виж дали се продават отделно такива висулки и си купи гривна и ги накачи.
    Би ли си снимала гривничката
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си