- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ПрИческИ за ДискОтекаа ... ;]
ИИи такаа ЗнаммМ , че има много такива темИ ... Но Аз Не намерих Каквото тъРсихх . Искам да Ви ПоПитамм за някакВи идеИ за Прическии коитО мога да сиИ направя у домакосаТа ми Е среднаа Праваа да изКлючимм къдРенетО искаМ някакВа прическа За дискОтека. БлаГоДаря ви ПредварителНОо
![]()
еmiИ МожЕеЕ ДъЪъ пРо0бфАш с nE6tUuo po0-tkAa
наПримеРр ???![]()
НаПрИмЕр дЪъЪ сИ зЪфрЕш пИсАнЕтУуУ ТаМ, дЕтУ сЛъНцЕ нЕ ОгРяВъЪъЪ.
съжелявам исках просто малко помощ![]()
Напиши го както трябва и тогава ще ти дадемПървоначално написано от MinimalisTka
![]()
добре обещавамсега ще ми помогнете ли ??
![]()
Хора.. пишете на нормален български език.Има скайп за мААллкИ иИи гоОО0оолЕ3еемииИИи буУквиИИиичкИи...
Лигавете се там...
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
Добре..Първоначално написано от MinimalisTka
Според мен е забавно да си направиш някаква луда прическа.С 2 опашки настрани например.Или да си направиш плитки...
Имаш голям избор.Виж каква прическа ще ти отива най-много.![]()
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
Понеже не ме напсува и не се направи на интересна, а и аз съм днес в добро настроение, мое да направя компромис.![]()
За времето, за което натискаше шифта и правеше паузи, за да направиш почерка си шарен, можеше да измислиш прическа.
За права коса може да я топираш, като за ефект да сложиш и диадема (вече зависи от главата ти дали ще ти отива така).
Може и да направиш следното: хващаш косата си, която е отпред (И бритона), и я дръпваш назад, като я захващаш с някакви фиби и щипчици. Дано ме разбра... Като допълнение към това можеш да си топираш бритона леко а ла Елвис...
Има вариант и да я направиш още по-дръзка прическата си, да я разрошиш пак назад като пънкар, като добавиш и диадема, за да се поддържа.
Емии права и средна коса без къдрене...
Стандартни и банални - изправена, с вафли в корените и топирана или с вдигнат бретон. Ако не ти е много етажирана, можеш да си направиш конска опашка...напиши в Гугъл Pony Tail и ще ти излезе - какво представлява и как се прави.
благодаряя![]()
направи се с пяна и дифузер или пък с маша но много се гори косата от нея![]()
Първоначално написано от sunshine955
Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..![]()
мхмм добра идеяи аз съм като тебе
А за да не правя нова тема и аз ще задам тук едно въпросче, едно момиче беше дало като идея да си направиш назад косата вдигната като панкарка.Ама моята коса е много дълга, а горните пластове са по-къси ,дали ще стои добре така вдигнато?
съветвам те да пробваш ако не ти хареса ще се развалиш и готово Smile аз пробвах стана много яко топирах си косата и сложих диадема![]()
![]()
Ох ще пробвамПървоначално написано от MinimalisTka
![]()
![]()
Мерси
често се правя така:
Или на вафлички в корените, с вързана коса..
в името на всичко свято, пиши нормално!![]()
Това, което имаше, беше обикновено. Загуби го.. и то стана ценно!..
terrrs много ми харесва прическата тии а как я правиш ??![]()